Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Special pentru absolut toti jucatorii care au rank mai mare de 2 in factiune, indiferent de pozitia pe care o ocupa in factiune (lider, sublider sau conducere). In urma discutiilor pe care le-ati avut si cu SilenCe la sedinta si despre care probabil ati mai auzit, s-a descis redeschiderea concucrsului "Failed Robbery". Acesta este destinat pentru jucatorii de rank 2+ si isi propune sa scoata in evidenta activitatae voastra si munca in echipa in favoarea unei sume de bani, si, de ce nu, un ciretriu in plus pentru rank-up. Mai multe detalii gasiti aici si sper sa ne implicam cu totii. Succes

Welcome Hawk, sper să faci o treaba cât mai bună ca sub-lider. Eu nu te-am prins în perioada în care ai fost în NG deoarece tu ai ieșit in 10.10 și eu am intrat în 15.10. Așa că cu timpul, voi ajunge să te cunosc :).

@@XiseR, te-ai întors nabete? Hai că ne auzim în game. Tre să-ți povestesc multe :))

N'seara baieti ce faceti ?

Am pus un video la screnshot check , sper sa va placa . Apropo

Welcome Back HAWK

Zi-mi si mie cum se numeste melodia pe care ai pus-o la inceputul videoclipului cu war-ul contra fbi [-o<

Salut colegi, nu am postat de mult pe aici, adica nu am prea postat.

Ce faceti, ati terminat raportul? Eu maine ma apuc ca am fost ocupat cu munca. Sper sa aveti o seara faina, noapte buna.

Ce stiti se mai face war cu alt departament duminica?

Edited by ReXoNa Sictir Pufos GEN

@, uite aici, m-am straduit astazi 1 ora sa stau la panda, sa dau fail si la care aflu ca doar de sambata pot posta la failed robbery =))

Dar uite aici dovada:

Ghiciti ce am patit astazi, stau la panda cu Zoltess, stam ce stam si dintr-o data zoltess s-a indragostit de o fata numita Paula, dar s-a indragostit pana peste cap, adica, check this mai bine.

ZLOUPLp.jpg

Special pentru absolut toti jucatorii care au rank mai mare de 2 in factiune, indiferent de pozitia pe care o ocupa in factiune (lider, sublider sau conducere). In urma discutiilor pe care le-ati avut si cu SilenCe la sedinta si despre care probabil ati mai auzit, s-a descis redeschiderea concucrsului "Failed Robbery". Acesta este destinat pentru jucatorii de rank 2+ si isi propune sa scoata in evidenta activitatae voastra si munca in echipa in favoarea unei sume de bani, si, de ce nu, un ciretriu in plus pentru rank-up. Mai multe detalii gasiti aici si sper sa ne implicam cu totii. Succes

Failurile care le-am dat saptamana asta le postam sambata??

Nu, , de sambata postati exact ca raportul. Toate fail-urile ce le dati pe raportul viitor. Mai concret, orice fail dat incepand cu data de 22.11.2014, ora 20:00, poate fi postat.

@, Bai grasule , tu nu vezi ca nu vorbesc la telefon =)) Dupa says e ":" =))

Nici tu nu esti intreg la minte...vezi o echipa de robberi, tu repede sa dansezi cu ei =))

Edited by uSa ZoltesssS

Nu, , de sambata postati exact ca raportul. Toate fail-urile ce le dati pe raportul viitor. Mai concret, orice fail dat incepand cu data de 22.11.2014, ora 20:00, poate fi postat.

Si failurile date saptamana asta nu sunt bune la... nimic? Adica nu le putem posta?

Si failurile date saptamana asta nu sunt bune la... nimic? Adica nu le putem posta?

S-a spus mai sus ca doar sambata de la 20:00 se posteaza la fel ca si raportul.

Eu am dat 6 fail-uri intr-o zi si nu le pot posta...

Teoretic, nu ar trebui. Am precizat in topic startul acestuia. Dar, daca v-ati distrat cu ei, vreau sa vad si eu si va invit sa postati :))

(Concursul incepe sambata la ora 20:00 si se sfarseste urmatoarea saptamana, tot sambata, pana la ora 20:00 (inclusiv))

Pentru under.flo. Nu-mi purta pica :* A fost doar o gluma :)):*

Ba frate:))) si eu care chiar credeam, vroiam sa iau si rent langa jail ca sa nu mai alerg si sa vad daca imi ramane desyncul, d-aia te-am si intrebat daca am voie off duty:))...... M-ai pacalit de data asta:)))

Nick: TheBlackHawk97

Rank: 6 - Colonel

Am susținut testul cu: DeLiriC1

Data susținerii testului: 21.11.2014

Rezultatul: Nu știm !

Rezultat la test teoretic: 1/3

Rezultat arme: Nu știm, așteptăm /invite !

Alte precizări: Mai uita-te peste situatiile de no-drept.

Soimule, ai comis-o. :)) Deliric are BL de aseara. Trebuia sa te uiti pe test log inainte de a da testul. :P Deci editeaza si scoate-l din log, ca nu va intra in NG prea curand.