Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Zii un film misto si ma uit la el

Piranha ala din 2010 sau asta mega piranha din 2011 dar eu deja astept sa apara Transfoermers:Dark of the moon apare in iulie :X

PS: care joaca barn buddy pe facebook sa imi bage idu yo_gaby_alex2008

Edited by Pa1

Piranha ala din 2010 sau asta mega piranha din 2011 dar eu deja astept sa apara Transfoermers:Dark of the moon apare in iulie :X

PS: care joaca barn buddy pe facebook sa imi bage idu yo_gaby_alex2008

Mam uitat la un trailer si nu prea imi place Piranha

Mda, server down si gata spam... In fine, o sa se ajunga sa se inchida iar topicul parca vad. Ciupa ce mai astepti? Eu te sustin :X . Sarind peste acest aspect, astazi ar fi fost antrenament de rank 3+, adica doar cei ce pot conduce Hunter-ul. Nu era un antrenament pentru toti membrii, ci doar pentru cativa. In alta ordine de idei, mai usor cu spam-ul ca aceste lucruri le puteti vorbi si altundeva, nu neaparat pe forum la Discutii. Nu zic sa nu discutati despre jocuri sau chestii, dar tot ce spuneti in 10 posturi puteati integra la fel de bine intr-un singur post (in cel mai rau caz, edit la post). N-are rost sa se umple 3 pagini de spam zilnic doar pentru chestii ca:

A: Neata NG

B: Neata A, ce faci?

A: Bine, intru in samp, tu?

B: Uite si eu pe-aici prin samp. Te astept sa mergem dupa wanted.

A: Vin si eu in 10 minute, merg sa mananc.

B: Ok, A, pofta buna.

A: Merci B, brb.

Incredibil dar acest fel de posturi am vazut in topicuri de Discutii (nu la NG ce-i drept, dar exista si asa ceva.) De exemplu uite imi place de Pa1 ca da reply la mai multi colegi o data si zice ce are de zis intr-un singur post, pe de alta parte, Split face spam de cand se trezeste pana cand se culca. Mai usor va rog

Nota autorului: Posibil s-o fi luat putin prin campii din cauza oboselii, sper dati cu ochii peste postul meu, fara neaparat sa-l cititi in intregime. Noapte buna si spor la wanted va doresc.

Edit: Nu ma supar, Mosule. Dar sa presupunem ca liderul facea un anunt (s-a intamplat o data). Peste acea pagina s-au mai creat inca 2 si nimeni n-a mai stat sa se uite ca liderul facuse un anunt cu 2 pagini in urma. Astfel, continutul anuntului s-a pierdut si toti am stat la ora sedintei degeaba, nestiind ca s-a amanat pentru ziua urmatoare. Nu zic sa nu vorbiti, faceti ce vreti, e o tara libera, e democratie, etc. Dar in cazul unei asemenea situatii, mai usor totusi.

Edited by Steficu

Mda, server down si gata spam... In fine, o sa se ajunga sa se inchida iar topicul parca vad. Ciupa ce mai astepti? Eu te sustin :X .

Mda, iti voi transmite acelasi mesaj pe care i l-am spus si lu allen, daca tu nu ai treaba cu forumu, lasa-i pe ceilalti care sunt activi pe forum.

Nu te supara, dar spun un adevar. Daca tie nu iti place sa postezi, asta nu inseamna ca la toti e lafel. Mai dai cu nasu pe forum, nu se numeste spam ce facem noi daca vorbim, daca vrei spam, iti arat eu spam si te convingi de cuvantul spam. Si daca faci 1 pagina pe minut nu se numeste spam, daca discutii despre ceva, am facut la cuneo 20 de pagini in 20 de minute si nu a inchis nimeni nici un topic.

Mda, server down si gata spam... In fine, o sa se ajunga sa se inchida iar topicul parca vad. Ciupa ce mai astepti? Eu te sustin :X . Sarind peste acest aspect, astazi ar fi fost antrenament de rank 3+, adica doar cei ce pot conduce Hunter-ul. Nu era un antrenament pentru toti membrii, ci doar pentru cativa. In alta ordine de idei, mai usor cu spam-ul ca aceste lucruri le puteti vorbi si altundeva, nu neaparat pe forum la Discutii. Nu zic sa nu discutati despre jocuri sau chestii, dar tot ce spuneti in 10 posturi puteati integra la fel de bine intr-un singur post (in cel mai rau caz, edit la post). N-are rost sa se umple 3 pagini de spam zilnic doar pentru chestii ca:

A: Neata NG

B: Neata A, ce faci?

A: Bine, intru in samp, tu?

B: Uite si eu pe-aici prin samp. Te astept sa mergem dupa wanted.

A: Vin si eu in 10 minute, merg sa mananc.

B: Ok, A, pofta buna.

A: Merci B, brb.

Incredibil dar acest fel de posturi am vazut in topicuri de Discutii (nu la NG ce-i drept, dar exista si asa ceva.) De exemplu uite imi place de Pa1 ca da reply la mai multi colegi o data si zice ce are de zis intr-un singur post, pe de alta parte, Split face spam de cand se trezeste pana cand se culca. Mai usor va rog

Nota autorului: Posibil s-o fi luat putin prin campii din cauza oboselii, sper dati cu ochii peste postul meu, fara neaparat sa-l cititi in intregime. Noapte buna si spor la wanted va doresc.

Multumim de noapte buna dar spor la wanted nu prea avem pentru ca e servar down :)).

Steficule lasa-mi idu tau te rog . Ca mi-am schimbat idu.

:)

Aolo scuzati , iar am scris de pe contu lu fratemeo , sunt [DGS]AnoNim

Scz ciupa

ciocioi_96