Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@South Dragos7198, e greu pentru cine da cu mine. Pentru mine, nah, e datorie. :)) Cu toate ca azi imi venea sa-i dau kill unuia. =))

Numai una dintre multele perle pe care pretendentu' la un post in NG le-a scos. :)) Si au fost enorm de multe... Deja incepusem sa-mi pierd rabdarea.

IQRom83.jpg

Si, iata ce-am descoperit in arhiva personala. =)) De injurat stie foarte bine, dar Regulamentul... pauza.

TwbS40K.jpg

Auzi cica ma uit la el :))))))))))))) In buletin :)))))))))Salut soldati. Deabea ce am ajuns de la scaoala si am mancat ceva. Ma bag sa fac niste puncte. Sunt curios cu cat se ia best saptamana asta. :D

Edited by maxim16

@K A D D Y, fii sigur ca daca-mi aduceam aminte de el inaintea testului, il picam pana sa zica "Salut!". Nu-i tin minte pe toti astia... L-am descoperit cand am extras SS-ul. Am vazut ca mai am un SS cu numele de "Stonely". :))

Welcome, ! Vad ca esti "The chosen one", deci sunt sigur ca te adaptezi repede. Daca ai nelamuriri sau intrebari, tine-le pentru tine. Nimeni nu te va ajuta. :))

Pentru toti baietii de Rank 1, sau cei care n-au inteles, inca, sistemul de evadare. Uitati aici un filmulet. Daca veti avea, in continuare, nelamuriri, ne intrebati pe /r, /sms sau /call.

PS. Ala gras e Just.xeS, sigur. =)) El avea skinu' asta pe vremuri.

Edited by yenoH

Pentru toti baietii de Rank 1, sau cei care n-au inteles, inca, sistemul de evadare. Uitati aici un filmulet. Daca veti avea, in continuare, nelamuriri, ne intrebati pe /r, /sms sau /call.

PS. Ala gras e Just.xeS, sigur. =)) El avea skinu' asta pe vremuri.

Saracu ala gras. Dupa ce a sapat atat nu avea loc prin gaura si imd la prins Honey si compania :))

Hai ca eu ma bag la somn. Maine iar la liceu. Ne auzim dupa 17