Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ca nota aditionala la postarea de la News&Info. Va rog sa ma iertat ca-s ametit, dar am uitat ca duminica la ora aia sunt la munca. Aman evenimentul de la 13:30 pentru ora 21:00. Este valabil doar pentru membrii cu rank cuprins intre 4 si 6 (inclusiv 5). Multumesc pentru intelgere :)

Salutare colegi de la jandarmerie, how faceti ? How bine ? Akm intru prin game, dar am zis sa va salut si aici. Pwwwp !!!!

Bun venit prospaturilor, va rog sa va uiti la semnatura mea, asta va asteapta si pe voi > :).

Asta deja nu mai e sodomizare la cat de salbatic arata =))

Lasa-i mai usor la inceput,ajung si la sodomizare intr-un final ;)

Ca nota aditionala la postarea de la News&Info. Va rog sa ma iertat ca-s ametit, dar am uitat ca duminica la ora aia sunt la munca. Aman evenimentul de la 13:30 pentru ora 21:00. Este valabil doar pentru membrii cu rank cuprins intre 4 si 6 (inclusiv 5). Multumesc pentru intelgere :)

Are ceva daca intarzii putin? Nu stiu sigur daca ajung la 21 fix :-??

Edited by Captain AlexNicko VIP

@@Haze, welcome, vezi că aici nu este FBI, suntem cu vreo două trei clase minim peste >:)

@, welcome şi ţie, sper că ai învăţat să foloseşti forumul :)))

@, te pup ai grijă de tine şi succes în viaţa reală :).

Edited by Peiu S4F

@Johnny, intr-un mod paradoxal, GEMA nu ma lasa s-ascult melodia asta. :| Dar o voi cauta pe VIMEO sau alte canale.

@@yenoH, asa pateste si un prieten de`al meu , nu poate sa vada majoritatea video`urile de i le dau pe youtube si sta in Germania :))

Nu mai curatasem de mult lista de wanted .. asa ca am revenit > No more suspects < :D

Apoi am pus NRG ul in "cui" si m`am bagat la somn :)))

@Costel S4F, acu' vreo 2 ani, un prieten de-al meu a vrut sa-mi faca o gluma, stiind ce mult "iubesc" eu manelele, si mi-a dat un link pe Youtube. Am dat click si... surpriza. Era o melodie de-a lu' Salam, da' si aia era protejata de GEMA. :)) Noroc de VIMEO ca mai pot asculta unele piese, ca marea majoritate sunt oprite in Germania. :(

@ZoLiii, noi nu suntem mafioti sau camatari. Din pacate, trebuie sa respectam regulile serverului, in primul rand. Iar "disperat" chiar nu este un cuvant ce sa-ti motiveze actiunile. Iti voi explica in joc in ce situatii poti sa dai kill unui suspect ce te jigneste, dar pana atunci trebuie sa inghiti, cum o facem toti. Daca ar fi fost sa dau kill ficarui suspect ce se juca cu nervii mei sau care ma facea noob, disperat, no lifer sau mai stiu eu cum, crede-ma ca nu mai eram de mult in NG, as fi zburat cu 3/3 fara sa apuc sa zic ceva. Iti inteleg frustrarile, sunt normale. Nici mie nu-mi convine ca un suspect sa comenteze aiure. Dar il ignor cu gratie divina, astfel nu-i dau lui satisfactie, nu ma vede afectat de ce-mi spune, plus ca evit o sanctiune.

Gandeste-te bine la ce ti-am scris.

@yenoH, Inteleg ce zici, dar e deja exagerant cum la fiecare colt gasesti "copii" de genu, la un momendat nu mai poti inghite si parcurgi la metode care pot fi sanctionate. Asta e, nu ma opreste pe mine un FW, am avut si 2.5/3 si uite tot NG sunt ;) !

@ZoLiii, te-nteleg perfect. Si eu am cedat o data, iar sanctiunea a venit rapid. Stiu exact cum e. Nu spun ca nu putem s-o facem, ci spun ca tre' s-o facem cu cap, in limitele regulamentului. Situatia e putin diferita, dar intelegi tu ideea. N-am acuma la indemana vreo reclamatie de-a mea cu kill atunci cand suspectul ma jigneste sau sare calul aiurea.

@@yenoH, man, pot sa-ti spun in mod cert ca nu e manea sau ceva de genul asta. Mie unul imi place ca-mi deschide apetitul si ma cuprinde asa o stare de euforie. O fi fost buna?
s51Yaa7.jpg

Edited by Johnny

Ce faceti frumosilor ? :> Acum am ajuns si eu de afara si am zis sa va saloot pe aicilisa. See ya in game. Let's makeeeee someeeeee noiseeee

.

Ce faceti frumosilor ? :> Acum am ajuns si eu de afara si am zis sa va saloot pe aicilisa. See ya in game. Let's makeeeee someeeeee noiseeee

.

Las' să cadă imperiul... Specii sunt regii! Nu vezi coroana?! Pupă inelu' !