Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Honey, daca te uitai in dovada(pe care presupun ca o ai) se vede clar ca eu am zis pe /R ca ies chiar cand tu m-ai strigat, deci nu are nici o logica ce ai zis acolo, dar mno .

Eu unul asa tin minte, bafta NG!

, se vede si-n SS ca te strig, imi raspunzi cu "eu"... Dupa care ai vrut sa urci la bar, dar m-ai vazut pe scari. Te-ai oprit inainte de /gate 2 si ai zis ca iesi. Probabil nu te asteptai sa fiu in Jail, probabil ti-ai dat seama ca te-am prins tragand cu arma.

Bafta in continuare.

EDIT

Stii ce-i culmea?! Incep sa-i dau dreptate lu' Steve. Voi va faceti de cap, iar daca sunteti prinsi imediat pozati in victime si noi suntem cei rai. Fereasca Dumnezeu sa va sanctionam, ca imediat va dati demisia si "sa moara yenoH".

PS. E frumos sa minti?! :-

Edited by yenoH

Silence, poti sa accepti si tu demisia aia anul asta?

O acceptă când vrea și când poate, nu când vrei tu, mare FP de 60/60 ce ai câștigat la loto ;).

Am mai auzit de dăștia ca tine care sunt mari valoroși pe B-Zone :) :

Edited by Peiu S4F

O acceptă când vrea și când poate, nu când vrei tu, mare FP de 60/60 ce ai câștigat la loto ;).

Am mai auzit de dăștia ca tine care sunt mari valoroși pe B-Zone :) :

@, nu ţi se fac lucrurile după placul tău, ţi-ai depus demisia pentru că ai luat un FW? Foarte bine, așteaptă ca Sile să răspundă și vei fi demis.

Dați pace că toți fac așa ... Cum au primit un FW cum gata pleacă, dacă stați pentru rank-up ați greșit facțiunea copii.

@@Peiu S4F, băăăăăăăăăăăăăăăă, ne-am calificat în semifinale, am bătut greu ca naiba cu 1-0, ești fericit? :)). Eu unul sunt :D

Barosanilor, a zis Honey ceva si acuma pac si voi ... Am avut prima demisie inainte de FW si am zis sa o retrag ca sa pun inactivitate, mi-a respinso deci am facut alta demisie. Bafta!

Barosanilor, a zis Honey ceva si acuma pac si voi ... Am avut prima demisie inainte de FW si am zis sa o retrag ca sa pun inactivitate, mi-a respinso deci am facut alta demisie. Bafta!

Pai bă evident că ți-a respinso. Tu pentru ce ai intrat în NG dacă ai știut că ai teze și nu ai timp de PC și faci inactivitate? Ești în primele 2 săptămâni, și în intervalul aceasta trebuie să te joci și să îți faci primele 2 rapoarte. Trebuia să te gândești de 2 ori înainte să aplici.

Edited by Botys Ghytza

Prietene ti-ai gresit factiunea, du-te si joaca basket si lasa-ne nu avem nevoie de oameni ca tine aici.

Dau si eu reply dar cam tarziu :))

Bajatu', relax si ai rabdare, ca Silence nu-i robot, chill. Dar iti inteleg graba, tu esti d-ala \/@|_0r0$, d-ala cu "te crezi smecher in viata reala? las ca ne vedem la war pe samp"

Ehhh .. am postat şi eu şi în această săptămână la concursul Failed Robbery. Deocamdată am 10, poate mai reușesc să fac câteva ... :)) Aştept păreri :D

Nume: BotysGhytza

Rank: 2 (Second Lieutenant)

Dovada (Screenshot sau Video):

Numărul total de Fails: 10

Edited by Botys Ghytza

Huh, dupa o saptamana lunga si grea am reusit si eu sa postez raportul si sa inchei saptamana oarecum bine, maine ma asteapta din nou o zi luna, grea si obositoare. Ma trezesc dimineata la 6 jumate si ma duc la bunicii mei pentru ca maine taiem porcu' :))

O sa avem ceva treaba si cred ca seara ma voi duce in oras, deci, cel mai probabil o sa ne auzim abia duminica la antrenament.

Mi-am postat si eu raportul, probabil cel mai mic raport de pana acuma, abia 109 puncte si astea facute in 2 zile ca nu am avut timp saptamana asta, sper sa saptamana viitoare sa fie mai buna decat aceasta :).

Am reusit sa postez si failurile pe care le-am dat, sunt 6 la numar dar una nu cred ca e tocmai buna deci sunt 5 failuri care chiar sunt bune, sper sa se accepte si failu' numaru' 6 dar nu cred.

Acum ma pun si eu la somn ca si asa deja e tarziu, somn usor sa aveti si cand va treziti cadouri frumoase sa primite de la Mosu'.

Noapte buna.

P.S: @@Shudu, vezi ca ti-ai postat raportul la rank 2+, tu trebuie sa postezi aici: http://forum.b-zone.ro/topic/93238-national-guard-paznic-jail-raport-de-activitate/page-64

Edited by South Zsolti6

Salut, baieti. Am facut pentru voi un tutorial, cred ca-i pot spune asa, cu privire la Rustler si Hydra. Sunt dedicate pentru cei care nu au experienta in manevrarea Rustlerului, si aici, ma refer cel mai mult la cei care intra in factiune. Am ales sa stau cu doi dintre ei peste programul antrenamentului, si, o ora cat am stat cu ei, a meritat. Ca sa ajut mai multa lume, indiriect, am realizat niste videoclipuri pe care le postez la discutii, momentan, si poate si la logul antrenamentelor, daca vrea Honey. As vrea sa se uite cel mai tare cei care au probleme... Cred ca va ajuta.

Rustler part 1 + rustler part 2.

Hydra part 1 + Hydra part 2.

V-am pupat.

Dati ma toata factiunea reply aici la ce a zis varu ibest ce naiba, nu!? =))

Si da tin sa contrazic pe 2-3. Eu iam spus sa faca cerere de inactivitate si sa retraga demisia inainte de a lua FW. Ca a postat el aici chestia cu: imi acepta sile anu asta demisia e altceva.. Ne auzim peste cateva ore in game. Dau de baut: 2 saptamani fara AV sau FW. Chiar daca unii ziceau ca nu fac fata si nu rezist. Nu dau nume ca se supara(@Aure rank 3 sfpd care a intrat pe pile :)) etc, etc). Deci fac cinste cu 2$ sa aveti de un șpriț. :))

Edited by Laur LN

Rank 2+ rapoartele foarte slabe, dezamagire totala si saptamana asta. REVENITI-VA oameni buni suntem NG baza!

In rest vreau sa va urez un calduros craciun fericit alaturi de cei dragi :)

oie_2219555LdbsFSvK.gif

Bă Sile, deci nu pot să cred =))))) Și când am o săptămână încărcată și mă joc destul de puțin iau best .. Deja încep să mă obișnuiesc prea tare cu bestu asta, e al 3-lea de când sunt aici :)).

P.S.: Raportul viitor e nr. 11 corect? :)

Eeeeh, am instalat si eu windows 7. Adica mai am putin. Nu cred ca voi ajunge la antrenament... Mai am de instalat GTA, SA:MP, Bandicam, Drivere etc.

Il alta ordine de idei, vreau sa ii felicit pe cei care au luat rank up. Va saluata Max :*