Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, dorinta mea a fo' unica si originala, deci nu putea sa ma refuze. :) Best leader and colleague ever. ;)

SMrZyen.jpg

, dorinta mea a fo' unica si originala, deci nu putea sa ma refuze. :) Best leader and colleague ever. ;)

SMrZyen.jpg

Lasa Yenoh ca iti va da clear urmatorul lider , daca nu cumva , cu mari sanse chiar tu :)) . @Ervin27 nu am avut mult timp sa vad cat ma vei stresa si pedepsi :)) , dar iti multumesc de sansa acordata in NG si sper sa nu pleci din factiune. Iti multumesc din nou!

, daca vroiam clear, il ceream aseara. Dar e bine asa, cu 2/3. E alegerea mea, spre surprinderea multora, mai ales a celor ce nu ma cunosc.

Are cineva idee cum îmi pot pune și eu muzică pe profil ?

Ii dai un PM lui Adi007 in care il rogi frumos sa te ajute cu melodia si sa-ti spuna unde sa o pui. Ii lasi un link cu ce melodie vrei.

Edited by South Artturo

, m-a amuzat faza cu /mp3 cand te-ai parasutat dupa roberi. =)) GG pentru clip.

Printeselor, nu mai posteaza nimeni nimic?! :))

Ce sa-ti fac, @S4F KaZzy13x?! Numa' in seara aia ti s-a atras atentia de doua ori... Degeaba. :-J Plus cati ti-au tot spus in trecut, sa nu mai postezi doar o poza si atat. Candva trebuia sa se intample, stii tu... ulcioru' nu merge de multe ori la apa.

, m-a amuzat faza cu /mp3 cand te-ai parasutat dupa roberi. =)) GG pentru clip.

Printeselor, nu mai posteaza nimeni nimic?! :))

La partea cu taximetriștii de la doks SF, m-a amenințat unul dintre ei că-mi face post pentru abuz de teleport =)) îți dai seama cât de silențios am fost încât să mă acuze de așa ceva.

Mah, , unii-s atat de noobi, ca se si vede pe video... Ei sunt cocotati la mama dreq si raman ca la fotograf can' se trezesc cu tine acolo. In loc sa scaneze nonstop ceru', ca doar de sus poate veni pericolu', ei stau pe /fall. =))

@@Ervin27, n-am apucat ieri să postez nimic aici așa de plecarea ta, dar niciodată nu este prea târziu...

Te-ai gândit că a venit vremea să te retragi și te-ai retras, pentru mine nu te-a dat nimeni afară pentru că în primul rând ți-ai anunțat retragerea înainte să primești reclamția aia, după părerea mea a fost o decizie stupidă și sigur nu sunt singurul care crede că din 3 AV, 2 cel puțin au fost date total aiurea.

haMM1x2.jpg

Îți mulțumesc pentru că m-ai primit aici și ai avut și încă sper că ai încredere în mine, știm cu toți câte ai făcut pentru această facțiune, nu o să uităm, deci sper nici tu să nu uiți de noi și să mai treci măcar prin topicul ăsta din când în când...Baftă în tot ce ți-ai propus și sper să menținem legătura și bineînteles să te întorci înapoi !

Pentru mine rămâi singurul General :) !

tm98Cnt.jpg

@@Peiu S4F, doamne Peiu, ai scris foarte multe acolo, mie lene sa citesc tot romanu' dar sunt sigur ca ai scris chestii frumoase.

Adevarat, Erow chiar le merita, asa lider ca el, rar.

Sper ca si viitorul lider sa fie pe masura lui, sper.

Noapte buna colegi, spor maine la scoala/liceu toate cele bune.

@@Vinnie, Poate pentru voi cei de la conducere, nu a fost un lider bun, dar pentru noi crede-mă că a fost și după cum vezi nu sunt singurul care susține asta.

Cât despre sancțiuni dacă cel puțin asta a fost dată corect click, înseamnă că nu vrei să recunoști adevărul. Aici sunt multe aspecte de luat în calcul, dacă ținem cont și de levelul jucătorului, a fost făcut totul intenționat, iar la ultima nu cred că e normal după 3 somații să o arzi cu /pee /slapass pe liderul unui departament, adică cel puțin e jignitor, dacă în locul lui Erow era un anume FBI rank 5 care este și admin, păi acum ăla avea pe lângă kill și ban :))).

Dacă ai ști câte a făcut pentru NG nu ai mai spune că nu a fost un lider bun...

Edited by Peiu S4F