Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, de ce e mă echipă de figuranţi, sunt campioni, dacă alţii nu îi lase să se bucure ce ai vrea să facă, să le zică '' bine băieţii, să ne luaţi la bătaie că noi vă lăsam''...

@, a meritat pe naiba, au jucat urât ( mă refer că faultau), Găman ăla trebuia să ia vreo 3 cartonaşe roşii pe puţin, dar a luat doar un galben...

'neata, la fete. :*Iar e vara, iar e frumos, iar ma plimb. Am postat raportul ca sa-mi iau de-o grija, iar pe game ne vedem mai pe seara. De-abia astept meciul. :X

@Lucyluky, tu chiar n-ai altceva de facut?! :-?? Hai sa-ti dau un sfat, mama draga. Consulta un doctor, ca sigur suferi de vreo anomalie ceva. Da' chiar asa, sa uiti in cateva minute ce-ai facut... #-o Mai lasa posturile aiurea ca la NG n-ai sanse. Mai bine sa-ti fac prieteni printre noi, decat dusmani. ;)

, cre' ca m-a blestemat careva. :)) Ca si la mine se aduna nori de ploaie. Asa-i vremea in zona mea, din cauza Alpilor, acuma-i frumos si senin, iar in 30 de minute e furtuna. Dupa care iar e vara. :)

Ma duc la cumparaturi si ce-o mai fi. :*

Hellau fetele....am fost pe afara si acum am venit repede acasa sa postez raportul si sa mai stau putin prin joc, dupa ma duc la un fotbal pe un sintetic ca e frumos afara :X !

Ne auzim in joc pup la voi :* !!!

Hala Madrid :X !!! Sa vina ''La Decima'' :X !!!

Hellau fetele....am fost pe afara si acum am venit repede acasa sa postez raportul si sa mai stau putin prin joc, dupa ma duc la un fotbal pe un sintetic ca e frumos afara :X !

Ne auzim in joc pup la voi :* !!!

Hala Madrid :X !!! Sa vina ''La Decima'' :X !!!

Vine vine :X

Nab , double post = reclamation rejected. ;)

si , eu inca nu imi fac vise. Mi-am pus berea la rece si astept un meci frumos. Sper sa fie chiar foarte frumos. :X

@, u made double post...so rejected...

@@yenoH, om realist...

@, si @, nu stiu ca finalele se joaca intre 2 echipe foarte apropiate d.p.d.v. valoric...o sa fie un meci strans...

Edited by South Clark

@, u made double post...so rejected...

@@yenoH, om realist...

@, si @, nu stiu ca finalele se joaca intre 2 echipe foarte apropiate d.p.d.v. valoric...o sa fie un meci strans...

O sa fie, dar daca realu' o sa joace cum o jucat in cupa regelui, ii sfarteca, si diego costa o sa joace sau ii accidentat ? ca nush ce am citit zicea ca e absent

@, în seara asta suntem aliaţi bă Clark, trebuie să râdem de Peiu =)).

@, bă sper să nu fie un arbitraj de cacao ca aseară, dacă pierde Atletico măcar să piardă pe mâna ei, şi vorba lui Yenoh, vreau să văd un meci frumos.Chiar acum mă pregătesc să mă duc la terasă, vorbim după meci. Acum să fiu şi eu fair-play, '' Fie ca cea mai bună echipă să câştige'' :)).

@, Oooo avatar nou.. schimba-l ca e indecent, are aia o tata iesit prea in afara. O sa iei avertisment de dani sau blade.

Sunt multi care stau la "panda" pentru un + in ochi unora pe forum.

Si asa incepe raportu meu pe saptamana asta :))

Felicitari Real! Cand am vazut 5 min de prelingurie, i-am zis lu tata, cu care ma uitam la meci, ca real egaleaza...asa au ei mereu nororc. Cand am avzut 2-1, 3-1, 4-1, cand am vazut ca nici nu mai alergau in aparare cei de la atletico..marcelo era singur cu portaru si 5 in atatc...au dat tot ce au putut in prima parte a meciului... Dupa, cum se marea avantajul, tot mai trist eram...pana am vazut reactia lui Simione...si am zis ca e mai bine asa...ala nu stie sa piarda si in seara asta a invatat ceva...nu se face asa ceva, sa reactionezi asa, inteleg e Champions League...e etc, nu se face asa...e sport, e frumos, se poate intampla orice in el...Trebuia sa ramana cu capul sus. Inca odata felicitari Real.

@@yenoH,@, @, stiti ca real a avut noroc in prima parte...deci sa nu va aud. GG real...BG Simione...

@South Clark, în seara asta suntem aliaţi bă Clark, trebuie să râdem de Peiu .

Cine de cine rade =))), 4-1 =))) hahahahahahhahahahahahha, a jucat si atletico fotbal 35 de minute =))).

3 goluri in 10 minute ce vrei ba mai mult :X !!!!

Revin cu edit sa iti arat si cum ridica LA DECIMA :X !

EDIT :

iHktIxa.jpg

Te pup, vezi ca urmeaza supercupa, sa nu mai vorbesti inainte si atunci :)) !

Edited by S4F Peiu

@, e fain avatarul..nu se vede nimic...nici daca dai cu zoom :))

@ ai scris 35 in loc de 85...80 de min au fost la real in jumatate...apoi au cedat fizic..normal ca dai 4 goluri cand atatci 7 vs 5 :)))

@, e fain avatarul..nu se vede nimic...nici daca dai cu zoom :))

@ ai scris 35 in loc de 85...80 de min au fost la real in jumatate...apoi au cedat fizic..normal ca dai 4 goluri cand atatci 7 vs 5 :)))