Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata soldatei ce faceti? eu acuma cica "ma-m trezit" ca nu am dormit toata noapte deoarece o furtuna miraculoasa cu niste stropi foare mari de ploaie mi-au batut terasa toata noaptea si nu am putut sa dorm ..

'neata, fetelor! :*Cu ce va mai laudati voi?! A venit vacanta si ati fugit afara, sau cum de nu mai dati pe forum?! :))

Mah, , sau chiar si alti colegi... Daca nu stunteti siguri de ceva ce tine de Regulament sau de orice altceva, intrebati! Nu va fie rusine sa puneti o intrebare, doua sau chiar saizeci si noua! Mai bine asa decat sa luati sanctiuni aiurea. Nimeni nu s-a nascut invatat, toti am luat-o pas cu pas. Eu-mi aduc aminte si acuma cat ii terorizam pe iCSEM, Haos sau Alex cu sute de intrebari, ca sa stiu absolut tot. Mai ales pe Haos, l-am innebunit de cap cu Regulamentul. :))

Ne vedem mai tarziu pe joc. :*

Salutare, am ajuns şi eu de la fotbal, ne auzim în joc in câteva minute !

@@Wissh69, prietene, puteai să te uiţi puţin peste topicurile astea d'aici, că nu-s puse degeaba...Mă gândeam că poate-ţi dădeai şi tu seama că Digital nu primeşte nimic...Dacă stai afk mai mult de 3 minute are dreptul să te omoare.

# Apropo, când oi avea şi tu viaţa mea, să te lauzi mă, până atunci du-te şi mai mulge vaca.

Edited by K A D D Y

'neata, fetelor! :*Cu ce va mai laudati voi?! A venit vacanta si ati fugit afara, sau cum de nu mai dati pe forum?! :))

Mah, , sau chiar si alti colegi... Daca nu stunteti siguri de ceva ce tine de Regulament sau de orice altceva, intrebati! Nu va fie rusine sa puneti o intrebare, doua sau chiar saizeci si noua! Mai bine asa decat sa luati sanctiuni aiurea. Nimeni nu s-a nascut invatat, toti am luat-o pas cu pas. Eu-mi aduc aminte si acuma cat ii terorizam pe iCSEM, Haos sau Alex cu sute de intrebari, ca sa stiu absolut tot. Mai ales pe Haos, l-am innebunit de cap cu Regulamentul. :))

Ne vedem mai tarziu pe joc. :*

Da, macar bucur ca te-am ajutat, ma bucur c-ai prins, e satisfactia pe care mi-o doream. Mai mult, esti si nevasta-mea, ce mi-as mai putea dori? Totul e asa frumos :D

Salutare, baieti, am stat cam mult afara, am profitat de faptul ca maine voi fi putin mai liber, totusi, ma voi trezi de dimineata sa rezolv niste acte :))

Neata, baieti. Eu trebuie sa plec prin oras sa rezolv cate ceva. E destul de nsaolc a m-am pus sa dorm pe la 04:30, cam asa era cand am iesit :)) Ma rog, ne auzim mai tarziu.

Mi-e destul de somn, dar voi gasi o metoda sa ma trezesc, oarecum...

Edited by DGS AlexCyo

Neata nabi, ce faceti? Tocmai acum m-am trezit si eu :3.Sunt asa de obosit incat nu pot face nimic :)) de ieri de la sala...ne auzim in game :*

Sunt primele tale zile de sala? Daca da sa stii ca o sa ai febra musculara vreo doua saptamani, asta daca faci constant :))

Ce sa facem, lucram, trebuie sa ne facem norma, pe unii i-am suparat si mi-o facut reclamatie, ma rog, e doar unul, ala debil :))

@Mr DigitAl, vreau si eu in Roma :(

Edited by DGS AlexCyo

@, Nu's primele zile :3 , ma duc de mai multe timp dar nu am putut sa ma duc in timpul liceului si ma duc vara asta...ma omoara febra asta :))

Da e nasol daca mergi doar vara si apoi nu mai mergi deloc, tre' s-o tii constant ca sa ramane efectul, cred, nu stiu :))

Haideti in joc sa-l ajutam pe pingMANN sa deschida celulele :)

@, Poi da stiu dar in timpul liceului nu pot mereu, ca abia ma trezesc si plec la liceu si seara termin tarziu :)) , doar sambata si duminica as putea..o sa incerc :D

Mna, ma rog, acum depinde si de programul salii de fitness, la mine e program de dimineata de la ora 08:00 pana seara la ora 22:00, si sunt mai multe cu program asemanator.

• , s-ar putea sa vin cu SNaKs2000 la tine, pe 1 sau 2 iulie o sa vina si el la Eforie Nord si ne vom intalni. M-am intalnit astazi si cu Bogdan (Matteo.) si s-ar putea sa vina si el, o sa mai vorbesc pe seara cu el sau maine. Tu, balaceste-te pana vin eu, ca nu stau la plaja in ziua aia, sa stii :))

@pingMANN, cand faci parte dintr-o conducere a unei factiuni, si aici ma refer la mine, in National Guard trebuie sa stii cazurile cand trebuie sa fii serios si cand trebuie sa glumesti. Sunt sigur ca te asteptai sa trec cu vederea pentru ca ne intelegem bine, dar nu chiar asa. Daca era sa trec cu vederea riscam sa pierd mult, arata ca tratez aceasta functie cu neseriozitate si nu-mi doresc sa am sanctiuni din urma acestui fapt. Ma asteptam sa recurgi la asta, am simtit dupa cum mi-ai spus pe [/r] si ti-am spus printr-o propozitie pe care am crezut c-o vei intelege, dar n-a fost asa. Suntem obiectivi si ne facem treaba, daca va deranjeaza puteti renunta la postul pe care il aveti si sa cautati alte locuri mai bune, aici e alt sistem. Au fost multe cazuri asemanatoare ce au fost sanctionate, daca nu te sanctionam pe tine dadeam dovada de favorizari si noi nu ne dorim asta, fiecare este tratat conform regulamentului. Mai mult, ai rank 4, ar fi trebuit sa stii ca nu se injura pe chat. Ca rank 4 ai multe responsabilitati fata de colegii tai, iar o responsabilitate ar fi sa le fi exemplu, ce ai aratat acum nu-i exemplu. O alta responsabilitate ar fi ca trebuie sa-ti asumi faptele, ceea ce nu arati, alt exemplu prost. In toata ecuatia asta eu nu sunt de vina cu nimic, din punctul meu de vedere am actionat corect, daca tu crezi ca nu-i bine ce am facut il poti instiinta pe lider despre aceasta situatie, acesta va analiza in detaliu si va lua o decizie.

Edited by DGS AlexCyo

Pfff bag si eu inactivitate o saptamana si numai bombe vad pe aici :)), @pingMANN de ce dai cu piciorul la aproape 5 luni frumoase ? Doar pentru un FW ? Cum a spus si Alex...a actionat corect nu putea sa inchida ochii...daca era alt rank 5 on te asigur ca la fel se intampla...

Eu zic sa retragi...asa e mai bine :), cand revin duminica din inactivitate vreau sa te vad tot aici :* !

@, Nu mi-e de FW. Nu pot fii cu cineva în facțiune care stă cu mâna pe F8. Când a zis ce se vede în poza de la demisii, trebuia să sar si eu cu PM la Erow ?

@, Ai acționat corect, dar și eu dacă acționam la ce vorbești tu pe /r cred că acum erai out cu 3/3.

Edited by pingMANN