Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Peiu S4F, La prima reclamatie, Erow trebuia sa aiba dovezi pentru care l-a omorat. Un jucator nu poate face dovezi mai bune decat cea prezentata in reclamatia respectiva. Iar Aici gasesti raspunsul in reclamatie. la ultima reclamatie: nu ai dreptul sa omori pe cineva daca da wank sau slapass pe tine. Un membru National Guard nu e gangster.

@@Vinnie, Nu asta e ideea, în cea prezentată mai sus nu l-a omorât putea bubui lângă el, dovezile din jail cu mesajul acela sunt egale cu 0, dacă nu ai o poză în care arăți că trage în tine, iar în cea de duminică au fost 3 somații pe nume înainte de kill și el continua cu anim obscen. Putem să o ținem așa până mâine, dar nu are rost fiecare cu părerile lui.

Ce a fost, a fost. Trecutul nu se mai poate schimba... nu te uita la ziua de ieri ca pierzi ziua de astazi.

Asta e, toate trec... chiar daca e pacat ca l-am pierdut pe Generalu' dar asta e, nu mai putem schimba nimic...

@@Peiu S4F, Nu au fost date total aiurea.

Dupa cum a spus si peiu. Pentru voi cei din conducere poate nu a fost cine stie ce in comparatie cu altii dar pentru noi mai ales cei cu vechime de 5 luni+ a fost cel mai bun lider posibil. Pentru o lunga perioada de timp, nu stiu daca va mai fi un general la fel ca el. Sa speram ca noul General sa faca ce a facut si el.

@Ervin27, toata lumea si-a luat la revedere de la tine, numai eu nu. Ce pot sa zic, sper sa nu te mai intorci niciodata aici si ma bucur foarte mult c-am scapat de tine, sa uiti de noi cat de repede poti. Ba praf, ma... 0, multimea vida, - infinit... Nu stiu cum de te-au pus lider :| (Glumeam ;)) )

Mna, Mr. Protein, nu mai repet ce ti-am zis pe skype. Sau, hai ca repet. Ma bucur mult c-am fost alaturi de tine si am facut parte din conducerea ta mai bine de un an de zile. Sunt sigur ca in perioada asta n-am fost degeaba. Ma bucur foarte mult ca o data cu venirea ta in functia de General si mai apoi Jandarm, s-a renuntat la cel mai important lucru, dupa parerea mea, pilele. Impreuna cu ceilalti am reusit sa schimbat si alte lucruri impreuna si asta ma bucura foarte mult. Mult respect pentru perioada pe care ai petrecut-o aici (2 ani si 2 luni) si pentru implicarea ta fata de factiune. Te pup :*

Uitati ce reclamatie are Peiu :))http://rpg.b-zone.ro/factions/report/2151

Edited by DGS AlexCyo

@@Talha Jameel,

@,

@@Vinnie,

@,

@@alexrobi,

@,

Vă mulţumesc la toţi.

Acum gata cu spam-ul pe aici şi mai lăsaţi loc de felicitări şi prin game:))

Felicitari pentru functie man, la cat mai mult timp in postura asta.

P.S : Sper sa nu imi iau vreo sanctiune :D, dar trebuia sa te felicit.

Felicitari silence, era de asteptat.

Legat de subleader B-)

Acuma 1 luna faceati misto de 1 bajet ca ii dati ture cand revine, v-am zis ca voi le veti face cand revine =)), mai aspteptati putin.

Generale, @, mi-am postat si eu raportul de acuma pentru ca maine ma duc la balul bobocilor si nu stiu pana la cat o sa stau, posibil ca sambata sa nu fiu apt sa postez raportul asa ca am decis ca mai bine sa o postez de acuma sa nu ma aleg cu un FW. Sper ca nu este nici o problema.

Astazi am zugravit prin casa, is epuizat, mort de oboseala, ma pun si eu la somn.

Noapte buna prieteni, va urez spor la tura de noapte si o zi frumoasa maine.

Spor la scoala/liceu sau la locul de munca, numai bine.

Colegii mei, in cazul in care ne hotaram sa redeschidem concursul "Failed robbery", concurs care a activat si pe parcursul iernii trecute, dar care s-a inchis pe o perioada prelungita din cauza numarului mic de participanti. Daca ar fi s-o facem, cine si-ar da interesul sa participe? Daca vor fi unu, doi, trei participanti... Nu are rost. Acum, s-au mai schimbat treburile. Bancile sunt frecventate mai des de catre infractori, si dupa cum vedeam activitatea voastra, le dadeati si fail. V-ati baga?

Colegii mei, in cazul in care ne hotaram sa redeschidem concursul "Failed robbery", concurs care a activat si pe parcursul iernii trecute, dar care s-a inchis pe o perioada prelungita din cauza numarului mic de participanti. Daca ar fi s-o facem, cine si-ar da interesul sa participe? Daca vor fi unu, doi, trei participanti... Nu are rost. Acum, s-au mai schimbat treburile. Bancile sunt frecventate mai des de catre infractori, si dupa cum vedeam activitatea voastra, le dadeati si fail. V-ati baga?

Invata gramatica, nu mai nenoroci limba romana, ce zici?! :)) Eu unu', cand prind timpu' necesar, ma bag la roburi, dar, precum se stie, mai slabut. Nu-s genu' ce sa stea la panda, ma plictisesc repede.

Ce fac printesele?! Asa rau v-ati speriat, de nu mai posteaza nimeni aici?! =))