Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mai stau și eu puțin și mă duc la liceu, mai am și eu două zile cu program așa nașpa, săptămâna viitoare revin la programul de șefi ! B-)

Mă duc acum să mai fac un bilet, de data asta sper să am noroc !

Nu te mai complica, ma. Sansele sa iasa ce-ti doresti tu sunt aproape de 0 :)) O sa pierzi toti banii, toti!

Salut, baieti. Am revenit. Stateam si ma gandeam la faptul ca noi n-avem nici o fata in NG. Am avut cateva si n-am stiut sa le pretuim. Astia care erau anti-fete radeau de ele ca's nu stiu cum... Aiurea. Incercati si voi sa aduceti fete in NG :))

Ce scoala faceti, ma... Voi sunteti pe SA:MP si la scoala, destul de aiurea :))

Edited by DGS AlexCyo

@, Din cauza lui Arturo nu avem fete in NG, deoarece el iubeste baieti si vrea sa ne faca pe toti sa ne iubim intre noi! =)))

@, Din cauza lui Arturo nu avem fete in NG, deoarece el iubeste baieti si vrea sa ne faca pe toti sa ne iubim intre noi! =)))

Nu-i din cauza lui Arturo, ma. El nu e gelos, chiar daca lui ii plac baietii. Si el isi doreste fete in NG, sunt sigur. Din cauza astora fara creier, care nu prea ies din casa, ma rog. VREAU FETE!

Nu-i din cauza lui Arturo, ma. El nu e gelos, chiar daca lui ii plac baietii. Si el isi doreste fete in NG, sunt sigur. Din cauza astora fara creier, care nu prea ies din casa, ma rog. VREAU FETE!

Acum, asta e! Nu avem ce sa facem, tot /wank-ul ramane baza ! :))) :*

Acum, asta e! Nu avem ce sa facem, tot /wank-ul ramane baza ! :))) :*

Da... Ai dreptate. Asta e, rabdam. Intoarce-te la ore si fii atent la ce-ti spune profesoara. Nu vreau sa iei nota 3 din cauza asta sau sa ramai fara telefon. Vorbim cand ajungi acasa.

Am de invatat cinci poezii, o iau razna. D-abea astept sa treaca ora de maine. Presimt c-o sa fie foarte nasoala.

In joc se intampla ceva, sau e plictiseala?

@, Am franceza frate si fiind ultima ora nu prea mai imi pasa de ora! Ne auzim in game ! Bafta la poezii acolo ! :*

'neata, printeselor! :* Sunt inghetat bocna. Dimineata era totu' alb, can' m-am trezit. Iar can' am iesit din casa, la 6:30, batea un vant cumplit de rece, ploua cu stropi din aia mici, de-ti intra si-n chiloti, si-a trebuit sa merg asa cam 1 km... cu vantu' batand din fata mea. Senzatii extreme, jur. :((

'neata, printeselor! :* Sunt inghetat bocna. Dimineata era totu' alb, can' m-am trezit. Iar can' am iesit din casa, la 6:30, batea un vant cumplit de rece, ploua cu stropi din aia mici, de-ti intra si-n chiloti, si-a trebuit sa merg asa cam 1 km... cu vantu' batand din fata mea. Senzatii extreme, jur. :((

Noi suntem printesele dar tu te plangi ca o fetita :))

Ce treaba e asta?

, nu ma plang, doar impartasesc voua din experientele mele. >:P

Apropo de impartasit...

Cine ghiceste ce urmeaza in clipu' urmator castiga o maslina fara sambure. Variantele sunt:

a. ii dau wanted maimutei, sa se-nvete minte

b. ii dau kill, sa stie ca nimeni nu fura de la mine

c. il iert, si maimutele sunt oameni

d. niciuna de mai sus