Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, sper sa fie cum zici tu. Si eu am incredere in mortaciune, da' am avut si-n altii... Si se pare ca m-am cam inselat. :) Intru mai indata-n joc si te sun. Tu fa rost de , intre timp, ca-mi este dor de noob-u' ala. Si de @Peiu S4F, da' el nu mai vorbeste cu noi. :|

@Ervin27 ...

Ma bucur foarte mult ca-mi acorzi incredere... Chiar nu-ti imaginezi cat ma bucur, Dr. yenoH. Intre timp, incerc din rasputeri sa-l gasesc pe , dar astazi si-a vandut corpul la reduceri si cred ca are foarte multi clienti. Pe soseaua de centura nu l-am gasit, probabil e cu cineva, intr-un loc necunoscut... Habar n-am, mai astept. @Peiu S4F... Doar sti ca el e mai bun ca noi, mai talentat, mai valoros. Nu sta cu oricine... Speram sa ne mai salute si pe noi din cand in cand, macar in scris...

@Ervin27 ...

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah terminati cu mentionurile =))

Alo, civil Erow, unde te crezi aici? Mi-ai cerut voie sa postezi aici? Un singur cuvant sa mai vad aici si te dau pe mana moderatorilor de pe forum... Doar scrie pe prima pagina ca n-ai voie, uite:

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii National Guard.

Conformeaza-te si nu mai posta aici. :-H

@Ervin27 ... + facepalm

Edited by DGS AlexCyo

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah terminati cu mentionurile =))

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

Civilienii n-au voie sa posteze aici domnule, ai report.

Jandarmule, astia-s rai, nu te lua dupa ei. Sunt doar invidiosi, atat. Cat timp avem liber la "Report" poti posta oricand aici. :))

@Ervin27 ...

@, De ce nu redai tot? B-)

"cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati"

@, Suka blyat

Bine, ma... M-ai prins, asa este, glumeam. Totusi, fereste-te de altii, astia de au pica pe tine... =))

Astazi e marti, nimic interesant ce s-ar putea intampla pe joc, poate organizam ceva diseara... Mergem in grup la bordel sau, facem mare petrecere la Area51, doar ca tre' sa fim vreo cel putin 10 :)) . V-am pupat :*

@Ervin27 ...

, doar 5 ture?! Da' ce s-a intamplat cu sfantu' FW, nu mai e la moda? Ajunge si asta Rank 4, ca altii, si te trezesti ca si el se compara cu cei mari. [-X

, ai Rank 4, nu-mi mai da mention, nu ma mai baga in seama. N-as vrea sa te cobori la nivelu' meu, sa te simti inferior. De-acuma esti jm3k3r cu #valoaredinaiamare! ;)

@Ervin27 ...

1. Nu iti dau mention, iti dau quote.

2. Nu sunt jm3k3r sunt tot eu.

3. Daca am rank 4 nu inseamna ca nu pot sa cer mdc din Police Infernus.

Stai calm, nu stiu cum ma crezi tu, dar un rank nu ma schimba...

Vezi ca postezi prostii... Ai rank 4, nu ne permitem asa ceva. Cat pagina asta ramane principala nu mai ai voie sa postezi, clar? Roaga-te sa faca baietii mai multe posturi sa ajungem la urmatoarea pagina, si pe langa asta, roaga-te sa nu ajung eu lider pe pagina, din nou :))

Zsolti, da' mergem si noi pe niste robberi, ceva? Ceva fara drept... Vreau actiune, posturi multe... As vrea sa omoram cat mai multe fete, daca avem, pe @Maya Jeleu in special (pa, daca te uiti aici) :))

@Ervin27...

Imi pare nespus de rau si sper ca nu o sa te superi ca postez pe pagina ta, dar daca imi adresezi o intrebare bunul meu simt ma obliga ca sa iti raspund.

E o mare placere sa ma duc cu tine dupa suspectii care incearca sa faca crime fara a fi prinsi si pedepsiti.

Ajung acasa si te caut iar de acolo sunt doar al tau.

Bine, ma... M-ai prins, asa este, glumeam. Totusi, fereste-te de altii, astia de au pica pe tine... =))

Astazi e marti, nimic interesant ce s-ar putea intampla pe joc, poate organizam ceva diseara... Mergem in grup la bordel sau, facem mare petrecere la Area51, doar ca tre' sa fim vreo cel putin 10 :)) . V-am pupat :*

@Ervin27 ...

Si toata lumea stie cum s-ar termina o asemenea petrecere, cu o sodomizare >:)

@Ervin27 ...

, eu stau foarte calm, nu-i panica. Te credeam baiat foarte bun, dar o anumita afirmatie m-a facut sa am unele dubii referitor la tine. Vedem ce se mai intampla in viitor.

, sper ca n-ai facut nimic la teza, ca sa facem mega party la Area 69. Poate si-o mica sedinta cu recrutii, un team building ceva...

, mah, macar ai sodomizat pe vreunu' de can' te-ai intors?!

@Ervin27...

, eu stau foarte calm, nu-i panica. Te credeam baiat foarte bun, dar o anumita afirmatie m-a facut sa am unele dubii referitor la tine. Vedem ce se mai intampla in viitor.

, sper ca n-ai facut nimic la teza, ca sa facem mega party la Area 69. Poate si-o mica sedinta cu recrutii, un team building ceva...

@Ervin27...

Ce afirmatie ma Yenoh?

Ce am facut iarasi de esti suparat?

@Ervin27...

Mi-ai vazut opera azi :))

@, ba unde ne ascundem? Cica violatorii or sa fie castrati chimici. Ce facem ba?

@Ervin27

Aia-s violatorii, noi suntem sodomizatori :P

Ai uitat sa treci ... la Ervin27

@Ervin27...

Alo, civil Erow, unde te crezi aici? Mi-ai cerut voie sa postezi aici? Un singur cuvant sa mai vad aici si te dau pe mana moderatorilor de pe forum... Doar scrie pe prima pagina ca n-ai voie, uite:

Conformeaza-te si nu mai posta aici. :-H

@Ervin27 ... + facepalm

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

@Ervin27...

Civilienii n-au voie sa posteze aici domnule, ai report.

@, De ce nu redai tot? B-)

"cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati"

@, Suka blyat

Si toata lumea stie cum s-ar termina o asemenea petrecere, cu o sodomizare > :)

@Ervin27 ...

Si altii.. nu doar de mai sus.

Acest topic nu este pentru +1, neata nb, spam cu mention la Erow, s.a.m.d.

O sa primiti toti un avertisment de data asta, topic closed.

Pe viitor riscati warn up pe forum, si liderul sanctionat.

Nimeni nu zice de un off topic, o gluma, dar sa vad si ON TOPIC, Legat de factiune !!!.

@@S4F KaZzy13x, imi pare rau de tine. Pe cine mai strig eu acum Kazan pe /r? Nici pana acum nu ai invatat ca daca te certi cu un rank mai mare poti sa ii spui ca pamantul e rotund, daca el vrea e patrat si esti sanctionat. Totusi ai exagerat, a meritat toata munca depusa pentru a ajunge unde erai sa il jignesti pe Rey si sa fi banat? Eu consider ca stiai in ce intri. Te asteptam inapoi sperand ca vremurile se vor schimba pana revi!

Hi boyz! Imi este greu sa ma despart de voi dar na asta este. Aici s-au petrecut cele mai frumoase momente din cariera pe b-zone, alaturi de voi, sunteti cei mai tari ever 4 ever and ever and 4 ever! Peiu bafta la rapoarte :)), Blackhawk sodomizatoru suprem, Honey care e nab da e de treaba, Cyo mai nab decat yenoH, Arturo gayu suprem, Zsolti gay si el, Silence, Dova a meritat din plin ca atunci cand esti om cu functie trb sa suporti orice! Love you all, no homo of course! Goodbye boyz si aveti grija de voi, ne mai auzim in game. Voi mai posta pe aici bineinteles daca nu dati cu bata in mine :))=))

Major Kazan, over!

Bonus:

20MSG0B.png

Edited by S4F KaZzy13x

@S4F KaZzy13x, vorbeam aseara si cu Jandarmu', si i-am spus ce-ti voi spune si tie acuma. Te-ai bagat aiurea intr-un "razboi" ce nu-i al tau. O parte din conducerea NG discuta deja cu Rey mai multe probleme, inclusiv inchiderea topicului. Nu aveau rost remarcile alea pe /r din partea ta. Inainte de a face orice, ganditi-va la consecinte. Si-n viata virtuala, ca si-n cea reala, orice fapta sau vorba are o consecinta. Ganditi-va de 10000 de ori inainte de a actiona.

Si nu cred c-a meritat sa-ti bati joc de munca ta, de atatea luni in Departamente fara niciun FW, pentru un singur cuvant. Culmea, da' sunt nevoit sa fiu de acord cu Rey... Nu te afirmi cu nimic daca spui "Rey e retard". Iar ban-ul se merita, pentru ca asta-i jignire. Si pierzi totul pentru...?! Daca spuneai pe /r ca "yenoH e retard", era la fel, cu exceptia banului. Dar erai demis direct, pentru jigniri.

In rest, numai de bine. Mult succes mai departe!

Ma Kazane, stiam eu ca nu esti intreg la cap dar nici chiar asa...

Imi pare rau ca ai iesit dupa ce ai fost promovat la rank 5, dar, sper ca intr-o zi sa revii si tu in forta ca si Hawk, pentru ca locul tau, e aici.

Pana atunci numai bine, ne auzim in joc sau pe skype :*

P.S: De ce ai fost asa de suparat pe Rey?

@S4F KaZzy13x, vorbeam aseara si cu Jandarmu', si i-am spus ce-ti voi spune si tie acuma. Te-ai bagat aiurea intr-un "razboi" ce nu-i al tau. O parte din conducerea NG discuta deja cu Rey mai multe probleme, inclusiv inchiderea topicului. Nu aveau rost remarcile alea pe /r din partea ta. Inainte de a face orice, ganditi-va la consecinte. Si-n viata virtuala, ca si-n cea reala, orice fapta sau vorba are o consecinta. Ganditi-va de 10000 de ori inainte de a actiona.

Si nu cred c-a meritat sa-ti bati joc de munca ta, de atatea luni in Departamente fara niciun FW, pentru un singur cuvant. Culmea, da' sunt nevoit sa fiu de acord cu Rey... Nu te afirmi cu nimic daca spui "Rey e retard". Iar ban-ul se merita, pentru ca asta-i jignire. Si pierzi totul pentru...?! Daca spuneai pe /r ca "yenoH e retard", era la fel, cu exceptia banului. Dar erai demis direct, pentru jigniri.

In rest, numai de bine. Mult succes mai departe!

Meh nu sunt chiar asa de afectat, e doar un joc, nu sampu imi da de mancare sau mai stiu eu ce!

Bonus: Log lui Hawk

05.10.2014 15:25 National Guard Was kicked out (3 warns) 05.10.2014 15:25 National Guard Received FactionWarn 05.10.2014 13:26 National Guard Received FactionWarn 23.02.2014 14:53 National Guard Got rank 5 08.12.2013 14:34 National Guard Got rank 4 20.10.2013 11:56 National Guard Got rank 3 15.09.2013 20:54 National Guard Got rank 2 27.08.2013 20:44 National Guard Joined the faction

Log-u meu:

10.12.2014 14:09 National Guard Was kicked out (3 warns) 10.12.2014 14:09 National Guard Received FactionWarn 10.12.2014 14:09 National Guard Received FactionWarn 23.11.2014 19:10 National Guard Got rank 5 06.07.2014 14:21 National Guard Got rank 4 04.05.2014 15:03 National Guard Got rank 3 06.04.2014 21:05 National Guard Got rank 2 20.03.2014 13:43 National Guard Joined the faction

bZZmRHB.png

Edited by S4F KaZzy13x

Bonus: Logo lui Hawk

05.10.2014 15:25 National Guard Was kicked out (3 warns) 05.10.2014 15:25 National Guard Received FactionWarn 05.10.2014 13:26 National Guard Received FactionWarn 23.02.2014 14:53 National Guard Got rank 5 08.12.2013 14:34 National Guard Got rank 4 20.10.2013 11:56 National Guard Got rank 3 15.09.2013 20:54 National Guard Got rank 2 27.08.2013 20:44 National Guard Joined the faction

Logo-u meu:

10.12.2014 14:09 National Guard Was kicked out (3 warns) 10.12.2014 14:09 National Guard Received FactionWarn 10.12.2014 14:09 National Guard Received FactionWarn 23.11.2014 19:10 National Guard Got rank 5 06.07.2014 14:21 National Guard Got rank 4 04.05.2014 15:03 National Guard Got rank 3 06.04.2014 21:05 National Guard Got rank 2 20.03.2014 13:43 National Guard Joined the faction

bZZmRHB.png

Daca e sa ne luam dupa logica asta, ar urma sa te intorci sublider peste o luna :)) Dar nu prea sunt sanse cat sunt eu aici B-)

Vreti sa postez un album la finalul saptamanii cu sodomizariile facute recent :)) ?

@@S4F KaZzy13x, ce pot să zic, păcat pentru felul în care s-a terminat, ai fost unul dintre cei mai buni membri :), nu știai ce ăla un FW și nu știai cum e să primești măcar o mustrare verbală la reclamații, acu m-ai lăsat singur la corectat rapoarte, îmi pare bine că te-am avut coleg pe /r, sper că te vei întoarce. Baftă ai grijă de tine, oricum ținem legătura :* !

@@yenoH, lasă-l mai ușor :))) a făcut și el un ultim post, nu trebuie să îl iei la rost pentru că faptul e consumat :) !

@, Nu subestima Kazanul :)))) și toată lumea așteptă albumul...că na trebuie să fie și ceva ON TOPIC, nu off topic.

@, Te-ai rugat mult prea mult de el, în weekend trebuie să vă ia pe toți după wanted să vedeți cum se dă killu :D !!

P.S: De ce ai fost asa de suparat pe Rey?

Glumești nu ?

Noapte bună ! Vineri la antrenament vă așteaptă mult iubitul turn SF !

kY4EMfj.jpg

BO6bDFN.jpg

Edited by Peiu S4F

@, Te-ai rugat mult prea mult de el, în weekend trebuie să vă ia pe toți după wanted să vedeți cum se dă killu :D !!

Glumești nu ?

Noapte bună ! Vineri la antrenament vă așteaptă mult iubitul turn SF !

kY4EMfj.jpg

BO6bDFN.jpg

Cand am vazut pozele astea am crezut ca ne-am intors la Halloween, care a fost deja... Pregateste-te de Craciun, prietene, pune-ti globuri in cap.

Baieti, maine seara avem antrenament. Pentru cei care ati intrat, pana va intrati in rol cum trebuie (inca va adaptati) faceti-va cereri de invoire, chiar daca veniti. Faceti-le sa le aveti macar preventiv, ca de obicei cei noi reusesc sa ia FW-uri fix la inceput, si de obicei, din primele activitati pe care le intalnesc.

@, Te astept in joc sa mergem pe wanted, o sa te prinzi mai usor cum sa le dai, dar sa ai grija ca sunt si exceptii :))

Edited by DGS AlexCyo