Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut acum am ajuns si eu acasa, plictiseala mare, la mine ploua..

Poate intru sa fac niste pct, plictiseala la jail..

Salutari ce mai faceti?
Eu am iesit, noapte buna ne auzim maine.

Spor pe wanted :*

No... v-ati carat toti la somn, nasol, parca ati avea scoala azi :)) Ma pun si eu in pat, la amiaza mergem la scoala :)

Nimic nu se mai intampla prin joc, plictiseala la ora asta, poate facem o distractie maine seara, aviz pentru Peiu, Ping :))

Neata, mananc ceva si ies pe afara, dupa scoala ;/... ne auzim mai incolo. cya

In Bucuresti a plouat de a rupt.. dimineata m-am trezit in friguri. Vecinii mei s-au inundat phaii... erau beti constructorii cand au facut blocurile alea..

Edited by Rough17

m-am trezit si eu, azi nu merg la scoala, a plouat si s-a inundat scoala. Ce faceti?

Glumea, nu s-a inundat nimic, are profa de info niste treaba si aveam 3 ore de info azi :)) ( nu merg doar pt economie si bio )

'neata, fetelor! , oare sa postez discutia de aseara cu prietenii din FBI?! :)) Sa vada si soimu' nostru plesuv de ce radeam asa tare?! =))

, iti dau acuma PM.

Salutari ce mai faceti? Acum am ajuns si eu acasa.

Maine am teza la mate, deci nu prea o sa fiu on azi :)) adica o sa fiu, dar AFK.. oricum nu invat.. :))

'Neața .

Acum m-am trezit și eu, mă duc să mănânc ceva și plec la școală. Ne auzim diseară.

Medeliiiiiiiiiin , elev silitor.

Intru si eu in-game , ne auzim acolo.

Salut! am azuns si eu acs. Intru in cateva minute sper ca pot sa m aprogramez la 16 la celule:))

Salutari ce mai faceti? Acum am ajuns si eu acasa.

Maine am teza la mate, deci nu prea o sa fiu on azi :)) adica o sa fiu, dar AFK.. oricum nu invat.. :))

Io cand am ajuns la scoala am aflat ca am primele 2 ore teza la romana:)) pe mine ma cam bate mai ales ca eram si somnoros acum nu realizez ce am putut sa scriu eu in 2 coli

Edited by CF Voldemort

'Neața .

Acum m-am trezit și eu, mă duc să mănânc ceva și plec la școală. Ne auzim diseară.

Medeliiiiiiiiiin , elev silitor.

Intru si eu in-game , ne auzim acolo.

Salut! am azuns si eu acs. Intru in cateva minute sper ca pot sa m aprogramez la 16 la celule:))

Io cand am ajuns la scoala am aflat ca am primele 2 ore teza la romana:)) pe mine ma cam bate mai ales ca eram si somnoros acum nu realizez ce am putut sa scriu eu in 2 coli

Eu am maine la romana si n-am mai facut ora de romana de 2 luni B-)

Edited by Ionut M

@, La romana nu ma prea stresez, cu toate ca profesoarea mea.. e un smigal :))

Inainte pe primu semstru am avut un profesor, mama media 8 :)) sau 9 nu mai stiu.. deci oricum nu ma stresez :-J