Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Va multumesc tutoror care mi-ati succes/bafta , dar trebuie sa ies .

Sper sa va ocupati de propunerea mea acu sunt la scoala , nu cred ca pot sa vorbesc , poate vorbim cand ajung acasa.Bafta!

SPER SA NU AJUNG SA VA FAC VREUN POST CA VA OMOR!!!

Sper sa va ocupati de propunerea mea acu sunt la scoala , nu cred ca pot sa vorbesc , poate vorbim cand ajung acasa.Bafta!

Te omoram noi pe tine daca ne faci POST :))) Nu iti face griji, are grija Robotiquis de propunerea ta la fel ca toti ceilalti colegi ai tai.

Edited by DooMasteR

Bafta "Cristi" chiar daca te cheama Robert. :))) O sa vi tu inapoi. >:D<<'>

@MySelf - Toata lumea face orice pentru Leader. Pt. unii, sau majoritatea, e cea mai importanta pozitie de la factiuni. Mie mi se pare ca si daca ai fi Lider, si daca esti Membru, conteaza ca este in acea factiune. :)

@MySelf - Toata lumea face orice pentru Leader. Pt. unii, sau majoritatea, e cea mai importanta pozitie de la factiuni. Mie mi se pare ca si daca ai fi Lider, si daca esti Membru, conteaza ca este in acea factiune. :)

Nu toata lumea face orice pentru leader. Pe mine unu, chiar nu-mi pasa.. daca ma alege, bine... daca nu, iar bine :)) Pentru majoritatea e cea mai importanta pozitie de a fi :* in .... :) si sa :* in ... . Daca esti lider, poti sa te crezi superior, smecher, etc.. :) E cam aiurea..

Ca lider ai mai mult atractie la :* in ... .. Unora le place .

Sincer nu e diferit de la lider la sublider sau de la membru la lider . Doar ai niste comenzi in plus. Ca lider trebuie sa fii foarte activ si sa nu ai timp deloc pentru tine .

Salut

tare avataru piticule

Pe unde-ai fost?

Nu toata lumea face orice pentru leader. Pe mine unu, chiar nu-mi pasa.. daca ma alege, bine... daca nu, iar bine :)) Pentru majoritatea e cea mai importanta pozitie de a fi :* in .... :) si sa :* in ... . Daca esti lider, poti sa te crezi superior, smecher, etc.. :) E cam aiurea..

Eu sunt cel mai smecher baa, clar?

Cat despre faza cu "a fi foarte activ daca esti lider", e relativa :)).

Eu sunt cel mai smecher baa, clar?

Cat despre faza cu "a fi foarte activ daca esti lider", e relativa :)).

Dupa cum ziceam, pentru mine e tot acolo liderul. Daca iau e bine, daca nu iara e bine.Pentru mine e important sa fiu in factiunea respectiva. Hay k te poti da mare knd esti lider.. Cu ce te ajuta? E doar un Jok xD

Si ai dreptate Robo, faza e chiar relativa :))