Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Botys Ghytza, ai reusit sa pui cea mai prosteasca intrebare si-s sigur ca nu te-ai chinuit prea tare. Cum Doamne iarta-ma sa fie gresit ca scrii corect romaneste?! Tu chiar nu te gandesti deloc inainte de a adresa o intrebare?

@Botys Ghytza, ai reusit sa pui cea mai prosteasca intrebare si-s sigur ca nu te-ai chinuit prea tare. Cum Doamne iarta-ma sa fie gresit ca scrii corect romaneste?! Tu chiar nu te gandesti deloc inainte de a adresa o intrebare?

El chiar nu gandeste :))

Apropo, de acuma nu doar eu am sa te enervez pe /r ci si fratele meu pe /d.

Mai are de trecut testele la LSPD alea de practica iar daca trece cu brio vai de tine o sa fie :))

, se poate rezolva cu frate-tu. Cat e sa pice testele, sau sa-i arate Infernala iesirea?! :))

Bă, nu fi rau ma... toti am fost incepatori odata.

Nimeni nu s-a nascut invatat, nici tu marele Ioanie...

Eu sper sa treaca testele si numa bine.

, nu-s rau, pentru ca, spre deosebire de tine, frate-tu mi-e chiar simpatic. :P

Dihania asta numa sa critice stie.

Dihania asta numa sa critice stie.

Pai cum, mah, sa-ntrebe dac-a gresit ca scrie corect?! =)) Asta-i cea mai tare, jur. :)) Iar Zsolti stie el ce stie, de ce-mi spune de /r si /d. :42:

Avand in vedere ca trebuie sa asistam cu voia sau fara voia noastra la o discutie foarte elaborata si extrem de importanta despre teste, critici si cat de corect sa scriem cand lumea moare de foame, pentru cine il cunoaste mai putin sau de loc pe bunul nostru coleg, tovaras, prieten, amanta si multe altele @yenoH, trebuie sa stiti ca el este critic literar, critic de moda, filozof, dramaturg, fizician, medic, astronaut, soldat, bun ascultator etc. Asa ca feriti-va, e periculos!

P.S Daca am omis ceva completati voi. Asa ceva nu ai vazut domne' cata rautate zace in omu asta...

Edited by South Artturo

Doctor, ... Doctor in fizica cuantica. Ai uitat ce era mai important. :| Multam pentru descriere. :)) Aseara aflasem ca umbla vorba c-as fi de treaba. :))

Doctor, ... Doctor in fizica cuantica. Ai uitat ce era mai important. :| Multam pentru descriere. :)) Aseara aflasem ca umbla vorba c-as fi de treaba. :)

Ma Yenoh, umbla vorba ma, vorbeste lumea aiurea, sa fim seriosi cine crede ca tu esti de treaba :|. Hai gata ca imi da Alexcyob FW pentru post aiurea =))))

Hawkoleuuuu Shaf' de pagina

Edited by South Artturo

Vezi ca pt un post asemanator colegul tau a luat AV. Aveti grija ce postati.

Am terminat de corectat rapoartele dar va mai las in suspans pana maine dimineata :))

Ba nu fi rau, posteaza odata sa vad ca nu am gresit nimic :)). Va urez un antrenament placut astazi, eu nu voi putea veni. Am de facut raportul la taxi pe RPG2 acum de dimineata si la 12 plec la o colega pentru un proiect la Geografie deci ne vom auzi doar seara ... Duminica placuta!

Draga mea, , tu chiar ai parola simpla, jur. :)) M-ai disperat aseara... Te-am cules din fata de la FBI, unde faceai galagie ca-i omori pe toti. Nu erai capabil sa scrii niciun cuvant, da' vroiai pe toti sa-i bati. :)) M-am rugat de toata lista de admini sa-ti dea /kick, nimeni nu vroia. :| Pana la urma m-a ajutat Mike, dar, ce sa vezi... Ai intrat intr-un minut inapoi. :)) Practic atunci am cedat eu si-am dat /q. =))

Nah de aici. :))

Draga mea, , tu chiar ai parola simpla, jur. :)) M-ai disperat aseara... Te-am cules din fata de la FBI, unde faceai galagie ca-i omori pe toti. Nu erai capabil sa scrii niciun cuvant, da' vroiai pe toti sa-i bati. :)) M-am rugat de toata lista de admini sa-ti dea /kick, nimeni nu vroia. :| Pana la urma m-a ajutat Mike, dar, ce sa vezi... Ai intrat intr-un minut inapoi. :)) Practic atunci am cedat eu si-am dat /q. =))

Nah de aici. :))

Nu este de ajuns ca face sormea misto de mine!? Trebuie sa faci si tu, nu stii ce rau mi-a fost aseara....