Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, imi pare rau ca pleci asa... pe parcursul sederii tale aici mi-ai parut un tip okey, n-am vazut sa fii sau sa te implici in scandaluri, chiar ai stat la locul tau. In privinta paraturilor sau in placerea de a sanctiona pe cineva nu am ce sa fac, sincer, daca aveam ce face, o faceam, crede-ma, dar depinde de creierul fiecaruia... imi pare rau, daca vrei sa te reintorci, eu te astept cu drag :)

Dragi colegi, iar dormiti toti? Treziti-va si haideti sa ne distram putin, v-astept :)

// N-aveti pic de viata-n voi, v-am asteptat fix doua ore, n-a aparut nici unul, ma duc sa dorm... :|

Si cand te duci tu sa dormi intram toti stii ? :))

'neata, bravi soldati!

Dragi colegi, iar dormiti toti? Treziti-va si haideti sa ne distram putin, v-astept :)

// N-aveti pic de viata-n voi, v-am asteptat fix doua ore, n-a aparut nici unul, ma duc sa dorm... :|

Nașule, surprinzator, dar ieri m-am bagat la somn inainte de 00:00. :)) Tare rau ma simteam... Si m-am trezit acu' juma de ora. :)) Inca ma doare putin capul, da' parca-s mai bine decat ieri.

Probabil ati vazut, daca n-ati vazut verificati acum, [pH]Clark a primit o reclamatie pe motiv de confiscate non-rp, luand armele suspectului fiind in aer cu parasuta, de acum acest lucru se va sanctiona.

Probabil ati vazut, daca n-ati vazut verificati acum, [pH]Clark a primit o reclamatie pe motiv de confiscate non-rp, luand armele suspectului fiind in aer cu parasuta, de acum acest lucru se va sanctiona.

Nu am stiut ca nu am voie, stiam ca nu am voie din vehicul. (eu sau el )

Din nou singurel, poate-n dimineata asta am mai mult noroc sa gasesc pe cineva :|, v-astept. Pana apare careva continui sa ma uit la serial, in joc nu pot intra si nici nu o faceam daca puteam, unde sunt acum am un PC slab si nici nu am starea necesara, am avut si o sa am niste zile complicate.

'neata, bravi soldati! Cu ce va mai laudati? Aseara m-a "sechestrat" Icsem la o bere, care s-a transformat in vreo... 6 (cred), pana la ora... 00:00. :))

Din nou singurel, poate-n dimineata asta am mai mult noroc sa gasesc pe cineva :|, v-astept. Pana apare careva continui sa ma uit la serial, in joc nu pot intra si nici nu o faceam daca puteam, unde sunt acum am un PC slab si nici nu am starea necesara, am avut si o sa am niste zile complicate.

Nașu', dormea si patu' sub mine la ora aia. Am fost ranit in aripioara, pe cuvant iti spun. :)) Nu eram in stare nici macar sa scriu "/punish", iti dai seama ce grav a fost. :))

Sper ca esti ok... Nu-mi place cand nu esti vesel. :(

Va pupa Yenoh. :* Ne vedem in joc. ;)

'neata, bravi soldati! Cu ce va mai laudati? Aseara m-a "sechestrat" Icsem la o bere, care s-a transformat in vreo... 6 (cred), pana la ora... 00:00. :))

Nașu', dormea si patu' sub mine la ora aia. Am fost ranit in aripioara, pe cuvant iti spun. :)) Nu eram in stare nici macar sa scriu "/punish", iti dai seama ce grav a fost. :))

Sper ca esti ok... Nu-mi place cand nu esti vesel. :(

Va pupa Yenoh. :* Ne vedem in joc. ;)

Imi pare rau, finutule. Observ ca de cateva zile ai si tu probleme, cred ca ti se trage de la gripa aia, bea niste ceaiuri, cred ca te vor ajuta. In privinta mea, nu sunt chiar atat de okey, nu s-a intamplat nimic in exteriorul, ci doar in interior, daca ma intelegi, o sa-mi revin, dar nici nu credeam c-ajung aici :|

In privinta jocului, momentan nu intru, distrati-va cat puteti pe [/r].

Imi pare rau, finutule. Observ ca de cateva zile ai si tu probleme, cred ca ti se trage de la gripa aia, bea niste ceaiuri, cred ca te vor ajuta. In privinta mea, nu sunt chiar atat de okey, nu s-a intamplat nimic in exteriorul, ci doar in interior, daca ma intelegi, o sa-mi revin, dar nici nu credeam c-ajung aici :|

In privinta jocului, momentan nu intru, distrati-va cat puteti pe [/r].

Ehh, problemele mele-s simplu de rezolvat, cu o muratura buna. :)) Si un ceai merge, din cand in cand. Nu mai ard asa tare, deci... sunt bine. :)

Imi pare rau ca nu esti ok... :( Si da, inteleg problema. Daca vrei sa vorbesti cu cineva, sunt la un Skype distanta... oricand.

Duminica, 9.02.2014 la ora 19:00 cu ajutorul lui Karan, se va organiza un war / last man standing for fun intre toate factiunile.

Mod de desfasurare:

• Karan va oferi fiecarui participant cate o arma unica ( molotov / grenade / Chainsaw / flame throw ),
  • Dupa fiecare 15 minute de la start, arma va fi schimbata.
  • War-ul se va tine intr-un interior aparte, timp de 1 ora si fiecare membru se va lupta pentru el.
  • Playeri care mor vor primi get din nou.

Ne vom aduna in linie la HQ cu putin timp inainte de ora event-ului. Vreau sa fiti prezenti in numar cat mai mare.

Duminica, 9.02.2014 la ora 19:00 cu ajutorul lui Karan, se va organiza un war / last man standing for fun intre toate factiunile.

Mod de desfasurare:

• Karan va oferi fiecarui participant cate o arma unica ( molotov / grenade / Chainsaw / flame throw ),
  • Dupa fiecare 15 minute de la start, arma va fi schimbata.
  • War-ul se va tine intr-un interior aparte, timp de 1 ora si fiecare membru se va lupta pentru el.
  • Playeri care mor vor primi get din nou.

Ne vom aduna in linie la HQ cu putin timp inainte de ora event-ului. Vreau sa fiti prezenti in numar cat mai mare.

Cititi si asta: http://forum.b-zone.ro/topic/190681-propunere-avioane-national-guard/

Cica va rog sa dati + la aceasta propunere, daca nu dati ma supar :C.

http://forum.b-zone.ro/topic/191033-propunere-ng-jail/

Nu-ti dau +, dar te sustin, spiritual cel putin, imi doresc la fel de mult ca tine acest lucru :))

Baieti, eu ma duc afara, ne auzim maine, salutare tuturor. Mai aveti 40 de minute sa va postati sau sa va editati rapoartele, mult mult mult mult mult mult succes :*

Cica va rog sa dati + la aceasta propunere, daca nu dati ma supar :C.

http://forum.b-zone.ro/topic/191033-propunere-ng-jail/

Am luat 2 AV = 1 FW numai din cauza ca am scris in graba 399 in loc de 300 sau 400 in loc de 300 nu a fost ceva intentionat, daca puteam da /unpunish acum nu mai aveam FW, cum pot adica pe la ora 9 iti dau plusul, sper sa se accepte si sa se si implementeze !

@, Welcome sunt sigur ca ne vom intelege daca ai nelamuriri verifica la anunturi este un tutorial postat de Erow si facut de Haos si de AlexCyo este explicat ca la carte, este imposibil sa nu intelegi :). Bafta ne auzim in game !

Edited by S4F Peiu