Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

In seara asta l-am facut praf pe Honey. Am facut o descoperire geniala, la care nu cred ca se astepta nimeni, aici ma refer la @yenoH si @Ervin27. I'm the best, boy. Pe Erow l-am facut fericit, cumva, cred :)) Honey asta radea de noi, ca noi nu putem. Uite c-am reusit. Ma simt mai bine ca Columb cand a descoperit America.

Bravo, ai un biscuite. ^:)^^'> Eu nu v-am zis ca nu sunteti in stare, ci doar ca nu va spun. :)) Da' sunt mandru de tine c-ai reusit sa descoperi. =D> De-acuma va dau doar poze "ascunse". :))

Neata boyz, acum il copiez pe Kazan =))). Acum m-am trezit si eu si ma pun sa corectez 600 de poze si sa le incarc pe site, nu-s multe nu ... 600 ... ce-i aia =)))). Din nefericire nimeni nu a ghicit scorul meciului, nici macar eu :)) S-a terminat 2-1 pentru Steaua, felicitari lor! Ne auzim astazi in game dupa ce vin de la liceu.

@@Ervin27, imi place ca in 9 zile mi s-au facut 3 plangeri, dar a 3-a e catastrofala. Ca am zis pe /c ca asa-i frumos sa faci si nu vreau saracu s-a gandit sa faca post, tot in ss se vede cum Arhanghel ala are un limbaj de nota 10 .. am si dat resign ieri de nervi. Si ca sa-ti explic situatia de ce acei .Camorra erau nervosi faza era ca lui Lord.Camorra i-am dat fail escape de 2 ori si ce s-a gandit baiatu ... ? Opa .. Ghytza are /turn off ah .. ce naiba il injur de morti pe /c ca doar suntem in acealsi clan. Dar mna .. asa e cand nu gandesti si actionezi aiurea.

Edit: Am scris /tur in loc de /turn

Edited by Botys Ghytza

Bravo, ai un biscuite. Eu nu v-am zis ca nu sunteti in stare, ci doar ca nu va spun. Da' sunt mandru de tine c-ai reusit sa descoperi. De-acuma va dau doar poze "ascunse".

Ce poze ascunse, ma. Ne dai poze ca si pana acum, nu fii tigan, ca noi nu suntem cu tine Lasa-ne sa ne simtim bine :)) It idai seama cate lucruri o sa descopar eu acum?

Buna dimineata, colegul meu inca nu-i gata si mai intarzi putin. Va urez un inceput de dimineata excelent si numai note bune la scoala. In seara asta avem antrenament. Inca nu suntem sigur de locatia acestuia =)) Vedem diseara ce facem :*

Edited by DGS AlexCyo

Neatza prietenii ce faceti voi? Haideti la scoala ma, nu mai stati acasa ! :))

@, Neatza si tie, vad ca te-ai trezit destul de vreme:))

Băh, am ajuns si eu la scoala.

A ajuns si ultima zi din saptamana, diseara petrecem :))

Spor sa aveti la scoala/gradinita.

Ba, ma duc la somn. In seara asta l-am facut praf pe Honey. Am facut o descoperire geniala, la care nu cred ca se astepta nimeni, aici ma refer la @yenoH si @Ervin27. I'm the best, boy. Pe Erow l-am facut fericit, cumva, cred :)) Honey asta radea de noi, ca noi nu putem. Uite c-am reusit. Ma simt mai bine ca Columb cand a descoperit America.

Gata, s-a terminat activitatea in SA:MP. M-am distrat maxim in seara asta "Aveti PM pentru kamikaze, v-am filmat, va pup" =)). E comic rau.

Sa nu intrebati despre descoperirea mea pentru ca e confidentiala, si nici pe Erow sa nu-l intrebati!

Faptul ca nu ne spui ce ai descoperit poate sa fie si o minciuna. Wow, e a descoperit Cyo dar nu spune la nimeni :))

Hai ca oricum esti genial.

Ce mai faceti ba? Ce e cu linistea asta pe aici?

Ce poze ascunse, ma. Ne dai poze ca si pana acum, nu fii tigan, ca noi nu suntem cu tine Lasa-ne sa ne simtim bine It idai seama cate lucruri o sa descopar eu acum?

Tocma' de asta-mi este frica, de cate vei descoperi tu. :42: Tigan voi fi de-acuma. :|

Buna dimineata, colegul meu inca nu-i gata si mai intarzi putin. Va urez un inceput de dimineata excelent si numai note bune la scoala. In seara asta avem antrenament. Inca nu suntem sigur de locatia acestuia =)) Vedem diseara ce facem

Aseara doar iti spuneam, acuma te voi ruga... Te implor, nu chiuli de la romana! [-o<

'neata, fetitelor! :* Weekend cat mai placut sa aveti. Azi am o mica petrecere, dimineata, si sper sa n-o lungesc pana la noapte. :|

@@XiseR, ma nu stiu daca sti, sunt niste copaci care fac niste chesti verzii si cam cat o bila daia de popice si foarte grele. A venit un coleg cu una in clasa si se juca cu ea pe jos,il tot auzeam ca il doare picioru ca este grea, eu am vrut sa verific si i-am tras un picior cat am putut eu. Si geamu a facut poc! :) A venit directoarea a intrebat ce si cum si noroc ca ne-a dus capu sa tragem bucatile de geam spart in clasa sa zicem ca a dat cineva de afara si a functionat! Acum sa vad daca ciripeste cineva ca ii rup capu :)

Neața, m-am gândit să mai postez și eu pe aici să nu-mi pierd locul în top 3 :)).Mai am și eu azi ore după amiază și de săptămâna viitoare am program de șefi !

Neața, m-am gândit să mai postez și eu pe aici să nu-mi pierd locul în top 3 :)).Mai am și eu azi ore după amiază și de săptămâna viitoare am program de șefi !

Ce sa faci, ma, Kaddy. Asta-i ultima ta zi de dupa-amiaza. E cel mai nasol lucru posibil la scoala, sa inveti dupa-amiaza. Pierzi toata ziua, total aiurea.

Salutare, baieti, am revenit de la scoala. Urmeaza un week-end plin cu lectii, multe, multe. Saptamana viitoare s-ar putea sa plec la Azuga. Au gasit niste profesori un loc cu 250 de lei all-inclusive. Multi colegi s-au inscris, eu mai astept putin sa-mi pun la punct situatia $$ :))

Am propus acum cateva zile sa facem un event si eu ma gandesc la: Ne alegem o ora unde am putea fi majoritatea online si incepem sa ne impartim in functie de cati suntem, in mod egal, pe orase si ne ocupam de wanted pana curatam lista, o singura data. La inceput, cu cei de wanted 3 poate ca nu vor fi in fiecare oras, dar la rank 1-2 sunt peste tot si toata lumea va face ceva.

Lasati un reply cu raspunsul vostru (negativ sau pozitiv) si data cand doriti s-o facem.

Observatii:

• Valabil doar pentru cei de rank 2
  • Avem ca obiectiv curatarea listei si sa le "facem" treaba celor din PD si FIB, arestand suspectii de wanted 1 si 2, evident, dupa ce am terminat treaba cu wantedul nostru.