Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

L-ati facut pe @S4F KaZzy13x sa clacheze, nici macar o poza n-a mai putut posta. Cred ca-i devastat, intr-un colt, pe intuneric, ghemuit, tremurand, cu o pila de unghii in mana incercand sa-si scurteze venele... Imaginea asta valoreaza mai mult decat orice poza ar fi postat soldatu' cu numele de cod Kazan.

@@K A D D Y, Eu ziceam de alea cu scor exact, că așa câte meciuri m-au scos în minutu 90+ mor X(.

Cred că ai dreptate și se termină 3-1 :)))) ! GG !

EDIT

Ai avut dreptate =))) !!!

@@yenoH, Sh :-$ ...corectează rapoartele, are de muncă în seara/noaptea asta !

Edited by Peiu S4F

@@yenoH, meh, am nimerit scorul ca de obicei..

@@Peiu S4F, dacă puneam scorul ăsta la pariuri, pierdeam :)).

Și pe mine m-a scos mă la scor exact pe biletul ăla, dar zic și de ăla de acum câteva zile, m-a scos juma' de gol =)).

Kazane, ți-am spus că sunt pregătit să bag 100k pe scorul ăsta, dar dacă nu ai vrut..

Edited by K A D D Y

Bravo, @K A D D Y! =D> Esti bun!

@Peiu S4F, din ce-am inteles, iar i-au dat baietii treaba multa. =))

Comentatorii de pe Sky spuneau ca Real-ul a fost inpenetrabil din minutu' 4, iar ca din momentu' in care-au preluat conducerea, au aratat lumii ce inseamna fotbal, ca toti jucatorii au fost impecabili. Mare dreptate au...

L-ati facut pe @S4F KaZzy13x sa clacheze, nici macar o poza n-a mai putut posta. Cred ca-i devastat, intr-un colt, pe intuneric, ghemuit, tremurand, cu o pila de unghii in mana incercand sa-si scurteze venele... Imaginea asta valoreaza mai mult decat orice poza ar fi postat soldatu' cu numele de cod Kazan.

@@yenoH, kazanu cred că nu o să mai posteze azi pe aici, de rușine :)).

Unl00cky! Small mistackz! Woopsie Oopsie!!

Corectez rapoarte!!!

salut clark , imi pare rau ca nu ne-am putut juca impreuna , poate te voi omora candva :))))

sile mai ai cu raportu? stiu ca am facut cam multe dar asta e.. a trebuit sa trag tare pe final =))

Ha, locul 2 la discuții NG, ș€fi€ (șefie) ! B-)

Spamere, cate posturi ai si cine se afla pe locul 3? Sunt foarte curios, evident, si cine este pe primul loc. Spune-mi numarul de postari la fiecare :))

Da. M-am jucat FIFA 11 pana acum, m-am plictisit. Am luat niste patchuri de la Nicu Apetrei destul de ciudate, nu prea inteleg nimic. Primul meci nu vedeam aia de scor si numele la jucatori in parti, al doilea meci jucatorii mei alergau mai repede ca cei din echipa adversa, iar la al treilea joc a fost un lag de n-am inteles nimic, acum, nu stiu daca o fi de la patch. Ramane sa mai joc :))

Clark, te pup. Cel mai tare arbitru!

@, uite top-ul :

TPsYWz5.jpg

Ca să vezi și tu asta, urmărește instrucțiunile din imaginea de mai jos :

NMynasv.jpg

Edited by K A D D Y

mda se pare ca sunt destul de jos fata de voi :)) dar nu-i bai rezolv eu si asta

nici nu stiti cand o sa ma vedeti in ceafa voastra

nb fetili ne vedem maineee sper sa nu am raport anulat :))