Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata colegi .

Nu am mai postat de ceva vreme in acest topic si ma bucur ca iar fac parte din acest departament . Sper sa ne intelegem bine .

O zi buna va doresc !

Artturo - Am auzit ca vei lasa lideru. Insfarsit mi s-a indeplinit visul ! Glumesc, nub. Ba, ai grija de tine si bafta mai departe. Apropo, mersi ca mi-ai dat timpul dar nu mi-ai dat clear. Ai grija de tine si bafta pe viitor. A fost frumos cu tine Lider. Tu mi-ai dat si rang 4 , si rang 5 si faction warnuri.. :P Am avut momente si frumoase dar si urate, asa ca tine :)) , te pup nub si ai grija de tine.

Edited by Atlantic BonzY

Salutare! Mai postez si eu aici:

Arttuo - In primu rand esti un nab ca ai lasat lideru. Boon, vreau sa-ti multumesc pentru cele 4 rank-uri acordate si acel AV cand i-am zis lui Thief sa-ti dea kick ca erai afk pe strada:)) Asta ramane intre noi :D Si inca ceva mai vreau sa-ti multumesc ca ai avut incredere in mine in mai multe situatii, te pwp/

K 3 n T - felicitari tata pentru lider sa il ti cat mai mult ( Lasi pana maine ca rasvax nu ? :) ) glumesc, succes acolo

Edited by Gunnter

Sincer acuma @, e bataie de joc, eu il felicit pe @@K 3 n T, ca a luat lider, dar @@InSaNe S4F, are dreptate. Aici o fost o bataie de joc, inteleg sa fie si rank 4, chiar si 3, dar sa nu fie deloc, dar chiar deloc un rank 5-6 pe lista... De acum o sa puna pe lista de la lideri pe astia care stau toata ziua in casa :|

Edited by DaniTortuga

Buna dimineata .

Pe aceasta cale vreau sa te felicit kent ( 8 lung ) pentru sansa primita si sper sa ne ajuti si sa ridici aceasta factiune . Despre liste acum ca a venit vorba din cate imi aduc eu aminte liderul vechi spune 2 membrii sau 3 depinde nu adminul care a intrat . El poate sa aibe rank 3 + , acum asta este trebuie sa mergem mai departe daca nu suntem obligati sa stam aici .

O zi buna !

Edited by ALex