Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Peiu S4F, le-am tinut eu galerie celor de la U Cluj, dar nu au nici o sansa. In 5 minute au mai primit doua goluri si s-a facut 4-1 :)) Superb Sanmartean, talent maxim. Imi pare rau ca mai are putin de jucat. Totusi, sper sa piarda Steaua :)

Noapte buna, baieti. Maine incepem din nou cursurile. Vreau sa va pregatiti pentru ore si sa va fie gandul doar la ele, nu la SA:MP, da? Lasati reply la discutii cei care luati note. Sa nu indrazniti sa veniti cu note sub 6! Succes. Noapte buna :*

Fain de mn ca saptamana asta sunt in practica la Hotel. FARA NOTE FARA SCOALA :X

Neatza soldati :)) ce mai faceit ?:> Dormiti toti ? :) Haideti dupa wanted :))

Sunt barosan ca maine am ore de dupa masa :)

Ba, pune mana si culca-te! Nu te mai lauda ca ai ore dupa-masa si ca poti sta pana la ora 3, 4, ca oricum vei fi praf la scoala. O sa te trezesti la ora 12, dar ai senzatia ca te tine cineva legat de pat.

Buna dimineata. O saera destul de agitata, nu prea am putu sa dorm, dar la un moment dat m-a luat somnul, din pacate, cand trebuia sa ma trezesc :)) Ma duc sa fac un dus si plec, va salut. Ne auzim pe la ora 14:00.

Edited by DGS AlexCyo

@, de ajuns il ajung oricum :)), dar vreau sa fac si eu 7000 posturi pe forum :)).

Esti aproape, mai ai cinci posturi de facut :))

Salutare, baieti. Am revenit de la scoala. O zi superba, pot spune, in ciuda faptului ca n-am prea dormit aseara. Ma asteptam sa fiu mai adormit, dar a fost okey. Profesorii au intretinut atmosfera astazi :))

Totusi, trebuie sa plec, am niste treaba in oras si o sa revin pe la 15:00, poate si mai tarziu, nu stiu exact. O sa dureze ceva. Pana ma intorc, faceti-va temele, c-o sa mergem la plimbare :D

Neața m-am trezit și eu acum o oră cam așa :))), nu mai intru în joc că tre să plec la master așa că ne auzim pe seara cred pwp :* !

Baaaaa se duce draq forumul nostru cu oameni ca tine, zsolti, kazan... ''neata .....'' ''noapte buna...'' ce e asta :-W ?

FW

Edited by South Artturo