Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, am fost helper de 2 ori, mai zi ceva.

Ce sa mai, m-ai facut praf.

Gata antrenamentul. Ma bucur ca v-ati prezentat intr-un numar atat de mare. Daca aveti idei de exercitii pentru urmatoarele antrenamente, dati-i PM lui Honey.

@K A D D Y, Alex si azi noapte ma zapacea ca are best-uri. Unu' dintre ele facut la Rank 5, cu ajutorul meu. =)) Ala-i degeaba, nu-l ia nimeni in calcul. :-J

De Bestul ala n-am putut sa ma bucur deloc, l-am pierdut urmatoarea saptamana. Daca nu-l pierdeam, eram la raportul 87 acum :))

Edited by DGS AlexCyo

@@yenoH, Prietene, dupa ce sau dat rank up a zis erow "Liberi", am zis intrebat pe /r daca putem pleca la care s-a zis "Da, Liberi", si m-am pus sleep in secunda 2. Crezi ca prefer sa iau avertismente si sanctiuni in locul sa alerg de nebun intr-un joc?

Se poate verifica in log si chatul factiunii, m-am pus sleep dupa ce ati spus liberi, stiu ca asteptati sa gresesc ca sa scapati de mine cu prima ocazie dar nu e chiar asa.

@@yenoH, Prietene, dupa ce sau dat rank up a zis erow "Liberi", am zis intrebat pe /r daca putem pleca la care s-a zis "Da, Liberi", si m-am pus sleep in secunda 2. Crezi ca prefer sa iau avertismente si sanctiuni in locul sa alerg de nebun intr-un joc?

Se poate verifica in log si chatul factiunii, m-am pus sleep dupa ce ati spus liberi, stiu ca asteptati sa gresesc ca sa scapati de mine cu prima ocazie dar nu e chiar asa.

Să fii sigur de asta.

Felicitări celor care au luat rank up !

Nick : Erow

Data sanctionarii : 26.10.2014

Membrul sanctionat : Peiu

Sanctiunea primita : FW

Motivul : Swag

Dovezi (doar daca este cazul):http://imgur.com/a/TYlqy#0

Nu am mai luat FW de la rank 1, îmi era dor :))) !

L-am luat cu demnitate și onoare B-)

Păcat că i-a fost rușine să facă ss la tot ! Am primit sms-uri de la alte persoane din departament să termin că îl fac să plângă =))) !

Aș arăta SS-uri da le fac probleme la ceilalți băieți :)))) !

Vă pup :* !

Edited by Peiu S4F

Nick : Erow

Data sanctionarii : 26.10.2014

Membrul sanctionat : Peiu

Sanctiunea primita : FW

Motivul : Swag

Dovezi (doar daca este cazul):http://imgur.com/a/TYlqy#0

Nu am mai luat FW de la rank 1, îmi era dor :))) !

L-am luat cu demnitate și onoare B-)

Păcat că i-a fost rușine să facă ss la tot ! Am primit sms-uri de la alte persoane din departament să termin că îl fac să plângă =))) !

Aș arăta SS-uri da le fac probleme la ceilalți băieți :)))) !

Vă pup :* !

Sa inteleg bn. Tu si Honey a-ti luat sanctiuni pt /d aiurea. Nu?