Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce fac fetele ? Postez si eu raportul si mă apuc de corectat...deja când mă uit numai la Zsolti la câte failuri a dat la escape îmi este rău :))) !!!

@@yenoH, Știu faza :)))) da nu știu cum dar au reușit să scape de acolo... dar pâna la urmă le-am dat fail :))) !!! Dar cele mai mari merite pentru fail tu le ai :)) !

PENTRU CEI NOI VENIȚI RAPORTUL SE POSTEAZĂ PÂNĂ LA ORA 20:00 !!! DUPĂ ORA 20:00 NU MAI AVEȚI VOIE NICI MĂCAR EDIT !

Edited by Peiu S4F

PENTRU CEI NOI VENIȚI RAPORTUL SE POSTEAZĂ PÂNĂ LA ORA 20:00 !!! DUPĂ ORA 20:00 NU MAI AVEȚI VOIE NICI MĂCAR EDIT !

AM INTELES, SĂ TRĂITI!!!

Restul membrilor, ce mai faceti? Welcome celor noi!

Edited by Willow aka DauPunishSALPA

@@Peiu S4F, nu te cred.

Ce mai faceţi mă ? N-am mai postat deloc p'aici, nici prin samp nu prea am mai dat :)), dar na, a început şcoala şi mă mişc mai greu :)).Ne auzim mai pe seară poate, sau mâine pe samp !

@Peiu S4F, ne-am incurcat noi doi, unu' pe altu'. =)) Da' n-am lasat si partea aia, ca ne faceam de ras. :)) Te-ai izbit in mine, erai pe NRG, si-ai cazut. Iar cand sa dai F, ai dat la mine si m-ai scos din duba. Si tot asa. =))

Da, parca a fo' totusi FAIL pana la urma, unde avea HaoS pe vremuri casa.

Da, parca a fo' totusi FAIL pana la urma, unde avea HaoS pe vremuri casa.

A fost cum să nu fie !!!

Am dat săptămâna asta la failuri...cel mai frumos a fost a lu HaoS. și acum mă înjură :)) !!

@Peiu S4F, nu te cred.

Ieși acasă...joi a fost viol !!! 6-0 K3ș3ru :X !

A fost cum să nu fie !!!

Am dat săptămâna asta la failuri...cel mai frumos a fost a lu HaoS. și acum mă înjură :)) !!

Ieși acasă...joi a fost viol !!! 6-0 K3ș3ru :X !

Credeam ca Te-am pierdut... Nabule .

În 10-15 minute ne vedem în game :))

Cine corectează rapoartele la rang 1?!

Bă când îi văd pe copilaşii ăştia că se agită pe jocu ăsta...nici în realitate nu se agită atât, totuşi e un joc, dar nu ai ce face cu ăştia, spun asta pentru că m-am uitat puţin la reclamaţii şi am văzut că se fac pagini bune, mă refer într-o zi...Se pare că toţi au uitat scopul jocului !

Bă când îi văd pe copilaşii ăştia că se agită pe jocu ăsta...nici în realitate nu se agită atât, totuşi e un joc, dar nu ai ce face cu ăştia, spun asta pentru că m-am uitat puţin la reclamaţii şi am văzut că se fac pagini bune, mă refer într-o zi...Se pare că toţi au uitat scopul jocului !

Apai ba, tu te plangi dar la mine a venit unu si a inceput sa se planga ca a picat testu' de intrare in NG =)) se oftica rau

Bafta la corectat ) Acum ai ce corecta nu ca altadata

Vai de capul meu..numai baftă nu am avut :)) !

@Peiu S4F, locul 1 în grupă cu maximum de puncte, asta prevăd !

Îmi plac previziunile tale !

Daca nu, vei fii sodomizat !

Te aștept mâine la antrenament ! Vezi tu acolo >:) !!!

@, Tu să taci..gg pentru rank 2, să ști că failurile la rob sunt ale mele. Să nu te bagi unde nu îți fierbe oala, să rămâi la dat fail la escapeurile de la jail !!!

Băi așa ceva ??? Varză la rapoartele de la rank 1. Cred că am cel mai lung post la sancțiuni din istoria NG-ului. Mâine o să intervină Erow, îmi este milă de voi !