Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti vreau sa va spun Bine v-am gasit ! Multumesc pentru indulgenta voastra si va multumesc ca m-ati primit. De maine imi incep raportul... acum nu vreau sa gresesc pentru ca tremur tot. Este un nou pas maret in cariera mea pe acest server. Astazi v-am spus prim Multumesc si o sa spun primul noapte buna. Noapte buna colegi sper sa ne intelegem.

Primul tau post aici a fost mult mai interesant decat a celorlalti, bine ai venit si sper sa ramai o perioada lunga aici, nu numai tu, si ceilalti colegi.

Primul tau post aici a fost mult mai interesant decat a celorlalti, bine ai venit si sper sa ramai o perioada lunga aici, nu numai tu, si ceilalti colegi.

Daca rezista bineinteles.

Baieti vreau sa va spun Bine v-am gasit ! Multumesc pentru indulgenta voastra si va multumesc ca m-ati primit. De maine imi incep raportul... acum nu vreau sa gresesc pentru ca tremur tot. Este un nou pas maret in cariera mea pe acest server. Astazi v-am spus prim Multumesc si o sa spun primul noapte buna. Noapte buna colegi sper sa ne intelegem.

Welcome! Te vei acomoda in timp. ;) Schimba semnatura cu "The Tsar Bratva" daca vrei. :)

Salut

Am terminat cu orele de condus pe ziua de astazi

Vorbim in game.

hey Bony as i see the server down for me too .. am not sure if its like that to players from Romania too ... + welcome to NG

thanks:), and im sure that english players not work, because my friends cant enter too, but about romanian im not sure

Salut

Dece pica svr asa de des?

Salut

Ce mai faceti?

Neata

Merg la jail sa fac niste puncte.

Vorbim in game.

V-am deschis topicul din nou, aveti grija ce postati. Postati lucruri legate de joc, nu "Salut", "Ce faceti" etc...

Daca mai faceti acest lucru va voi inchide topicul o perioada mai lunga de timp si riscati sa fiti sanctionati si in joc.