Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, problema se discuta deja, intr-un PM. Cu mention pe forum nu faci absolut nimic. Si tind sa-i dau dreptate lu' Rey... Ar trebui sa stii toate update-urile.

, problema se discuta deja, intr-un PM. Cu mention pe forum nu faci absolut nimic. Si tind sa-i dau dreptate lu' Rey... Ar trebui sa stii toate update-urile.

Te rog sa imi arati si mie in updaturile postate pe website unde scrie ca /q on wanted nu se mai sanctioneaza. Poate nu am observat eu.

Te rog sa imi arati si mie in updaturile postate pe website unde scrie ca /q on wanted nu se mai sanctioneaza. Poate nu am observat eu.

Lol?

Nu se refera ca s-a bagat update cu "/q nu se mai sanctioneaza"

S-a bagat acel update ca daca ai /find pe el si l-ai somat, adica /ms iar el paraseste serveru, /q sau crash intra la jail si tu faci punct.

, esti Rank 5, iar, din cate-mi amintesc, cand ai luat Rank Up spuneai, intr-o aroganta cam ciudata, ca stii ce-nseamna asta. Deci tre' sa stii. Rey are dreptate.

@Epical, ti-am spus, de vreo doua ori, sa fii atent cand ma adaugi ca martor, sa fie doar "yenoH", nu "yenoH.". Al doilea cont, cel cu "." (punct la final), e facut de un fan de-al meu, care s-a jucat putin cu niste coduri si-a fost banat, ceea ce-a creat putina panica, la momentu' respectiv. In fine... Uite-ti dovezile mele pentru Luci. http://imgur.com/a/iYuXu#0

Lol?

Nu se refera ca s-a bagat update cu "/q nu se mai sanctioneaza"

S-a bagat acel update ca daca ai /find pe el si l-ai somat, adica /ms iar el paraseste serveru, /q sau crash intra la jail si tu faci punct.

Da zsolti, a bagat update ca daca esti aproape de jucatorul cu wanted si da /q iei bonus dar nu sa scris nicaieri pe forum (sau cel putin nu am vazut eu) ca asta nu se mai sanctioneaza, corect ? Pana la urma chiar daca iei bonus, ala tot comportament non-rp e si ar trebui sanctionat.

Uite yenoH, voiam sa stiti ca am actionat astfel pentru ca am crezut ca e bine.Neputand sa ma apropii de i,am intrebat,si uite raspunsul.Dar acuma am luat la cunostiinta. -

Am si o intrebare cu ocazia asta. La raport,punish-urile se pun daca au poza si inainte de a da? De exemplu,nu opreste anim obscen,fac poza si o pun si pe aceea in raport? Sau decat poza cu punish pun iar film/ss la anim sa le tin decat ca dovada ?

Edited by PresuPusu

, o luam pe rand...

Prima data, Shock. Partea c-ai stat dupa gate pana sa afli /mdc-ul si ca l-ai cerut pe /d, a fost foarte buna. Bravo! Imi place c-ai ales sa te protejezi, pana afli daca are sau nu drept, ca sa stii cum sa procedezi mai departe. Din pacate, de acolo a-i luat cele mai proaste decizii. Din clipa in care cineva, oricine, cu sau fara wanted, trage si un singur glont in tine, cauti sa te aperi, sa-i dai kill. Tu ai stat si te uitai la ei cu fac DM pe tine, fara sa ripostezi. Ok, n-ai fi avut nicio sansa, ca erau 2 vs 1, dintre care un DM-er, dar... macar incercai. Iar wanted-ul... Ei avand deja wanted, dupa noua regula (foarte stupida, de altfel), nu trebuia decat sa anunti pe /d ca Shock si Luci si-au pierdut dreptul de predare.

A doua, Saxobeat. El a fost in NG, ca si Teq, dar n-ai de unde sa stii tu asta. Stiu regulamentul si, din cate vad, incep si ei sa profite de asta si sa faca abuzuri. Ai procedat relativ bine cu el, doar ca, din nou, ai gresit wanted-ul. Se vede-n video ca trage-n Teq, desi nu-i o dovada extrem de buna, nu se vede ca-i scade HP, doar sangele, dar se vede clar cand trage-n tine. W3 Cop Attack si aia-i. Un singur glont, cum ziceam mai sus, ajunge. Doar daca te ataca cu pumnii/picioarele, e nevoie de 3-4 pumni pentru a acorda CA.

A treia, despre punish. In SS tre' sa apara clar, pentru fiecare punish dat, mesajul pe chat cu "You punished X with YYY seconds". Dovezile cu faptele pentru care ai acordat punish le tii 3 zile, in cazu' in care vreo maimuta se trezeste sa-ti faca reclamatie. Uita-te prin rapoartele de la Rank 1, alege unul ce nu a fost anulat, si vezi exact cum arata fiecare rubrica.

In rest, astept si urmatoarele intrebari. Apropo... Cand nu esti sigur de tine si nu stii cum sa reactionezi, intreaba pe /r inainte. Mai bine nu faci nimic, decat sa risti un FW.

, get a life. Happy Easter!

, corect, din greseli invatam cu totii. Nimeni nu se naste invatat. Dar, grija mare, ca la 3 greseli esti demis. De asta ti-am zis sa pui intrebari, sa fii mereu sigur ca procedezi corect. E cea mai buna solutie de a invata, dar si de a ramane in echipa noastra.

@, din moment ce il bagi la jail, el intra la jail, tu faci punct si aia e.

Ok, e comportament NON-RP, daca da /q intentionat, dar daca baiatu chiar are treaba si e nevoit sa dea /q?

Nu cred ca pe tine nu te cheama ai tai niciodata urgent la ajutor sau undeva, si nu cred [sper] ca nu pui sampu pe primu loc, parerea mea.

Deci lasa ca toate is bune asa cu sunt.

@@yenoH, cum a ramas cu regula asta? S-a discutat? Ramane asa cum este?

, regula a ramas, cu urmatoarele adaugiri...

Daca jucatorul scapa de politist e normal ca poate primi wanted pentru cop attack. E vorba aici ca politistul trebuie sa-l omoare daca jucatorul trage dupa el avand wanted. Nu sa se ascunda sau sa-i dea /tazer pentru a-i da wanted.. Pana reuseste sa se ascunda poate fi omorat de suspect. Iti spun eu ca nu vor fi foarte multe situatii in care suspectul sa scape fara cop kil sau cop attack.
Aceste situatii nu trebuie sa mai existe de asta regula va fi adaugata. http://rpg.b-zone.ro/factions/report/3172

Nick: yenoH

Data sanctionarii : 26.12.2014

Membrul sanctionat: Dovahkiin

Sanctiunea primita: FW

Motivul: Jigniri aduse unui Rank 5.

Dovezi (doar daca este cazul): La ce bun?!

Nick: yenoH

Data sanctionarii : 26.12.2014

Membrul sanctionat: Dovahkiin

Sanctiunea primita: Demitere

Motivul: 3/3

Dovezi (doar daca este cazul): N-avem din astea

Alte precizari: Multumesc ca mi-ai deschis ochii, "prietene". Incepand de azi nu voi mai tine partea nimanui, pentru ca nu merita. Daca tot e sa nu ma suportati, pai sa aveti si motive.

Ca sa sti si tu mereu am considerat ca sanctiunile aduse de conducere sunt pe merit, nu imi aduc aminte sa fi pus la indoaila ceea ce apare in topicul sanctiuni. Si ca sa sti nu te suport din alte cauze. Ca o ultima intrebare: Chiar crezi ca imi pasa? Pentreu mine asta e un joc. Tu daca ai fi demis ai fi in stare sa te spanzuri =)) . Nu uita asa e un joc, incearca sa o lasi mai moale. Dar pana la urma cine sunt eu sa iti spun cum sa joci sa-mp? Imi pare rau ca am avut incredere in tarfa aia.

National Guard ramane cel mai tare departament, BAFTA! :*

, deobicei acei care spun despre altii ca-s no life-ri, sunt de fapt niste... no life-ri. E ca la alcoolici, spunem despre altii ca beau prea mult, in timp ce desfacem a 8-a bere. Iar reactia ta, de "nepasator", imi da dreptate. Nu-i de vina "tarfa" aia pentru c-ai ajuns sa fii demis. Eu stiu de ce multi nu ma suporta, dar ghici ce?! Nu-mi pasa. De-as' fi demis, as' rade de toti frustratii care-ar fi in al noulea cer, asta as' face. Am stat peste doua luni cu 2/3, tocmai pentru a va da voua sansa sa ma demiteti. Ati incercat, da' degeaba. Iar Silence nu va avea prea curand motive sa ma demita, oricat de mult v-ati dori asta. In rest, numai de bine!

PS. Nu mai posta aici. Oricum, sper ca "tarfa" sa-ti dea si report. Ghinionu' tau a fost c-ai luat de buna "cearta" dintre mine si Arturo de pe /r.

@@yenoH, nu imi amintesc sa fi spus faptutul ca esti nolifer, eu spun ca iei prea in serios functia pe care o ai in joc, dar daca tu te simti atacat pe acest plan e problema ta. Si nu am dat vina pe nimeni ca am fost demis, asta s-a intamplat din greselile mele.

Am stat peste doua luni cu 2/3

spui asta de parca ai fi vreo mare vedeta pe care tot sv ar fi invidios.

PS sunt curios ce se intampla cu reportul asta al tau ;)

Edited by First Lieutenant Dovahkiin

Ca sa sti si tu mereu am considerat ca sanctiunile aduse de conducere sunt pe merit, nu imi aduc aminte sa fi pus la indoaila ceea ce apare in topicul sanctiuni. Si ca sa sti nu te suport din alte cauze. Ca o ultima intrebare: Chiar crezi ca imi pasa? Pentreu mine asta e un joc. Tu daca ai fi demis ai fi in stare sa te spanzuri =)) . Nu uita asa e un joc, incearca sa o lasi mai moale. Dar pana la urma cine sunt eu sa iti spun cum sa joci sa-mp? Imi pare rau ca am avut incredere in tarfa aia.

National Guard ramane cel mai tare departament, BAFTA! :*

=))))))) o iau ca pe un compliment... prietene nu e vorba de incredere aici. Honey este prietenul meu si nu ma intereseaza cati ani are sau de ce joaca samp cum ii intereseaza pe alti frustrati.

Nick: zsolti6

Rank: 4

Data antrenamentul pentru care vrei sa te invoiesti : 2 /01/2015

Motivul: Preventiva.

Alte precizari: In caz ca aterizeaza un asteroid peste laptopu' meu si nu pot veni. Invoire preventiva.

Pentru ca iei in deradere asteroizii, care-s si ei niste suflete, cererea ta de invoire nu va fi acceptata. Religia mea nu tolereaza un astfel de comportament / limbaj / atitudine.

Nick: MiTzOnE

Rank: 3 (First Lieutenant)

Data ședinței pentru care vrei să te învoiești: 04.01.2015

Motivul: Incep facultatea luni si am o gramada de referate de pregatit...

Alte precizări: Succes la sedinta.

Saptamana asta nu avem sedinta.