Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, nu mi-am dat interesul așa tare pentru funcții și nici nu mai vreau vreo funcție acum, m-am jucat să mă distrez, nu mă ajută cu ceva dacă sunt admin/heleper/lider, ba chiar ai mai multe responsabilități, dar na, am fost helper de două ori, dar a doua oară nu mia plăcut absolut deloc și am renunțat mai rapid :)).

adevaru e ca e cam nasol 5h/zi helper si sa mai faci si raport...

daca ai rank5/6 in factiune mai e cum mai e helper/admin...

hai ca am inchis jocu am dat de duminica 8 pana acu 130killuri :)) (+multe care nu le-am luat :@ )

am si eu poza de la fail cu zsolti da eu am faacut doar 1 nu stiam ca tre 4 cu camera schimbata... pot s-o pun pe asta x4? :))

adevaru e ca e cam nasol 5h/zi helper si sa mai faci si raport...

daca ai rank5/6 in factiune mai e cum mai e helper/admin...

hai ca am inchis jocu am dat de duminica 8 pana acu 130killuri :)) (+multe care nu le-am luat :@ )

am si eu poza de la fail cu zsolti da eu am faacut doar 1 nu stiam ca tre 4 cu camera schimbata... pot s-o pun pe asta x4? :))

Daca pui o poza de 4 ori o sa se considere poza dublata si vei avea rapor anulat.

Ti-am explicat si in joc, in caz ca dai fail sau asisti la un fail si iau toti 4 kill deodata faci o poza, apoi misti mouse-ul putin, iarasi faci poza, iarasi misti mouse-ul, iarasi faci poza si faci asta de 4 ori.

Nu merita sa risti sa ai raportul anulat pentru un fail, adica pentru 4 puncte...

@, poate ca este cel mai bun, dar nu pentru totdeauna. O sa-l intrec eu, ai sa vezi ;)

Ma astept la tine. Tu vei fi cel mai bun, in vreo doua luni, probabil. O sa fii viitorul lider, asa presimt :)

@, am 696969(69) de puncte, ia-ți adio de la best !

Kaddy, vezi ca n-ai facut nici un best, si esti in factiune de 10 luni si 5 zile. Nu esti un exemplu bun, vorba aia, esti rank 4. Trebuia sa ai in palmares cel putin doua besturi. Cand vine vacanta vreau sa faci un best sau iei doua ture de Area. Ce ti-am zis acum este valabil pentru luna Decembrie ;)

Si, am mai adunat 35 de KM la distanta parcursa totala cu bicicleta. Am 185 KM si 323 de metri. Destul de putin la cat de sportiv sunt eu, dar n-am avut timp si nici nu prea voi avea sa ies asa, mult. O sa-mi fac cat de curand. Vreau sa ajung la 500 KM pe la jumatatea lunii urmatoare :))

Eu ma duc la somn, nu mai intru in joc. Ne auzim maine, la amiaza. O seara placuta :)

@, bă, nu mă cunoșți bine mă, eu joc de 5 ani aici și cred că am 5 best-uri toate, pe 2014 am făcut unu când eram în Tow Truck Company, îmi ajunge un best pe an.În concluzie, aleg turele ! >:)

Și nu tre să fac best-uri la rapoarte să arăt că sunt bun, pot arăta asta prin multe alte modalități..Până la urmă, n-am rank 4 degeaba :)).

Apropo, ai și tu vreun best în cariera ta pe samp ?? Sau ești de-al meu ? :)).Să nu interpretezi greșit, să crezi că te trag la răspundere, tot ce postez eu pe aici este în spirit de glumă !

Edited by K A D D Y

@, bă, nu mă cunoșți bine mă, eu joc de 5 ani aici și cred că am 5 best-uri toate, pe 2014 am făcut unu când eram în Tow Truck Company, îmi ajunge un best pe an.În concluzie, aleg turele ! > :)

Și nu tre să fac best-uri la rapoarte să arăt că sunt bun, pot arăta asta prin multe alte modalități..Până la urmă, n-am rank 4 degeaba :)).

Apropo, ai și tu vreun best în cariera ta pe samp ?? Sau ești de-al meu ? :)).Să nu interpretezi greșit, să crezi că te trag la răspundere, tot ce postez eu pe aici este în spirit de glumă !

Vezi ca nu stiu de gluma, sufar de functie si ai de facut 10 ture, mai nou. Si nu in Decembrie, ci maine, ca sa ma simt bine :)) Auzi la el, daca am besturi. Normal ca am, ba. Am facut unul la rank 5 si unul inainte sa iau rank 4 :))

@, cine te-a mintit ca vreau lider ? :))

Ma multumesc doar ca fac parte din NG, nu vreau eu lider sau alte functii, sa fiu aici cu voi, cu prietenii mei!

Nu mi-a zis nimeni nimic. Ziceam doar in gluma. Ma bucur de atitudinea pe care o ai, o atitudine falsa, evident. Dar buna pentru a ne face o parere okey :))

@Peiu S4F, bă, e doar al 3-lea meu avatar în 5 ani, nu te ambala că nu vine sfârșitul lumii, le schimb destul de des .

Dacă asta e la tine destul de des e clar =)))) !!

Ma bucur de atitudinea pe care o ai, o atitudine falsa, evident.

Mamă ce bine i-ai zis-o pe asta =)))) leșin =))) !

Am venit și eu de afară intru în joc puțin și după mă bag la somn...vreau să încerc de mâine să mă trezesc mai de dimineața nu cum mă trezesc de obicei după 12, sper să-mi iasă =)) !

Edited by Peiu S4F

Neata soldatei. Acum m-am trezit si eu si ma pun sa verific ce am putut sa fac in 2 zile, am la poze de imi vine acru .. =)). Spammeri mari mai sunteti ... voi faceti spam si pe mine nu ma invitati :( Ne auzim in game cand vin de la liceu.