Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

eu zic mai usor cu stadionu ala , asa a zis si la galati inainte de alegeri ca face stadion de 25mii locuri/ modernizeaza pe asta de acum , si dupa 3 ani a facut exact O......

noapte buna soldatei... ne vediamo maine afther antrenamentus , ciaules baules

Deja licitatia a fost castigata de o firma si stadionul deja este demolat.

Cica in 2-3 ani se face stadionu.

Cam pe atunci ar trebui sa promoveze si uta in liga 1.

@, Noapte buna soldat !

Noapte buna tuturor nabi, ne auzim maine dimineata, astazi nu prea am stat, ocupat cu proiectul la Engleza pentru scoala ;)).

Neata, armata? Ce faceti (creca is singuru' om la ora asta on). Pe server e liniste :)))

Welcome celor noi!

Neata soldati! Mi-am luat liber azi de la scoala!

Neatza soldati! Am ajuns si eu la scoala ! Ce faceti voi? :*

Neata soldatei. Ne auzim peste 4-10 zile cand imi refac PC-ul. Spor tuturor si sa ne auzim cu bine.

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.

- în cazul în care vi s-a făcut o reclamație pe forum aveți obligația de a răspunde la acea reclamație în cel mult 24 de ore pentru a vă apăra.

-- dacă nu aveți de postat dovezi cu care să vă apărați ajunge să-i trimiteți un PM liderului cu o descriere a situației.

-- este interzis să faceți mai mult de un post pentru o singură reclamație. Folosiți butonul EDIT dacă aveți ceva de adăugat.

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

- doar Liderul are dreptul de a răspunde la topicul cu Aplicații sau Reclamații.

Inchis din nou. Sa vada toata lumea.

Edited by Vinnie

Topicul a fost redeschis.

Aveti grija ce postati pe aici sau riscati sa fiti sanctionati.

De frica l-ai deschis!

Pe tine te tot mananca si nu te poti abtine pana nu te scarpinam.

Printre cele multe ce l-au facut pe Erow unu' dintre cei mai valorosi lideri, daca nu chiar cel mai valoros, sunt si astfel de momente...

SMrZyen.jpg

@, ce vrei să spui prin asta ? Lasă Erow liderul ? :-WAcum am văzut screen-ul lui Honey.

@@S4F KaZzy13x, nu mai face mă posturi d'astea că n-am chef să avem iar topic closed 3 luni.

Mă Erow, ce pot să spun, succes în continuare, să realizezi ce ți-ai propus și...obiectivul meu a fost realizat ( asta am spus'o în spirit de glumă :)) ), acum sper să nu dramatizați situația asta, că totuși e un joc :).

Edited by K A D D Y

@@K A D D Y, Nu e vorba de drama, mno poate unora le pare rau :)).

Acum, asta e cel mai bine si pentru mine si pentru NG.

Edit: Vadca am fost demis :)) Ce-a mai fericita zi, am asteptat de mult momentu` asta.

Succes tuturor.

Apropo, mu7e 69rusu.

Edited by Ervin27

@@Ervin27, mult succes Erow, imi pare bine ca te-am cunoscut si ca mi-ai fost lider!

Iti urez mult succes in viata reala, sa iei bacu' ala iar apoi sa faci si o facultate :))

AM ajuns si eu acasa de la scoala, am putina treaba, ma duc pana la bunamea ca sa o ajut si pe ea, cu ce pot si eu iar apoi ne auzim in joc.

Inca odata Erow, mult succes in viata reala si mersi mult pentru sansa acordata ca sa fac parte din National Guard!

@@Ervin27, mai ti minte?

Am injurat nitel atunci, dar mai bine sa patesc de 3 ori pe zi asa decat sa ne lasi singuri. Cautai mereu sa ne iei apararea si sa faci din fctiune ceva placut, in comparatie cu alti care uita ca e doar un joc. Noi iti uram succes la academie. Sa mentionezi ca ai fost leader la cel mai tare departament si sigur intri :*

Edited by NG Dovahkiin

@, Da :)) Cu noul update nu mai merge faza -_-.

Oricum voi stiti mai bine ca "am demisionat" inainte de acel eveniment, asta e tot ce conteaza.

Sper ca noul leader sa faca din NG cel putin ce-am facut si eu.

@@K A D D Y, Nu e vorba de drama, mno poate unora le pare rau :)).

Acum, asta e cel mai bine si pentru mine si pentru NG.

Edit: Vadca am fost demis :)) Ce-a mai fericita zi, am asteptat de mult momentu` asta.

Succes tuturor.

Apropo, mu7e 69rusu.

Erow bafta la liceu. Ai fost un lider de nota 2000. Mai multe nu mai spun pt ca, cam ce am avut de spus, ti-am spus in PM.

Am o singura nelamurire. Acum ca ai fost demis, nu ramai ca rank 5? :(