Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Alex S, aaaa, o incepem de luni? Ceapa ta, macar eu apar pe acolo :))

Si ca sa-mi dovedesc SOTM-ul, ia de aici:

Eu dadeam /q si nu mai intram 3 zile daca as fi fost in locul tau :)))

Ca sa nu mai zic la fifa, joci tu bine dar... nu prea :))) :

Ahahahahha, fapte nu vorbe :)))

@@kdZ ... sa ma adaugi la Friends ingame si cand ma vezi online sa nu indraznesti sa dai rob :| ...

Glumeam,glumeam .. dar de un fail tot nu scapi .. :D ! Bafta mai departe si sa mai intrii si tu pe skype sa il tii pe neseriosul de Alex ocupat sa ma lase in pace pe mine =))

@@Costel S4F, cu ce-a mai mare placere! Amandoi am cazut victime acestui impostor santajist profesionist :))

Multa bafta tuturor si nu uitati,oricine ce ar zice,nimic nu se compara cu NG!

Ba, ce faci, ma, unde o tai fara sa zici nimic. Ca sa ajungi in mafie, trebuie sa mai iei lectii de tras de la mine, pana nu zic eu ca esti pregatit, n-ai voie sa pleci.

@DooMasteR, joci dur, la fel ca mine. Ti-o aduci aminte pe asta? Arrrrrrrrrr > :)

https://www.youtube.com/watch?v=EKqeMvc9T1c&feature=youtu.be

@, oricum ai incerca s-o dai, nu nimeresti nici mingea, tigaio

Edited by Alex S

Salutare! Se pare ca a venit timpul să plec, mă scuzați daca am supărat,enervat pe cineva.Sper sa ne mai revedem prin game, să ramânem prieteni.

NG, cea mai tare factiune. Sper sa mai primesc vreo șansă de la yenoH.

@, te-a angajat cineva la Speranţa Co Ltd? Ai foarte multe speranţe intr-o singura fraza, abuzezi...

Ne pregatim sa ne completam grupul cu noi soldati din sesiunea curenta de recrutari. Vedeti, poate faceti si voi cumva si-i faceti sa se adapteze mai usor, sa nu fie prea timizi.

@kdZ, sa te uiti pe forum la NG dupa ce-o sa te bag in jail mii de secunde, ca o sa te plictisesti acolo. Acuma fa-ti treaba de mafiot ca se scurge timpul :))

Nick: yenoH

Rank: General

Am susținut testul cu: Rough.

Data susținerii testului: 20.10.2015

Rezultatul: Admis

Rezultat la test teoretic: 0/3

Rezultat arme: 5/9

Alte precizări: Welcome to the Jungle!

Saru' mana nenea Honey pentru invite, mi-a fost dor de voi, sper sa sodomizam impreuna.

E voie sa facem spam sau redeschid TC? :))

Peiu, #PERNEEEEE

@@Peiu S4F, @Rough, asta, se preface ca nu vede ca i-ai cerut lichidul ala urinos acidulat, ar trebui sa faci urat, ca o felina :emo:

Urmeaza ceva zile pline la mine, incepand din dimineata asta, fapt pentru care va salut si vorbim in cateva zile. Aveti grija de voi, v-am pupat :*

Neata! Hau du iu faceti?

@, asa faci Hawk? Dupa ce ca te chem sa-l sodomizezi pe Tibi, pe liderul LSPD... Asa ma rasplatesti? Ceapa ta... Lasa ca te tin eu minte....

Si uite, am filmat si ultima dorinta a lui Shudu, sodomizarea lui Waxi... Tot pentru tine. Si tu ce faci..... Bineeeee :(

@@Alex S, zile pline, ah? Spor atunci!

Si uite, am filmat si ultima dorinta a lui Shudu, sodomizarea lui Waxi... Tot pentru tine. Si tu ce faci..... Bineeeee :(

@@Alex S, zile pline, ah? Spor atunci!

Doar pentru shudu

Remember Shudu , 2014-2015

ᴾ⋅ˢ﹕ ᴬ ᵈᵘʳᵘᵗ

Edited by Waxios

Am o propunere, poate este ok si o bagam,

ma gandeam ca cei ce stau in yard, si fac pe maimutele de se urca pe toate cladirile alea din yard sa fie sanctionat cu punish.

P.s cine are poza cu unu care sta sus pe cladire, poate sa-i dea /punish, daca stam s-o luam logic la puscarie aia nu fac pe maimutele sa se urce pe toate cladirie..

@Rough, la terminarea pauzelor raman destui detinuti afara din celule, sa faceti puncte pe ei, nu e nevoie de regula asta.

@@Peiu S4F ce-i cu poza de la nelamuriri? =))

Salut NG, am luat si eu rank 2,, azi vreau sa dau clear la wanted list :* Si evident sa fac abuz de /confiscate pe @ si pe @@Peiu S4F, sunt malefic :>

Edited by AT Sparros