Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da desigur, daca vrei se gaseste, bate-mi recordu` de stat 2 ani in NG and you`re a baws, cel mai probabil sa ma intreaca alexcyo but meh, shit happens.

• Nickname: Guumble
• Rank: 1 Private
• Data sedinta pentru care vrei sa te invoiesti : 28/12/2014
• Motivul: Plec la tara , daca voi ajunge voi retrage.

• Alte precizari: Craciun Trist tuturor .

Edited by Saxobeattt

@AndreiAnd, realizezi ca nu ne pasa de urarea ta, cu atat mai mult cu cat mai sunt vreo 4 zile pana se trece-n alt an. ;)

, vad ca tu esti trist rau. Ai gresit tare topicul.

@, lasă că ţi-o întorc eu :)))), ţi-ai semnat sentinţa >:) !

@, de când sunt în NG nu am mai văzut aşa ceva, învoire în topicul de discuţii =))

@, aşa regulă...dacă x mă atacă nu reuşesc să îl omor, anunţ pe /d că respectivul nu mai are drept, el dă /q, a doua zi intră şi uită toată lumea, se predă şi primeşte arrest, nu e corect...plus că stă mai puţin la jail...

Meh... cel care a adaugat regula asta probabil s-a gandit ca daca da /q ia jail automat.. dar daca suspectul fuge si iese din raza aia poate da /q si sa scape basma curata. Asta ne cam obliga sa stam cu bandicam on pe toata durata urmaririi si sa-i facem post daca da /q :)) e aiurea, stiu.

Meh... cel care a adaugat regula asta probabil s-a gandit ca daca da /q ia jail automat.. dar daca suspectul fuge si iese din raza aia poate da /q si sa scape basma curata. Asta ne cam obliga sa stam cu bandicam on pe toata durata urmaririi si sa-i facem post daca da /q :)) e aiurea, stiu.

Sti care e faza? Acum cateva zile i-am facut post unuia pt /q on wanted si domnul Rey mi-a raspuns ca asa ceva nu se mai sanctioneaza si ca are pretentii de la un rank 5 si cica citeste updateurile. Mno de unde era eu sa stiu??? La updateuri nu scrie asa ceva. Revenind la problema noastra... odata ce da /q si nu il ai in aceea "raza" automat nu iei bonus asta insemnans ca nu apare nici pe chatul nostru fiind prea departe.

So ... care-i rezolvarea???

Eu zic sa dati un mention lui Kelton sau Rey sa aflam si noi solutia. Eu nu pot ca scriu de pe telefon... Dati un mention unui admin si vedem ce zice. :)