Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna tuturor nabi, ne auzim dimineata la antrenament :*

@@Peiu S4F, acuma ma certi ca dau fail la escape? Asta e treaba mai baiete?

Noapte buna colegi, ne auzim maine. Spor la antrenament, eu nu pot sa vin din pacate ...

Vai de capul meu..numai baftă nu am avut :)) !

Îmi plac previziunile tale !

Te aștept mâine la antrenament ! Vezi tu acolo > :) !!!

@, Tu să taci..gg pentru rank 2, să ști că failurile la rob sunt ale mele. Să nu te bagi unde nu îți fierbe oala, să rămâi la dat fail la escapeurile de la jail !!!

Băi așa ceva ??? Varză la rapoartele de la rank 1. Cred că am cel mai lung post la sancțiuni din istoria NG-ului. Mâine o să intervină Erow, îmi este milă de voi !

Multumesc pentru cerere, @Peiu S4F :*

Ba da voi nu aveti somn :)) ?

GG Ptr rank voi aia 3

, scumpete, te-ai ratacit?! :)) Cum ai ajuns tu tocma' acolo?! =)) Grrrrrrrrrrrrrrr... :*

'neata, fetelor! :* La :25 sper sa am o surpriza placuta, sa fiu socat de o prezenta covarsitoare la atrenament.

Hai c-o inchei repede. V-am lasat, v-am pupat, toate cele bune si ne auzim. Cred ca am petrecut cam un an de NG, dar n-a fost degeaba. Nu ma asteptam sa se termine asa, dar mama natura e foarte ciudata cum poate transforma un om atat de repede. Spre exemplu' poti sa te babardesti cu una si a doua zi sa nu te mai sune (dupa ce nu i-am raspuns la primele 2 apeluri, adevarat), dar aveti grija de voi, pnm. Sper sa nu se stinga caterinca de aici si cine-s eu sa dau sfaturi? E clara treaba, prajeala de mahoarca. Spuneti nu legalelor si nu drogurilor ca exista posibilitatea sa obtineti un pret mai bun!

P.S.: Iarba buna miroase a detergent.

Semk, over. PWP.

Edited by ZEW SemK

Multumesc pentru cerere,

Oricând !! :*

Peiu, mi-a plwcut mult pomelnicu de la sanctiuni

Normal că îți place mai ales dacă nu ești și tu pe acolo :))) !

@, Ai avut bulan, ai fost tu și nu am fost eu. Dar te țin minte :)) !

@, I know Dejan, but if you post the raport, must be completed. Sorry !

@, Mă nu am fost dur, dacă era dupa mine mai anulam cel puțin două. Nu e vina mea că au fost jalnice, mai ales că de când corectez pun și regulile alea pentru care se anulează raportul. Și le-am pus și în engleză nu doar română. Data trecută a corectat Kazan și le-a pus și el. Trebuia doar să se uite da pana mea. Cât despre oră a durat atâta că am făcut cu pauze. Mai mult mi-a luat până le-am postat :))) !

@@ZEW SemK, Ce pot să zic...baftă ai grijă de tine și dacă tot stai în București poate ne vedem la o bere, două trei. Ai grijă de tine te pup :* !

Oricând !! :*

Normal că îți place mai ales dacă nu ești și tu pe acolo :))) !

@, Ai avut bulan, ai fost tu și nu am fost eu. Dar te țin minte :)) !

@, I know Dejan, but if you post the raport, must be completed. Sorry !

@, Mă nu am fost dur, dacă era dupa mine mai anulam cel puțin două. Nu e vina mea că au fost jalnice, mai ales că de când corectez pun și regulile alea pentru care se anulează raportul. Și le-am pus și în engleză nu doar română. Data trecută a corectat Kazan și le-a pus și el. Trebuia doar să se uite da pana mea. Cât despre oră a durat atâta că am făcut cu pauze. Mai mult mi-a luat până le-am postat :))) !

@@ZEW SemK, Ce pot să zic...baftă ai grijă de tine și dacă tot stai în București poate ne vedem la o bere, două trei. Ai grijă de tine te pup :* !

Yea i understand you , you are right ,but... :)

Jenerale, mi-ai facut duminica frumoasa. Acuma parca-ncep sa uit ca ploua-n draci si-a trebuit sa fug de la Oktoberfest. Ma duc la Area. :))

17. Oricine intra in Area 51 fara permisiune va primii Wanted 2 - Teren Guvernamental fara a fi necesara vreo somatie.

Hai c-o inchei repede. V-am lasat, v-am pupat, toate cele bune si ne auzim. Cred ca am petrecut cam un an de NG, dar n-a fost degeaba. Nu ma asteptam sa se termine asa, dar mama natura e foarte ciudata cum poate transforma un om atat de repede. Spre exemplu' poti sa te babardesti cu una si a doua zi sa nu te mai sune (dupa ce nu i-am raspuns la primele 2 apeluri, adevarat), dar aveti grija de voi, pnm. Sper sa nu se stinga caterinca de aici si cine-s eu sa dau sfaturi? E clara treaba, prajeala de mahoarca. Spuneti nu legalelor si nu drogurilor ca exista posibilitatea sa obtineti un pret mai bun!

P.S.: Iarba buna miroase a detergent.

Semk, over. PWP.

Bafta prietenr. Sper sa tinem legatura.

PS : Contacteaza-ma cand mai vi prin Sibiu. Bafta

@@ZEW SemK, bă te-ai chinuit ceva să ieși cu 3/3 FW :)), oricum succes în continuare, te așteptăm înapoi !

@, tu vrei să fi în top 3 la posturi NG mă ? Sau ce ? De ce faci atât spam ?:)).

@@yenoH, faze d'astea mai pățeam și eu, dar m-am învățat minte :)).

@@Peiu S4F, ne fură arbitrii bă, ia să te uiți la rezumat :)). Dar oricum, tot câștigăm :)).

@@ZEW SemK, bă te-ai chinuit ceva să ieși cu 3/3 FW :)), oricum succes în continuare, te așteptăm înapoi !

@, tu vrei să fi în top 3 la posturi NG mă ? Sau ce ? De ce faci atât spam ?:)).

@@yenoH, faze d'astea mai pățeam și eu, dar m-am învățat minte :)).

@@Peiu S4F, ne fură arbitrii bă, ia să te uiți la rezumat :)). Dar oricum, tot câștigăm :)).

Bai sincer nici nu stiu unde sa ma uit la.TOP discutii NG :)) Ma ajuti? :D