Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut. Eu sunt Robotiquis si joc pe server. Apropo, dupa virgula (,) se pune un spatiu.

Acum chiar cred ca ar trebui sa-mi schimb avatarul.

UUUUuuuuuuu l-ai suparat pe Robo! Acum Robo se va razbuna! Nu stiu cum dar va reusi :)

Salut.

BriceaG, pana dai tu niste teste, cred ca o sa faci 100 de posturi aici. Urat. Cred ca voi incerca sa intru azi in SA:MP pana la ora 12.

@Robot, cauta-ti ceva ce-ti place. De exemplu House MD. O tema. De restul ma ocup.

Daca mai continui cu faze d'astea sa stii ca eu nu mai dau test cu tine. Nu poti astepta sau sa-mi dai un PM ?!

Calm piticul , calm.

I-a mai facut cineva aceasta observatie si tot nu intelege.

ON : Robo , JustT stie el la ce se refera si nu poate sa zica aici , dar oricum iti vei de tu seama din ce o sa scriu eu mai jos.

''Uita-te la pagina 1511 de la Discutii intre membrii Barzini, la unul din posturile lui Sukhoi de la sfarsit

Citez: "Oasis ne'ai pus si pe noi sa postam acolo, si acum dubliSS ne face lingai, si vaN zice ca ne dam cu parerea aiurea" :))))))))))))))))))))) ''

Acum ce zici?

Exista anumiti playeri de level mic , care cred ca daca se da pe langa lider , vor obtine ceva.

Ei folosesc metode precum pupincurism, linguseala si etc.

Edited by Frank Galliano

Exista anumiti playeri de level mic , care cred ca daca se da pe langa lider , vor obtine ceva.

Ei folosesc metode precum pupincurism, linguseala si etc.

Adica playerii de level 40-50-60 sunt considerati playeri de level mic?

Robo prin ultimul tau post,mi'ai dovedit ca ceea ce credeam era adevarat. De cateva zile la majoritatea posturilor pe care le fac imi atragi atentia ca am gresit cu ceva.

M'ai scos din functia de antrenor,punandu'l pe sinned,care intra odata la 4 zile(sta 20 minute),care nici macar nu se ocupa de antrenamente. Ce motiv ai gasit? Sa dam tuturor o sansa si ca am avut plangeri in legatura cu antrenamentele? Ok,astept sa vad cand o sa straga sinned 14 oameni la antrenamente. Daca vei schimba asa in fiecare saptamana se va alege prafu'.

Bafta FBI. Mi'a facut placere sa lucrez cu majoritatea: Rambo,alkholl,costynho,icstasy,anna,blueangel.

Icstasy se pare ca ai castigat pariul,da' nu mai aveam chef sa stau o luna cu presiune pe capu' meu

Adica playerii de level 40-50-60 sunt considerati playeri de level mic?

Pitic eu ma refeream la cei de lvl 10 + care se vad si ei intrati intr-o factiune si incep ''Sefule ...'' , ''Don ce mai faci don'' si tot asa...

Dar stiu ca si aia de level 30-40-50 fac asa si chiar e urat...

Mie cel putin , nu imi sta in caracter sa fac asa ceva.

Iar cei de lv mare care fac asta , cred ca si in realitate sunt la fel : pupincuristi , cocalari, linugusitori si tot asa.

ON : Bafta la scoala pitic.

Sa le dai spaniola peste cap alora :))

JusTTTTTT nu plecaaaaaaaaaaaaaaa

Parca ziceai ca stai 2,3,4 luni in F.B.I .

De ce pleci ? :(((

Edited by Frank Galliano