Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai nu esti pe primul loc ?

Sunt pe 2. Ma despart vreo 60 de posturi de primul loc.

Păi eram pe stradă cu CryTek și ne gândeam să mergem de nebuni cu alt pe stradă.

Eram la CNN LS și au mai luat parte încă 10 playeri.

În timp ce mergeam noi pe șosea spre Burger s-au mai alăturat alți playeri.

I-am dat un sms lui MyAir, care era pe live, să zică că e protest la banca din Los Santos.

A dat pe /live și chiar atunci am ajuns la bancă.

Erau în jur de 50 de playeri. :))

Deci de la tine a plecat. Stiu cui sa dau ban acum.

Sunt pe 2. Ma despart vreo 60 de posturi de primul loc.

Deci de la tine a plecat. Stiu cui sa dau ban acum.

Da.

Abia aștept. :X

După a făcut unu kamikaze la bancă și a ras jumătate din playeri, apoi am plecat spre primărie.

Acolo alt kamikaze care a ras tot și gata.

Finish.

Da.

Abia aștept. :X

După a făcut unu kamikaze la bancă și a ras jumătate din playeri, apoi am plecat spre primărie.

Acolo alt kamikaze care a ras tot și gata.

Finish.

Eram si eu la primarie, dar.. era spam si nesimtire. Daca s-ar face ceva cu adevarat frumos n-ar fi nimeni impotriva.

Eram si eu la primarie, dar.. era spam si nesimtire. Daca s-ar face ceva cu adevarat frumos n-ar fi nimeni impotriva.

Bă, și eu sunt pro la așa ceva.

Chiar ar fi frumos, ținând cont că duce jocul pe o altă treaptă a RP-ului.

Cine e pe primul loc ?

Corneliu.

Bă, și eu sunt pro la așa ceva.

Chiar ar fi frumos, ținând cont că duce jocul pe o altă treaptă a RP-ului.

Da ma, dar nu doar asa de dragul de a face protest. Adica sa ai un motiv intemeiat pentru care sa faci. Prin 2010 parca, cand era IonuC admin, s-a facut un protest pentru ca nu erau multumiti de salarii si pentru ca nu aveau salarii deloc, de fapt.

Corneliu.

Da ma, dar nu doar asa de dragul de a face protest. Adica sa ai un motiv intemeiat pentru care sa faci. Prin 2010 parca, cand era IonuC admin, s-a facut un protest pentru ca nu erau multumiti de salarii si pentru ca nu aveau salarii deloc, de fapt.

I-auzi, frumos!

Asta, așa, minoritar, dar un protest de mari proporții, gen la primărie că e taxa prea mare ar fi altceva. :))

Mult mai mulți playeri.

I-auzi, frumos!

Asta, așa, minoritar, dar un protest de mari proporții, gen la primărie că e taxa prea mare ar fi altceva. :))

Mult mai mulți playeri.

Hai ca-ti trag trei palme. 500$ nu omoara pe nimeni, nu va mai plangeti atat :)).

E nu?

Pe mine mă omoară.

Ia calculează tu cât pierd eu pe lună.

Ma, ca sa fiu sincer, frumos ar fi ca taxa sa fie in functie de cati bani ai, la fel ca in realitate. Sistem de taxe progresiv. Asa cum e payday-ul in functie de level, asa sa fie taxa in functie de cati bani ai in banca.

Ma, ca sa fiu sincer, frumos ar fi ca taxa sa fie in functie de cati bani ai, la fel ca in realitate. Sistem de taxe progresiv. Asa cum e payday-ul in functie de level, asa sa fie taxa in functie de cati bani ai in banca.

Crede-mă, serverul actual e departe de un RP adevărat sau poate sunt prea aspru.

Poate ăla e hard RP. :))

Mă rog, sunt obosit.

Cred că mă duc la somn.

Crede-mă, serverul actual e departe de un RP adevărat sau poate sunt prea aspru.

Poate ăla e hard RP. :))

Mă rog, sunt obosit.

Cred că mă duc la somn.

Frate, s-au facut multe progrese de-a lungul timpului. Nu stii cum era in 2010 daca spui ca nu e RP.

Mai stai ma.. de ce te mai culci daca te trezesti in 2 ore?:))))

Frate, s-au facut multe progrese de-a lungul timpului. Nu stii cum era in 2010 daca spui ca nu e RP.

Mai stai ma.. de ce te mai culci daca te trezesti in 2 ore? :))))

Știu cum era, primitiv.

Nu mai stau că vreau să dorm măcar două ore.

Ce face bajetii? Nu va e somn?

Da, eu ma duc la sala :)))))

Uite că a venit înlocuitorul meu. :))

Te ajută el. :X

Nu plecaaaaaa. Ba, eu cand eram mic, spuneam ca daca dorm si 45 de minute sunt fresh.. acum, daca dorm 45 de minute cand ma trezesc injur de toti sfintii. Si tu esti la fel, i feel you.

Da, eu ma duc la sala :)))))

Nu plecaaaaaa. Ba, eu cand eram mic, spuneam ca daca dorm si 45 de minute sunt fresh.. acum, daca dorm 45 de minute cand ma trezesc injur de toti sfintii. Si tu esti la fel, i feel you.

Nu-s la fel. :))

Nu mă enervez așa repede. :))

Îți dai seama ce făceam cu puicuțele.