Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

În sfârşit am mai câştigat şi eu un titlu la FIFA 14 ( Ultimate Team ), m-am chinuit vreo 2 luni :)). Mă duc să mă uit la TV, ne auzim mâine la şedinţă, noapte bună !

Ba, baieti, m-am plimbat cu rolele de cand am iesit, de la 8 pana acum, la 1. Am facut niste trasee bestiale, cu frica, dar s-a terminat bine, treceau masinile pe langa mine cu peste 100 la ora, nu stiam cum sa stau mai lipit de margine, destul de palpitant si distractiv :))

M-au alergat si cainii prin oras, ce panarame erau, vroiau sa-mi muste rotile de la role si au dat cu botul de asfalt, m-am pisat pe mine de ras =))

Mah, Rank 5, nu mai bine ai juca "Lasul" cu masinile, sa vezi care se fereste primul?! :))

Ce fel de caini te-au alergat prin oras, de nu te-au prins? Erau de jucarie?! :))

La varsta ta aveam pretentii, da' nah. =))

'neata la toate fetele. Iar e vara afara si dupa sedinta o tulesc si eu la o plimbare. :*

Buna seara/dimineata. Sunt noul vostru coleg, unii dintre voi ma cunoasteti deoarece acum un an cu 5 zile peste, ne-am intalnit tot aici. Sigur ne vom intelege foarte bine. Ma simt minunat sa fac parte iar din aceasta factiune in care am cele mai frumoase amintiri de cand joc SA:MP.

Noapte buna, imi cer scuze pentru greselile gramaticale, ora tarzie, oboseala, batranetea =))))

Welcome back băăăăă! Si inca un mare WELCOME celorlalti cadeti (privati).

Frumos azi la antrenament.

Felicitări Dragoș pentru rank-up.

Eu mă duc să mai fac câteva puncte.

Edited by pingMANN

, m-am plimbat cu rolele de cand am iesit

Si eu am fost plecat cu printesa :D, asa imi place sa o numesc :)), am iesit putin din Bucuresti cu ea am facut in jur de 50km, am ajuns acu juma de ora acasa cam asa, mi-am facut un dus, mi-am luat 2 beri cu mine si acum o sa intru sa joc putin, dupa sper sa reusesc sa ma pun sa invat ceva ca maine am examen.

@K A D D Y, Ma jur ca, de doua saptamanii ma tin sa o propun dar mereu ma luam cu altceva si uitam, ti-am dat + !

, GG pentru rank nab, spor la failuri :* !

@, Este de la placa video, da-i un restart sau reinstaleaza driver-ul specific pentru ea....sau poate este o eroare, te poti uita pe net :*

Ce mai faceti nabi? In joc haide ca e frumos, dm si astea, puncte gramada :)) mai ales la jail cu TTB :))

Mah, , tu ai speed hack, clar. S@L P@! Si, apropo... Nu mai posta aici, ca sperii lumea. :))

'neata, fetele! :* Spor la cautat case si bizuri. Eu mor de cald si cre' ca ies iar afara. Nici nu mai stiu pe un' sa ma ascund. :|