Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Baieti va dorec bafta.tocmai mam lasat si eu de samp.am gresit un arrest si Alin mi-a dat uinvite.asta este.asa nu mai joc.nici macar sa te asculte ....nu intreba numa da uninvite...bafta inca o data

Cum am specificat in postul meu anterior, acel arrest list a fost doar temporar... varianta finala este:

Wanted 1:

/arrest 800 6 0 0

Wanted 2:

/arrest 1500 10 0 0

Wanted 3:

/arrest 2500 12 0 0

Wanted 4:

/arrest 4000 16 0 0

Wanted 5:

/arrest 6000 18 0 0

Wanted 6:

/arrest 7000 20 0 0

Am introdus inca o regula, Politistii NU au voie sa detina job-urile Farmer si Trucker, cei care detin acest job vor fi sanctionati dur. Datoria voastra este de a proteja aceste job-uri, nu de a le exercita.

De asemenea, politistii care pun key pe combina, truck, sau cei care pun key si apoi le vand, vor fi demisi din politie!

Guest Mr.SaW

dark_dnb13 id meu ps: sunt din sibiu :)) acu tre sa imi vopsesc bmxu ?! si de unde ai stiut ca sunt bmx-er?!

Gata cu trucker si gata cu farmer intr-adeva.Gata cu spam si gata cu greselile!Nu mai vreau sa se vada atatea posturi pe forum la factiunea noastra.

Incercati sa invatati cat mai repede arrest listul.

Guest DarkSeeker

bai deci gata cu spam, gata cu prostiile, daca nu mai intru asa des nu inseamna ca va faceti de cap ca va ard pe toti imediat