Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, vezi ca iar te incurci in explicatii. Iar eu vorbeam strict de relatia mea cu Erow si de faptu' ca niciodata nu i-am contestat deciziile sau nu m-am suparat pe el pentru sanctiuni sau altele. Daca nu intelegi, stai jos. Esti pedepsit.

, multam, multa bafta si tie!

EDIT. @Ervin27, la aia cu "ceasul de pe chat" te referi, nu?! =)) =)) =))

Edited by yenoH

Cam așa stă treaba, fac și eu prima cerere de inactivitate în era lui @@yenoH, și se duce dreq totu .

Ținând cont că al nostru nazy a lăsat liderul :(, de numărul de demisii și de persoanele care au plecat, mulți dintre voi m-au întrebat dacă am de gând să plec și eu. Sincer m-am gând foarte mult la acest lucru și am hotărât să rămân .

Sunt cam trist pentru că din gașca noastră mai exact din Old Crew NG se pare că rămănem doar 4 : Erow, Hawk, Arturo și eu. (cel puțin așa sper)

@@yenoH, Ai început în NG mai devreme cu două săptămâni ca mine. Țin minte și acum cum făceam legea în jail, țineam maimuțele în cuști și ne băteam pe punish. Am trecut prin multe împreună în jocul ăsta, dar se pare că te-ai decis să te oprești aici. Mă bucur că am lăsat liderul pe mâini bune ( este puțin spus, pentru că ai făcut o treabă mai bună ca mine). Speram ca ziua asta să nu vină prea curând, deși cum ți-am spus și ieri pe facebook, te-am simțit că asta ai de gând. Îți mulțumesc pentru sprijinul enorm care mi l-ai acordat mereu, mai ales când am fost lider și îmi cer scuze pentru că eu nu ți-am putut întoarce asta. Oricum menținem legătura și o să facem și imposibilul și o să ne întâlnim și la băuta aia despre care vorbeam ieri pe facebook. Când vrei să facem DM îmi spui, reactivăm și fosta noastră echipă civilă de DM de care nu știu mulți :*

@@S4F Necomercial, răspund cam greu, dar am avut inactivitate, încă am din câte știu :))). Ai fost nabul meu și jucătorul meu de FIFA preferat, încă ai rămas de fapt pentru că nu cred că voi găsi o persoană mai nabă ca tine, ai grijă de tine, mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru clan. Oricum ținem legătura pe facebook, poate dăm o FIFA mai pe seară.

@@Maya Jeleu, ție nu-ți plac romanele, așa că sunt scurt, acu ceva timp un an tot încercam să mă las de joc, dar tu m-ai oprit de fiecare dată, acum se pare că mi-ai luat-o înainte, baftă și ai grijă, oricum mai vorbim.

@@ZoLiii, Și acum sincer îmi pare rău de FW-ul ăla care ți l-am dat , mai ți minte că acum un an cred, erai în SI și nu ne cunoșteam, eu eram pe la HQ la voi după un no-drept, ai venit și mi-ai dat whisper, dacă cred că ai vreo șansă în NG, am dat /id zoltess și am văzut acolo rank 2, iar după cum îl cunoșteam pe Erow ți-am spus să mai aștepți să faci rank 3, uite că ai așteptat și totul s-a meritat. Că bine zici #palinkă4life :)), trebuie să ne mai vedem neapărat să dăm niște shoturi, măcar de vodka cum am dat acum în vară , oricum noi ne mai auzim zilnic pe wap.

@@Alex S, de la tine și de la Haos am învățat tot ce ține de NG. Ați fost primii care ați făcut tutorialul pentru NG, de acolo am învățat tot. Au trecut multe persoane prin această facțiune și sunt convins că toți au avut ceva de învățat de la tine. Ești o persoană de nota 20, care mereu se lasă pe el, doar ca să le facă prietenilor bine. Ne-am văzut de 3 ori, până acum și vreau să-mi cer scuze că de fiecare dată am întârziat :))), dar asta e chestia de bază la mine, cred că ți-ai dat seama . Ai grijă de tine acolo, poate ți-e mai bine ca în țară, dar să ști că printre străini nu o să-ți fie niciodată mai bine decât îți este lângă familia și prietenii de acasă, la fel cum i-am spus lui Zoli, noi ne mai auzim pe wap zilnic .

@@ManeLopataru S4F,@@Costel S4F, pe voi trebuie să vă iau la pachet în primă fază. Dacă sunt de ceva mândru în jocu ăsta, sunt pentru că atunci când am fost lider, v-am acceptat aplicațiile, care sincer la prima, la a doua și la a treia vedere, nu voiam. Eu de obicei nu citeam aplicațiile. Deci la voi a fost ceva mai special că le-am citit de atâtea ori și până la urmă, am zis că nu pierd nimic dacă nu vă accept. Din primele zile mi-am dat seama că am făcut cel mai bun lucru posibil, iar cu trecerea timpului deveneam sincer din ce în ce mai mândru.

@@Costel S4F, ești un băiat de nota 20 care știe să se distreze atât in real life cât și în joc. Cu prima ocazie când voi trece prin Sibiu o să te anunț ca să ne vedem la o bere/vin fiert depinde de sezon, dacă nu în Sibiu, măcar în Vâlcea, ador fetele din Vâlcea deci când ajung să ai marfă bună pentru mine :))) (am fost aproape weekendu ăsta de Sibiu cam la 50km, dar nu am putut trece te rog nu mă bate ). Ținem legătura pe wap, pentru că sunt convins că nu ieși de pe grupu clanului, că altfel cu cine mai râd eu de prostu de Haos =)))). Te pup ai grijă de tine.

@@ManeLopataru S4F, băi baiatule deci tu ești criminal, la început păreai un tip serios, dar cum a trecut timpu mi-am dat seama de tine că ești un tip super de treabă și glumeț. Îmi aduc aminte când ți-am dat rank 2, te-am sunat, ai răspuns, ți-am dat rank 2, ți-am zis pa și ți-am închis telefonul :))))), iar acum realizez că tu de câte ori mă sunai și-mi închideai cred că doar făceai o referire la acel moment. Sper să nu te schimbi și să rămâi aceași persoană pe care o știu, dar cu școala aia de aviație absolvită, bac luat și cu titlul de MasterChef. Te pup ai grijă de tine și menținem legătura pe Skype. BTW ce mai face minora aia timișoreancă ?

@@Rasta Sarmalutza, Sincer mă bucur că te-am cunoscut și am observat că ești o persoană foarte diferită față de joc și la fel ca Alex, mereu te lași pe tine doar ca să le faci bine altor persoane, oricum noi doi avem treabă, ia-ți un concediu și tre să mergem să dăm o băută la lăutari, să înregistrăm și să-i distrugem pe restul de pe grup cu manelele muhahahah

Voi intra în joc în seara asta să activez clanul, din câte știu și sper mai am două zile de inactivitate, după o să revin în forță. Vă pupă Peiu !

@@Ervin27, Te astept cu carucioare noi si proaspete doar pentru tine ! PS - Accept si bacsis.

@@Peiu S4F, Sa stii ca eu nu regret deloc acel FW, l-am meritat din plin, am exagerat cu caterinca si meritam sanctiunea. Eu cred ca o sa reusim sa ne intalnim cat de curand si sa bem ceva impreuna.

Uai da' ... - ni ca postez si eu aici =)) - ce sa va zic, va urez multa bafta la toti, chiar daca nu am avut ocazia sa va cunosc cum trebuie.. ca n-am prea stat eu pe samp in ultima vreme. Si acum imi vin altele pe cap pentru ca imi dau seama ca BACU' vine cu viteza si materia e din ce in ce mai multa :)) ma gaseste dracii.

Peiu sa nu te prind ca pleci si tu... eu te stiu cuR si tu ce faci?

Ce ma cutremura e ca n-am avut nici macar un FW pana acum, si sunt cateva luni bune ... :-S

@Peiu S4F, multam pentru aprecieri. Venind din partea ta si a Jandarmului, chiar inseamna mult pentru mine. Dar nu ma mai supara spunand ca nu m-ai sustinut. Adu-ti aminte ca atunci cand am luat liderul, si o lunga perioada dupa, tu ai fost cel ce ma ajuta, indruma. Mi-am amintit, apropo de DM, de momentu' ala can' am dat noi escape si s-a chinuit Maxim sa ne dea down. :)) Sigur vom reactiva gasca veche, macar asa, de-o caterinca scurta.

Felicitari, draga mea Marcela, pentru lider. Sper sa-l tii cat mai mult si sa faci treaba cat mai buna. Sa nu transformi NG-ul in gay faction. :))

S-a grabit Ander si n-am mai apucat sa le dau uninvite lu' Alex si Mane. O s-o faca Arturo, dar nu va putea folosi motivul ce l-as fi folosit. :|

Felicitari Marcele, acum cand dai ordin sa te ardem in fund, tre` sa te ardem, nu mai e optional.

In rest, ai avut o vechime mare si tu, x2 in NG, meritai sansa asta.

Felicitari Arturo, nu credeam vreodata ca o sa ajungi Lider in NG, imi cer scuze pentru asta si uite ca s-a intamplat, felicitari!

Iti urez mult succes, sa ai grija de functie, sa nu faci prostii si sa iubesti acest departament cum a facut-o si yenoH & Ervin.

Mult succes si fara warnuri la lider! Te pwp :*

@,

Pentru toti prietenasii din H.A, si kazan, camaradu` nostru care a picat testele ca un fraer ce e.

Eu in urmatoarele zile.

2qi9s7n.png

chiar aveam nevoie de asta waxios, cica e record de cel mai lung contract cu mine, 3 ore =)).

@,

Pentru toti prietenasii din H.A, si kazan, camaradu` nostru care a picat testele ca un fraer ce e.

Eu in urmatoarele zile.

2qi9s7n.png

chiar aveam nevoie de asta waxios, cica e record de cel mai lung contract cu mine, 3 ore =)).

Te mah dreacu pe tine nici macar nu te-a acceptat!

Felicitari arturo pentru functie !! Ba kazan nu a fost singuru care a picat:)) ii sunt partener. Cine stie poate ma intorc mult mai devreme decat am plecat :)). Cu alt cont:*

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA\

Ti-am zis ca o sa rad de tine cand o sa pici :v

Vin si eu cu un post final dupa doua zile pentru toata era asta de basm care s-a sfarsit - adica o sa va raspund voua, mai mult.

Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere pe care mi le-ati spus, pentru increderea voastra si sper sa ma comport pe masura aici. Mi-am luat asupra mea un drum destul de greu la o varsta mica, cred. Nu-i usor, cel putin inceputul a fost chin in sufletul meu, dar am cateva persoane care au fost langa mine permanent, si cu ajutorul lor am trecut si trec mai usor prin toate astea. Am planuri de viitor, sunt optimist fata de ele si ma bucur sa primesc si suportul vostru, pentru ca o sa ma ajute la psihic.

@yenoH, demisia mea poate a surprins pe multi, probabil paream ca batut in cuie, dar ma gandeam de mai mult timp la asta, si am inceput sa ma gandesc foarte serios cand Mayalenzii mei au inceput sa vorbeasca despre demisii, am incercat eu sa-i conving sa mai stea pana termin eu, dar in acelasi timp eram constient ca e aproape imposibil sa-i fac sa stea, pentru ca le cunosc programul, care-i foarte incarcat si nu faceam decat sa prelungesc agonia + ca nici eu nu rezistam pana la finalul lui martie, garantat, o data ca nu mai erau ei si o data ca nu mai faceam fata. Dupa ce ei si-au pus demisiile, am cazut serios pe ganduri, pana am adormit (ca venisem de la munca), si cand m-am trezit, sa vad ca si tu renunti, si asta a fost picatura care m-a dus direct in topicul de demisii, fara alte retineri. Ca sublider, m-am simtit foarte prost de cand m-am mutat aici, pentru ca treptat, am pierdut controlul asupra factiunii, nu mai stiam ce se intampla in multe chestii. Un duel pe care l-am pierdut. Scuze tuturor.

Nu voi uita perioada petrecuta impreuna, au fost o groaza de momente superbe, care raman amintiri frumoase, si in tot timpul asta am realizat mai mult decat sa ne jucam, si ar fi pacat sa se piarda legatura. Oricum, chiar daca e putin timp, pe skype ne vom auzi, curand, trebuie. Si-ti promit, ca intr-o seara, cand ma vad iar cu @Artturo, o sa te sunam in Germania, pe fix :> :))

@Ervin27, toate aprecierile fata de mesaj. Fata de partea cu subliderul, cand ai avut de ales dintre mine si SilenCe, nu m-a deranjat niciodata. Recunosc ca mi-as fi dorit atunci, si cred ca ti-ai dat si tu seama, dar la fel de bine te-am inteles si pe tine si m-am asteptat, oarecum. Oricum, eu si dupa acel moment am ramas la fel de devotat si m-am implicat permanent in tot mandatul tau. Am avut o perioada de mai bine de un an super frumoasa, cu multe realizari in joc si cu o prietenie stransa inafara lui, chiar daca a fost virtuala. Nu voi uita niciodata asta si pe aceasta cale iti transmit succes in toate planurile pe care le ai si sper sa realizezi tot ce ti-ai propus. Multa sanatate si fericire ;)

Am ramas in legatura stransa cu multi dintre voi, si cu siguranta in 2016 o sa ma revad cu cativa: cu Costel, cu Arturo si evident, cu Mayaland B-) Si cand ma vad cu Arturo, as vrea sa ma vad si cu Rough si cu Mitza.

Tot respectul pentru ManeLopata, Mitza Mondialu', Rough, Waxi, Hawk. Ma bucur ca ne-am auzit, tinem legatura pe skype ;)

La multumesc tututor membrilor care au ales National Guard in toata perioada asta si celor care vor alege. Sper sa fi avut parte de o atmosfera cat mai placuta la noi. Am lucrat foarte mult impreuna cu ceilalti sa asiguram cele mai bune conditii. Stiu sigur ca nu ne-au iesit toate, din diferite motive, dar n-am fost indiferenti, si pe aceasta cale va multumesc pentru intelegere si scuze daca v-ati dorit mai mult si nu s-a intamplat.

Multa bafta tuturor

@@Alex S, Stii ca eu nu prea sunt cu discursurile siropoase, da na :)) bafta frate, sper sa mai vorbim ;)

Nickname: Arturo

Rank: 4

Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești: 10.01.2016

Motivul: Nu sunt acasa.

Alte precizări: Te pupa Gabitza si iti multumeste.

Invoiti.

Acel moment cand te invoiesti singur, i name this power abuse.