Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Clanul official TLG dupa RPG 2 ba ureaza un 1 Mai fericit!

Serios ?!

După ce că faci +1 aici aiurea mai scrii și greșit.

Clanul HM si El Loco Cartel va ureaza un 1 Mai fericit.

Nu ne pasa! Terminati cu prostiile si cu urarile astea aiurea. Mergeti la gratare, iesiti afara, plimbati-va cu pisica... Lasati voi fericirea noastra, c-avem noi singuri grija de ea.

Clanul CBN si echipa de Helperi RPG2 va ureaza un 1 mai fericit la gratar alaturi de cei dragi voua.

Multumim la fel, urarile nu sunt din suflet, dar le primim si-asa. Daca mai ai prieteni care au de gand sa faca acelasi lucru ca tine si ca ceilalti, spune-le sa renunte, ca incepe sa ne irite treaba asta si e posibil sa apasam butonul "report".

Salutare, colegi, distractie maxima la mine aici, la Mangalia :X De 1 mai, litoralul e in marte forta, doamne, ador asta, prefer sa fie 1 mai in fiecare zi. In seara asta nu mai merg in Vama :| Ma duc sa le tin locul unor prieteni la munca, pentru ca ei merg in Vama :)) Bine c-am fost aseara.

Care mai e viata voastra de gameri?

@Skyntei, ti se pare ca ne-ar interesa ce ne ureaza Movie nu stiu ce?! Cunosti MACAR 1 MEMBRU NG?! Sunt sigur ca nu, asa ca nu ne pasa de minciunile tale.

, ai ajuns sa faci +1 si din urari fara rost?! Pana pe 4 Iulie cre' c-o sa tremuri, ca nu mai ai motive sa postezi aici. Ia fugi cu tot cu gratare, joaca la alta patura.

Pe bune, daca mai vad vreo urare dau report. Mai lasati impocrizia ca dauneaza grav sanatatii.

@,Ia exemplu de la peiu si nu te emancipa.

Daca cred eu ca este prea mult spam sau prostii deastea se inchide topicul, inca n-au omorat pe nimeni.

@Ervin27, as aprecia aceste postari dac-ar fi, cat de cat, sincere. Dar cum sa ma bucur cand vad ca cineva-mi ureaza acuma "1 mai fericit", iar peste 5 minute imi face post pentru ca, nu-i asa, se considera neindreptatit si a suferit un abuz. Pfffffff...

E bine că ne uraţi acum, la ora 22:30...Oricum, vă urăm şi noi un 1 mai cât mai fericit, savuraţi-l !

Sa aveti parte de un 2 Mai fericit alaturi de familie.... Ce's cu urarile astea ma... doamne feri'... decat sa spuneti niste texte fara adevar in ele " un 1 mai fericit bla bla bla " nu mai bine faceti altceva? Cautati + 1 in alta parte...

Voi ce mai faceti? Am fost plecat de ieri de la 3:00 dim. pana acum afara... am facut un gratar, in ploaie :)). Ne auzim, un 2 Mai fericit!