Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara! Se pare ca de azi o sa fim colegi, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna. O sa vad ce si cum e pe aici, sa nu fac prostii, dar sper ca se poate face umpic de spam asa :-J . Dabea astept sa ne cunoastem 8->

Ultimul post aici , sper ca m-am facut suportabil in perioada sederii mele mirobolante !! . Aveti grija de voi si sper ca intr-o zi sa revin , ramaneti familia mea virtuala !

Welcome SilviuM, imi pare bine ca esti primul player cu care am dat test de intrare.

Wazzzup, femeia mea, ceau ...succes in continuare.

Tigarile astea

:)):))

Rulează, aprinde, pasează, trage și tot asa =))

URBlkRK.jpg

Când mă plictisesc îmi fac 20 de țigări din astea. Îs bune rău :X

=))

Hai bună seara bună seara, am venit cu ... mahmureala :))

• Nickname-ul tau: Ricci.

• Nickname-ul celui reclamat: SilviuM

• Descrierea situatiei: Mi-a dat [/punish] 100 cand aveam 1800 de secunde arestat, trebuia [/punish] 300.

• Martori: ScreenShot

• Dovezi (Screnshot): Dovada

Am trăit să văd și posturi din astea...ferească ăl de sus.. Unii nu înțeleg ce-i aia muncă de gabor, stres, dovezi, dexteritate pe tastatură și toate alea...să faci enșpe chestii deodată...

Hai ascultați asta :X

Edited by pH HaoS

:)) bine păpușel :))

Mi-am tras router wireless :X

0kaWmtT.jpg

Hai sal. Intru și eu în game puțin să văd care mai e treaba :D

Lasa router-ul, ala e monitor cu tub? :)) sau nu vad eu bine.

Apropo va place imaginea de la semnatura mea????

Edited by Silent96

Lasa router-ul, ala e monitor cu tub? :)) sau nu vad eu bine.

E monitor TV LCD.

// post scurt, revin cu edit mai târziu, să-l fac mai lung :))

@ Așa, cum am promis :)) edit ..

Un membru NG întotdeauna are al 6-lea simț mult mai dezolvtat decât oricare alt player. Mereu va ști dacă este atacat și mai ales, CINE îl atacă. Nu mă credeți ?

Hai noapte bună. Ne auzim azi în game. E duminică..voi sta și eu on puțin, până pe la 2-3.

V-am pwpat :*

Edited by pH HaoS

E monitor TV LCD.

// post scurt, revin cu edit mai târziu, să-l fac mai lung :))

@ Așa, cum am promis :)) edit ..

Un membru NG întotdeauna are al 6-lea simț mult mai dezolvtat decât oricare alt player. Mereu va ști dacă este atacat și mai ales, CINE îl atacă. Nu mă credeți ?

Hai noapte bună. Ne auzim azi în game. E duminică..voi sta și eu on puțin, până pe la 2-3.

V-am pwpat :*

Nenea de unde ai luat skin-urile armelor? Sunt faine rau zici ca ai pus prea mult fainosag in ele :))

Buna dimineata, ce faceti?

Nu pot sa cred, de cand joc SA:MP nu am avut 2 posturi (banale chiar) in intervalul a unei luni. Acum vad ca am 2 posturi in acelasi timp si sa banuiesc ca nu sunt ultimele :)) . Eu unul nu pot sa-mi dau seama de ce ii faci post cuiva ca te-a sanctionat mai usor decat trebuia, doamne :)) . Noroc ca am obiceiul sa fac ss-uri pentru orice nimicuri, ca alfel nu stiu ce faceam :-J

Nenea de unde ai luat skin-urile armelor? Sunt faine rau zici ca ai pus prea mult fainosag in ele :))

De pe movie..nu mai știu care pack era, îl am în PC. Blue black chrome weapon parcă...

ANUNT PENTRU TOTI ASCULTATORI DE MUZICA:

VIZIONARE PLACUTA!

:|=))

Buna dimineata, ce faceti?

Nu pot sa cred, de cand joc SA:MP nu am avut 2 posturi (banale chiar) in intervalul a unei luni. Acum vad ca am 2 posturi in acelasi timp si sa banuiesc ca nu sunt ultimele :)) . Eu unul nu pot sa-mi dau seama de ce ii faci post cuiva ca te-a sanctionat mai usor decat trebuia, doamne :)) . Noroc ca am obiceiul sa fac ss-uri pentru orice nimicuri, ca alfel nu stiu ce faceam :-J

Mai mult de 1 AV nu iei, stai calm..neatenția...

Cum ziceam, verificați și voi orice înainte de a acționa. Folosiți-vă de bind-uri pe /nearwanted sau /wanted ca să fiți sigur că X are wanted înainte să-i dați și voi, sau întrebați pe /d de mdc-ul lui. Trebuie să vă intre în reflex chestiile astea micuțe..

Hai sal. Intru și eu în game. Am vreo 14 pct la raport :>

Noapte buna colegi,am terminat raportul si acum toata saptamana sunt liber doar sa fiu la antrenamente si sedinte.Aproape uitam welcome celor noi,si sper sa ne intelegem bine.Ma uit la un film si dupa la somn,marti am teza nb all!!

lhdpsg9.jpg

Uitati ce am prins azi =)) cum sa suni pentru asa ceva :)))

Cu talent

Si tu nab azi, iti dai demisia si retragi, mai cv ca mine

Noapte buna all, spor maine la scoala :P

Sunt nou aici si sper sa ne intelegem.

Noapte buna tuturor ne vedem maine la Jail.

Bun venit alaturi de noi.

Buniculeeeeeeeeeeeee, iesi la somn

HaoS, ce-i cu tine, ba? N-ai zis nimic in seara asta... :))

Postati si voi p-aici, ca s-a lasat plictiseala peste SA:MP, altfel ma duc la TV...

Eu am fugit de Jail, c-a venit jupanu' Pastor. Sunt satul de el. :))))

Cel mai jmecher om, sta in jail din Noiembrie 2013 si s-a indragostit de jail :))

HaoS, un semnal, hai tata

Edited by DGS AlexCyo

Cel mai jmecher om, sta in jail din Noiembrie 2013 si s-a indragostit de jail :))

Eu, pe bune, nu inteleg de ce nu ia ban permanent. :)) Oricum nu mai are nevoie de casa, masina, sau altceva. Sta la Jail, e casa si familia lui. :))

HaoS, ce-i cu tine, ba? N-ai zis nimic in seara asta... :))

M-a ținut de vorbă un prieten...

Hai bună seara. Am făcut oficial 4 luni jumate în NG :X alegeți o dată când să-mi dau demisia :)) cred ca v-ați plictisit de mine :D

Ce să vă mai zic...am stat gură-cască azi pe acasă..am mâncat o șuncă prăjită în jar fraților, în sobă, cu ceapă, vreo 3 pahare de vin...o bunătate băă, Dumnezeiască !!! Apoi am plecat în oraș, am spălat mațele cu o bere..am fumat ca spartu...am venit acasă..m-am uitat la emisiuni pe YT, gen : Generația cu cheia la gât, Apropo TV ș.a.m.d., și cam atât..

Așteptăm ziua de azi, luni :

http://www.youtube.com/watch?v=losMGMKlgAM

enjoy :D

Și acum somn..noapte bună. Azi am o grămadă pe cap. Ne auzim după 16:00.

M-a ținut de vorbă un prieten...

Hai bună seara. Am făcut oficial 4 luni jumate în NG :X alegeți o dată când să-mi dau demisia :)) cred ca v-ați plictisit de mine :D

Ce să vă mai zic...am stat gură-cască azi pe acasă..am mâncat o șuncă prăjită în jar fraților, în sobă, cu ceapă, vreo 3 pahare de vin...o bunătate băă, Dumnezeiască !!! Apoi am plecat în oraș, am spălat mațele cu o bere..am fumat ca spartu...am venit acasă..m-am uitat la emisiuni pe YT, gen : Generația cu cheia la gât, Apropo TV ș.a.m.d., și cam atât..

Așteptăm ziua de azi, luni :

http://www.youtube.com/watch?v=losMGMKlgAM

enjoy :D

Și acum somn..noapte bună. Azi am o grămadă pe cap. Ne auzim după 16:00.

Ai fost activ ieri, n-ai avut treaba, ai mancat sunca cu mustar, bla bla bla, dai o sunca?

Neata tuturor, m-a trezit sora-mea... naspa rau, ma rog, ma duc sa fac un dus si-apoi fac niste teme.

Aseara mi-am facut jumatate din raport, cu iCSEM, valoare :)) Ce-am mai ras =))

Edited by DGS AlexCyo

Hai 'neata tuturor.

Grele-s diminetile dupa nopti scurte. Ieri n-am prea putut fi online, ca deh, au tras unii si unele de mine... dar tot am reusit sa-mi fac raportul. :)) De acuma, mergem pe plus.

Intru putin pe joc, dupa care ma apuc de treaba... Bafta!

Sigur acasa :)

Esti "singur acasa" 3?! :)) Bafta la teza!

Later Edit: Pentru baietii veseli. :)

Edited by MS Yenoh

Buna dimineata colegi, ce faceti?

Ce faceti bajeti?

Sigur acasa :) ,muzica la maxim

Maine am teza la mate,nasol rau macar 5 sa iau.

Hmm, nu iei 5, iei 4.49 <):)

Si daca tot vad ca postati clipuri dastea cu fundaluri cu fete, ia ca va pun si eu.

ENJOY:

Neata cica,

No, amu am venit si eu de la scoala, si zic cica sa intru pe forum, vad ca toti baga videouri asa ca abg si eu unu :-J ,

http://www.youtube.com/watch?v=rdsmuElafSY

Ieri ba, dau fail la rob si n-am filmare :|

Intru mai tarziu in-game, baftalos.