Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai multam. :) Cum era aia?! Am invatat de la cei mai buni. :))

Incepe sa-ti placa GTA IV, asa-i?! :) Si eu l-am jucat mult timp, mai ales pe PlayStation. Iar pe PC imi bagasem miliarde de moduri, schimbasem cam toate masinile. :))

Ce moduri sa bag, ca am placa video mica. Ma mir ca merge :)) toate setarile pe low, dar merge :))

Mă @@Ervin27 asa am ajuns? Sa îmi monitorizezi fiecare miscare? :)) auzi tu la el, sa stii ca iti fac reclamatie la drepturile consumatorilor, la putere muncii la drepturile de autor, la tot ce tine de drpturi, nici dreptul la libera exprimare nu îl mai am :)) eeeee, da, :)) mă si eram convins 99% ca mă urmaresti tot ce fac si ce zic :)) sa stii ca m-am supărat pe tine :((:)) auzi când deschizi aplicatiile? Si ai zis bine,lasa ca ne vedem noi mâine pe server sa te cert :)) hai nb mă bag la somn :*

, te rog eu... TREZESTE-TE!!! ~X(

si tie iti fac reclamatie la drepturile.... Nu stiu ce drepturi da găsesc eu :))

Ba relax, daca crezi ca erow iti urmareste miscarile inseamna ca berea aia te-a afectat rau de tot..cum a zis si yenoh, trezeste-te ba.

Daca vrei sa nu se afle ceva, nu pune pe forum, sa iti zic un secret, avem toti forum. :))

@,Ete aici mai ceva ca playerul care recunoaste ca e complice :))

Merita sa incercati si voi cand nu aveti hunter la indemana.

=)) Foarte tare. Poti fi sigur c-o voi incerca. :)) Ma amuza cat de cuminte si ascultator a fost baiatu', ce repede a aterizat si-a dat G la voi. Oare spunea "Tatal nostru" in gand?! :))

Neata NG , ce mai faceti? Eu acum m-am trezit si tot cam rau ma simt, ne mai auzim prin game, succes la fail-uri tuturor

'neata. (inca) Nu facem. Fa-ti un test de sarcina, poate esti gravid. [-o< Eu dau fail celor cu drept de predare. Aia-mi plac cel mai mult. :))

Haosenie, azi noapte, in fata casei tale a fost camp de lupta. :)) Eram vreo... 6-7 jucatori ce faceam DM. Ne-am distrat asa vreo ora. :))

Fetele, am uitat sa va spun ce era mai important.

Azi noapte am avut parte de o noua experienta pe SAMP, anume /tie. :)) Am fost rapit de bunii mei prieteni din 69 si tinut vreo 10 minute. :)) Noroc de Ping si Icsem, care s-au zbatut sa ma salveze. Ca restu' departamentelor... pauza. Cu toate c-am dat pe /d ca am /tie, c-am dat /backup... Ei vorbeau de suspecti de rob, de ofertele de la Lidl, de incalzirea globala. :(

A fost interesanta situatia, dar nici n-as mai repeta-o. :)) Daca voi avea timp o sa urc filmarea pe Youtube, sa vedeti si voi conversatii inteligente pe Skype in timp ce eu-s legat. :))

Salut, gata scoala. ce faceti?

bere mai ieftina? =)))))) Relaxx stire noua. :> =)))))))))))))))))))) toata saptamana vei fi in coma, nu te mai vedem in game :(

De intrat intru ma, dar nu stiu daca sunt treaz :)) Hai gat acu gluma, o stire bomba! Nu mai dau simulari pana in mai, trebuia sa dau sapt asta, dar ma scapat! Acum imi dedic timpu pentru SAMP, ca sa nu zica Erow ca nu am activitate, sa vezi ce sughite Erow acum ca l-am pomenit :))

Am ajuns si eu pe la 2 de la facultate mi-am facut ceva de mancare, am mai baut o cafea ca fara nu se putea ! Am avut ore de la 8 dimineata vai de capul meu..mai aveam ore pana la 8 seara, nebunie curata, dar nu am mai avut starea necesara sa raman ! Intru imediat in joc ne auzim acolo :* !!

, lasa ba GTA IV vino in SA:Mp, aici gaborii sunt baza, cel putin astia din National Guard, ca de restul departamentelor ma abtin sa comentez :)) !!!

@Ervin27, mdaa am incercat si eu odata si m-am trezit cu ''/s Asa prost ma crezi?"

Azi noapte am avut parte de o noua experienta pe SAMP, anume /tie.

Vreau filmuletul...acummmmm :))) !!!!

, am vorbit cu , aseara si din cate am inteles a avut o saptamana mai grea, va spun eu ca regreta toate cele intamplate...si vom vedea o schimbare in bine incepand de azi :) !!!!

Edited by S4F Peiu

Ce fac baietii? Vad ca ati ajuns la pagina 1300 la Discutii :)) Va place nu gluma :)))

Eu deabia ce am intrat de 30 minute caci nu avem curent. Electrica e tare buna, bate umpic vantul adio curent.

Ne auzim in joc.

Vreau filmuletul...acummmmm :))) !!!!

, am vorbit cu , aseara si din cate am inteles a avut o saptamana mai grea, va spun eu ca regreta toate cele intamplate...si vom vedea o schimbare in bine incepand de azi :) !!!!

L-am editat, acuma se exporta si urmeaza partea dificila cu upload-ul. :)) Nu e la calitate HD, ca sa-l pot urca anul asta, dar sper sa va faceti o vaga idee despre ce-a fost si... cum a fost. :))

Cat despre iubitu' nostru coleg, , doar de bine. Sa speram ca-i drept ce zici. :))

, lasa ba GTA IV vino in SA:Mp, aici gaborii sunt baza, cel putin astia din National Guard, ca de restul departamentelor ma abtin sa comentez :)) !!!

Nici n-ai cum sa faci pct pt raport macar..la jail liniste, pe /wanted nimic de 3+

Deci ma bag in GTA 4.

Mi-a zis unu din clan de la mine ca cica nu se mai pun punctele de arrest la jail la raport =)) ce noob. Asa e ?

Gata mi-a explicat Silence, mare branza ... exact ce faceam eu mereu.

Deci la minimul de puncte in jail (adica 30) nu se mai adauga arestarile facute in jail..asta era la mintea cocosului. Mereu mi le-am calculat pe alea 30 doar din cuff si punish..

Edited by pH HaoSenie

Asa... O scurta descriere a situatiei... L-am luat pe Icsem sa-i arat cum e sa stai noaptea pe langa mine si am mers, a doua oara, la 69 Piers. De data asta dupa wanted, nu sa dam noi wanted. Totu' parea foarte simplu dar... :))

Prostia mea a fost ca, din neatentie si necunostinta, am dat G la masina. :)) De acolo... vedeti si voi.

PS. Pacat ca nu se aude si vocea mea, ca atunci filmul ar fi fost de 69 de ori mai amuzant. :))

Vizionare placuta! :*

Peiule ce zici din casa? :)) Lasa ca nu trebuie sa le zic eu ce am eu, lasa ca si-au dat seama ca nu sunt in apele mele, lasa ca tot il reclam ep erow la protectia consumatorului (Alta protectie care mio venit acum in minte :)) ) asa, deci..... Nu sunt pct de facut, totu e clear, jailu mai linistit ca nici o data, Hitmanii nu au contracte, ce facem? Trebuie sa mergem pe teren sa dam wanted, haida :))

Mi-a zis un prost din clan de la mine ca cica nu se mai pun punctele de arrest la jail la raport ce noob. Asa e ?

Da asa e...da nu e mare branza sa faci 30 de puncte din /cuff si /punish imediat le faci, asa corecteaza si Icsem si Silence mai usor raportul ca nu mai trebuie sa verifice cate arestari sunt facute in jail si bla bla....

, Crimaaa baaaa....mai ales muzica de final care ai bagat-o :))))) oricum mi-a placut cum a-ti curatat zona la final... Asta e NG-ul fortzaaa tataaaa :X

, ba cand spuneam ca te schimbi ma refeream si la commenturi de genu care ai zis mai sus :)))...ca dupa iar iti zice Honey sa te trezesti =)))) !!!

Edited by S4F Peiu

Este ora 2:15 (3:15 in Romania) si nimic rau nu s-a intamplat (inca). Foarte ciudat. :))

Noapte buna, dragi si bravi soldati!

Eu am plecat, ne vedem duminica, aveti grija si bafta la rapoarte. Vorbim pe forum, pe game nu am cum sa intru. :))

Sa dea domnu sa-ti rupi picioarele.

Sal la baieti. Am venit de la dentist..mi-am scos maseaua, gata..

Ne-auzim mai pe seara in game, daca nu intru in GTA 4 :)) pana una alta, ies pe afara, ca-i soare si frumos.