Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Da...e ceva de munca la ATF dar sa vedem cum vom face.In primul rand va trebui sa colaboram.In unele cazuri,de runneri in special exista senzatia asta de lene.Cand ii dai /find si il vezi tocmai nu stiu unde,te opresti si zici ca e mai bine sa te ocupi de altii.In aceste situatii vor interveni ATF.Sa nu uitam deasemenea ca trebuie sa colaboram bine si cu NG care deasemenea se ocupa cu astfel de situatii.

Andu.Mai avem locuri in FBI?Daca da,cei acceptati (zic eu) ar trebui intrebati daca ar dori sa faca parte dintr-o astfel de brigada.Daca vor,dau testele de ATF,daca nu pe cele de FBI,normale.In realitate,orice membru ar trebui sa se ocupe de runneri si situatii grele.ATF nu e decat mai specializata in asemenea situatii si intervine cand wanted list e plin si exista runneri sau robberi sau chestii de genul.

Zic ca e o idee buna sa combinam "generatiile" din FBI.Astfel am combina experienta cu capacitatea si cheful extraordinar de munca pe care ii au "tinerii".In curand voi alege cativa membri pentru ATF.

ExceSS esti nebun.

Cei acceptati pentru teste vor da testul de intrare in factiune si dupa de ATF..

Deci Sambata la ora 21:00 sedinta.

Edited by Anduu

Neatza!Gg Robo pt lider ATF!Daca vrei sa ma recrutezi eu iti pot oferii tot ce vrei!Am intrat in FBI ca sa muncesc,nu ca sa stau toata ziua la jail sa dau aresturi!Probabil ca ieri am stat cam mult la jail..dar erau numai playeri cu wanted 1,2 si ma chemau prin statie sa ii arestez!Cand ieseam si eu din LSPD sa alerg putin un runner vine unu la mine sa il arestez..si tot asa!Dar am o propunere:sa stea cineva tot timpul la jail ca sa poata aresta pe cei cu wanted mic!2.Ar fi bine daca s-ar mai combina un grup sa zicem de vre-o 10persoane di FBI sa se duca dupa cei cu wanted mai mare,si cei din ATF sa se ocupe cu cazurile mai grele..robberi,runneri etc!De altfel am putea face 2 echipe de ATF:1 sa stea il Ls si alta in Sf.Asta e parerea mea!Eu ma pot incadra in orice echipa si va asigur ca sunt competent de orice!Robo,eu ti-am zis..e la alegerea ta ;)

Excess mai lasa-ma cu ala care nu a facut nimic bun pentru omenire :|

Vik7or cel mai probabil vei fi ATF,insa nu vom face alte impartiri ale FBI.Nu cred ca trebuiesc impuse reguli sctricte cu privire la statul la jail,dar putem sa ne respectam unii pe altii.Sta unul o perioada,vine altul sta ala si tot asa.Sa nu uitam ca sunt si PD care pot face arrestari,sunt si NG care deasemenea pot face arestari.

In privinta celor cu wanted mai mare vom fi tot noi (FBI).Au drept la predare deci nu spune nimeni ca trebuiesc deja categorisiti.

Membrii ATF vor fi in primul rand membri FBI care se vor ocupa cu ceea ce au invatat sa faca cand au citit regulamentul.Cand vor aparea insa situatii speciale de tipul runner/rob/war intre mafii (cred ca ar trebui sa intervenim si in aceste situatii deoarece suntem un server Role Play si in realitate,FBI-ul nu ii lasa pe mafioti sa isi faca de cap),ATF intervine.

O alta problema ar fi cea cu activitatea pe server.E un joc si avem cu totii o viata reala :).Trebui sa colaboram cu totii in cazul unui rob de exemplu.Daca nu exista niciun membru ATF on,ce?Ceilalti membri nu se vor ocupa de el?Ba da.Asadar trebuie sa fim o echipa complexa atat intre noi dar si cu PD si NG.Exemplul care imi vine in minte este cel a lui Yulyy care se "baricadase" in HQ si care avea pe bind /heal~.Atunci ne-am organizat pe /d aproape toti cei ce eram on la ora respectiva si l-am doborat pana la urma :).

Asadar cu totii trebuie sa fim o echipa :)!

Edited by Robotiquis

Stiu :))!Si mai jos e svastika! ;)

Ok Robo,eu doar am spus ce gandesc!Stiu ca mai exista si PD si NG dar in PD cel care are rank mare este Ted si doar el poate aresta wantedul mic,ceea ce Ng nu poate sa o faca!Si ati vazut cu totii ca de obicei suntem hemati la jail sa arestam w1 si w1!

Tocmai de aia trebuie sa ne facem treaba in mod obisnuit (stand la jail o parte din timp,mergand dupa w1,2,3,4,5 chiar 6 cu drept ),dar in momentul in care apare o situatie inedita sa intervenim si noi,in colaborare cu NG si uneori PD.

Eu zic ca vom face o treaba buna.

Nu a putut uita prima dragoste :)).In fine...eu m-am bagat in pat.Una peste alta azi a fost o zi cel putin interesanta cu toti acei Tattaglia baricadati in HQ.Am trecut cu bine si de acest moment si zic ca ne-am facut datoria foarte frumos.GG FBI!Ati demonstrata ca,neexistand inca membri ATF alesi,ne-am putut organiza foarte bine.

Andu,ma gandeam sa aleg membrii ATF la sedinta de maine.De asemenea te rog sa imi spui cati membri FBI vor putea fi si membri ATF?

Noapte Buna!