Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Saptamana viitoare vreau sa ma inscriu si eu in spatula petala , ma primiti?

Am valuare Jmekerita , am casa am si iubita , am si o ...floare.... foarte mare , cand o scot zici ca-i parcare.

Saptamana viitoare vreau sa ma inscriu si eu in spatula petala , ma primiti?

Am valuare Jmekerita , am casa am si iubita , am si o ...floare.... foarte mare , cand o scot zici ca-i parcare.

Fa o aplicatie.

, welcome. Dar nu stiu cum ne vom intelege, cat timp esti pe BL la noi. Nu cred ca un cont nou te-a facut alt om. :-?

Da, , e acel Rexona. :)

@, sunt ReXoNa din LVPD.

@@South Gang G, asta sper si eu.

@@yenoH,

Nu judeca omul ( pe mine ) inainte sa ma cunosti. Daca sunt pe bl pe alt cont inseamna ca sunt o persoana rea sau ca nu ne vom intelege?

Edited by ReXoNa ClearMan SWAG

@, sunt ReXoNa din LVPD.

@@South Gang G, asta sper si eu.

@@yenoH,

Nu judeca omul ( pe mine ) inainte sa ma cunosti. Daca sunt pe bl pe alt cont inseamna ca sunt o persoana rea sau ca nu ne vom intelege?

Nici cu mn nu stiu daca te vei intelege. Numele de pe forum in primul rand spune multe despre tine. Vom trai si vom vedea daca ne intelegem sau nu.

Ai timp sa faci 2 rapoarte?

@@yenoH,

Nu contu', ci omu' din spatele contului a ajuns pe BL. Dar, in mare parte, de tine depinde cum ne vom intelege.

@, Ce spune numele meu despre mine? Sunt curios

.@@yenoH, Am luat bl pentru ca ajutam un prieten, dupa parerea mea ala nu era motiv de bl + ca eram fbi in momentul cand a facut bl, putea sa vb cu liderul nu sa faca bl.

@,ce belele am facut ma?

BA NEEN DACA NU MA CUNOASTETI NU MAI VORBITI AIUREA. NU AM AVUT TANGENTE cu nimeni de aici ca sa ma criticati.

Nu mai va apucati sa vorbiti aiurea.

Eu nu ma cert cu nimeni, sunt prietenos, nu va mai dati cu parerea pentru un bl daca nu stiti faza.

Un prieten dadea test cu Erow, si mi-a zis "iesi de pe forum" mie care nu aveam nici-o trb cu el. Mi-a zis ca imi da bl si i-am raspuns gen " ce vrei ma" dupa care am dat /pee 1 secunda pe el. Cand s-a intamplat faza asta eram in fbi, trebuia vorbit cu liderul nu bl.

Asa ca nu mai vorbiti aiurea in necunostiinta de cauza.

Eu am intrat in ng pe alt cont pentru ca imi place aici.