Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

'mnezeule, cat SPAM. Si de cate ori mi-am citit numele. Da' nu raspund in seara asta, ca-s obosit. Noapte buna. Ne "vedem" maine.

@@K A D D Y, io-s băiat cuminte ... Nu primesc ture așa aiurea :))

Daca se tine Botys de treaba, cred c-o sa fie invers :))

@, Eh ... apreciez că mă lauzi dar nici chiar așa :)). Eu ma țin de treaba cât de bine pot și fac tot posibilul să arăt de ce sunt în stare. Eu nu am venit în NG să îmi bat joc de șansa acordată primită de la Erow.

Ce-i cu spamu' asta aici ma? Ia hai gata ca imediat va dau report la toti.

PS: Yenoh, Peiu si Arturo sunt ai mei!

@, lasă șmecheriile, nu e nimeni al tău și report pot să-ți dau și eu foarte ușor =)).

Neața soldățeii mei. Acum m-am trezit și eu. Ne auzim în game după ce vin de la liceu, astăzi mă duc nu ca ieri :)).

Edited by Botys Ghytza

Stai tu cal ghytza ca pe Yenoh si pe Peiu ii cunosc de cand erau civili, cate prostii am facut noi impreuna nu ai facut tu in aia 16 ani ai tai ;)

16 peste 2 luni fără 2 zile.

Neata Boyz!

Mă tu în afară de Boyz ști să scrii și altceva? =))

@, a evoluat, dar să știi și tu că mai bine era acum 5 ani, decât acum !

Hai că mă pun să-mi fac un super bilet să le iau banii în seara asta și după intru puțin prin joc.

@, a evoluat, dar să știi și tu că mai bine era acum 5 ani, decât acum !

Hai că mă pun să-mi fac un super bilet să le iau banii în seara asta și după intru puțin prin joc.

Am scos 200 la pacanele din 5 lei :)))

@@K A D D Y, jocul asta merge cam pe orice troaca cu o placa video decenta si 4gb ram (chiar daca imi mananca doar jumate din ei =)) ) Deci, cel mai bine e sa-l incerci. Asa am spus si eu aseara ca n-am vreo sansa sa-l joc, dar m-am inselat :D