Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, dat skill

Welcome tuturor membrilor noi, sa nu uitati ca diseara avem antrenament, poate va luati un FW din prima zi.

Sper sa ne intelegem bine.

Masina ta are ceva mah.. cu savanna de mafie imi iese dar cu a ta nu imi iese deloc :-?

Wi aici

@,@, Welcome !!!

@@Ervin27, De ce eşti mă rău lasă-l să se simtă şi el bine :))) !

Vreau să vă amintesc să vă verificaţi rapoartele după ce le postaţi şi să ştiţi că cei scutiţi de la raport sunt doar cei care au intrat vineri !

Rapoartele paznicilor la jail (rank 1) se anulează în următoarele condiţii:

- Amestecarea pozelor ( Ex: ai punct cu punish si-l pui la cuff. )
- Poze fara [/timestamp] la raport.
- Poze fara data din dreapta de sus la raport.
- Poze cu suspecti omorati in jail.
- Poze la raportul curent din rapoartele precedente (Ex: Poze din raportul numarul 1 in raportul numarul 2)
- Poze in care apare punish necorespunzator.
- Poze postate pe alte site-uri inafara de picasa, photobucket si imgur.
- Raport postat dar link-urile nu merg, in acest caz se acorda AV si se anunta membrul respectiv sa le puna publice, daca refuza se considera raport nepostat si duce la FW.
- Raport nepostat (FW)
- Minimul de puncte insuficiente pentru rank-ul membrului (FW)
- Raport postat sau editat dupa ora impusa de regulament (20:00 - FW)
- Frauda (FW)

Edited by Peiu S4F

@,@, Welcome !!!

@@Ervin27, De ce eşti mă rău lasă-l să se simtă şi el bine :))) !

Vreau să vă amintesc să vă verificaţi rapoartele după ce le postaţi şi să ştiţi că cei scutiţi de la raport sunt doar cei care au intrat vineri !

Rapoartele paznicilor la jail (rank 1) se anulează în următoarele condiţii:

- Amestecarea pozelor ( Ex: ai punct cu punish si-l pui la cuff. )

- Poze fara [/timestamp] la raport.

- Poze fara data din dreapta de sus la raport.

- Poze cu suspecti omorati in jail.

- Poze la raportul curent din rapoartele precedente (Ex: Poze din raportul numarul 1 in raportul numarul 2)

- Poze in care apare punish necorespunzator.

- Poze postate pe alte site-uri inafara de picasa, photobucket si imgur.

- Raport postat dar link-urile nu merg, in acest caz se acorda AV si se anunta membrul respectiv sa le puna publice, daca refuza se considera raport nepostat si duce la FW.

- Raport nepostat (FW)

- Minimul de puncte insuficiente pentru rank-ul membrului (FW)

- Raport postat sau editat dupa ora impusa de regulament (20:00 - FW)

- Frauda (FW)

Neata guys, am ajuns si eu acasa. Ma pun la somn ca am baut cam mult si vreau sa imi revin pana maine seara :)).

On Topic:

Degeaba te chinui Peiu, Jeleoaica si Sarmalutza oricum o sa aiba raportul anulat, si sa nu uitam nici de teracota noastra care isi posteaza raportul degeaba :))

Cand iti dai demisia?

Ba, terminatule, nu te mai lua de fetele din factiune, si-asa vine cate o fata pe an si nu rezista mai mult de doua luni, deci, lasa-le, gayule.

Foxy, daca-ti face probleme Arturo, teic da faun end col mi ;) Sa nu te iei aiurea de el, ca te demite, si nu ma bag, man :))

@Ervin27, cand l-ai antrenat pe Maxim, ma? Ca eu nu mai tin minte :))

, cine-i teracota, Kazanul? =))

Edited by DGS AlexCyo

Ba, terminatule, nu te mai lua de fetele din factiune, si-asa vine cate o fata pe an si nu rezista mai mult de doua luni, deci, lasa-le, gayule.

Foxy, daca-ti face probleme Arturo, teic da faun end col mi ;) Sa nu te iei aiurea de el, ca te demite, si nu ma bag, man :))

@Ervin27, cand l-ai antrenat pe Maxim, ma? Ca eu nu mai tin minte :))

, cine-i teracota, Kazanul? =))

Da ce tre sa ti tu minte? Erow ma invatat multe chestii la arme si in NG in general si ii sunt recunoscator pt asta.

Da ce tre sa ti tu minte? Erow ma invatat multe chestii la arme si in NG in general si ii sunt recunoscator pt asta.

A, pai zi asa, te-a invatat in privat, dar zi-ne si noua ce te-a invatat in general, ca sa fim si noi invidiosi, no? :))

Ba, aseara am plecat cu bicicleta la niste prieteni de familie, urmand ca in dimineata asta sa plec spre Navodari cu bicicleta, dar ce credeti, GHINION :| La mine-n sat e furtuna, ploua si bate vantul cu 500 de km/h :))

@Sniper89, ziceai ca pleci doar cu lider d-aici, sunt surprins de performanta ta, felicitari. Nici lider la rank 1 n-ai ajuns sa fii :))

Edited by DGS AlexCyo

@, Pai daca as zice ar afla toti ce ma invatat in privat si n-are rost :))

Legat de furtuna, si la mine e la fel de aseara. Bate vantul de zici ca e sfarsitul lumii + ploi/ninsori ....

@@Sniper89, Ce ti-am spus eu cand ai intrat aici? Ti-am spus ca nu o sa rezisti mult in NG. Tu erai tare hotarat ca de aici nu iesi fara lider (cum zic multi) dar se pare ca eu am avut dreptate. Bafta in continuare.

Vad ca peviziunile voastre sunt adevarate.

Spuneti-mi si mie in cat timp o sa iasa Jack_D si Insane cu 3/3?

Da Alex, eu nu ii mai spun kazan la Kazzy ci Teracota, e mai original.

Ne vedem diseara prin game, ma duc sa-mi fac de cap cu masina fara ABS :))

V-am ţucat.

Edited by South Zsolti6

Vad ca peviziunile voastre sunt adevarate.

Spuneti-mi si mie in cat timp o sa iasa Jack_D si Insane cu 3/3?

Da Alex, eu nu ii mai spun kazan la Kazzy ci Teracota, e mai original.

Ne vedem diseara prin game, ma duc sa-mi fac de cap cu masina fara ABS :))

V-am ţucat.

Mah, astia 2 nu stiu cat vor sta la noi, dar stiu ca nu vor iesi cu 3/3. Se vede ca isi dau interesul si ii felicit pentru asta. Tineti-o tot asa.

@, Eu știu că ai înclinații mai ciudate, dar lasă fetele în pace !

@, Nu știu la ce majorat ai fost tu, dar cred că erai tare plictisit de ai intrat pe la 12 și ceva pe forum :))).

Și legat de rapoarte eu am încredere în ei :) !

@, @, lăsați-l pe @@Sniper89, presupun că e destul de amăgit, așa că nu înfingeți cuțitul în rană mai mult, a ieșit pentru că nu și-a făcut 3 învoiri, față de alți care dau arrest la robberi, dau punish și wanted aiurea și înjură pe /r s-a descurcat destul de bine :) !

Mah, astia 2 nu stiu cat vor sta la noi, dar stiu ca nu vor iesi cu 3/3. Se vede ca isi dau interesul si ii felicit pentru asta. Tineti-o tot asa.

Daca isi dadeau interesul efectuau in decursul a acestei saptamani un punctaj total de 1000+ la raportul de activitate.

1. Ca sa ne demonstreze ca sunt activi.

2. Ca sa fie Peiu suparat ca sta sambata seara acasa.

3. Ca si la numarul 2.

4. Ca si la numarul 3.

Consider ca aceasta campanie de achizitii [Recrutarile] a fost un mare succes, manageru' general SilenCe a reusit sa achizitioneze adevarati jucatori talentati care sunt capabili sa faca fata in NG, spun eu.

@, Hmmm tu mă superi și cred că săptămâna viitoare premiez cu $ best-ul la rank 1, dar și locu doi și trei >:) !!!!!

Nu trebuie sa te superi pe mine, eu nu iti doresc tie raul, chiar din contra.

Eu doar vreau ca cei de rank 1 sa demonstreze ca sunt activi si se descurca.

In legatura cu sambata ta, chiar daca iti pierzi sambata mai ai zilele de luni, marti, miercuri, joi, vineri si ziua de duminica cand poti sa iti faci treaba, if you know what i mean.

@, Hmmm tu mă superi și cred că săptămâna viitoare premiez cu $ best-ul la rank 1, dar și locu doi și trei > :) !!!!!

Nu trebuie sa te superi pe mine, eu nu iti doresc tie raul, chiar din contra.

Eu doar vreau ca cei de rank 1 sa demonstreze ca sunt activi si se descurca.

In legatura cu sambata ta, chiar daca iti pierzi sambata mai ai zilele de luni, marti, miercuri, joi, vineri si ziua de duminica cand poti sa iti faci treaba, if you know what i mean.

@, I know what you mean, dar tot mă tentează premierea bestului, mai ales că nu s-a premiat niciodată, iar săptămâna viitoare este vacanță și pot demonstra cât de activi sunt !

Neata Boyz. Peiu tocmai mi-ai starnit interesul de a face 1112p la raport saptamana viitoare. In functie de cat premiezi ofc!

N4Ydj8s.jpg

Neata Boyz. Peiu tocmai mi-ai starnit interesul de a face 1112p la raport saptamana viitoare. In functie de cat premiezi ofc!

N4Ydj8s.jpg

Tu, saracie.

Iti dau eu bani ca sa mergi la meditatii in vacanta ca sa ai mediile mai mari in semestrul al 2-lea.

On topic: Bestu se premiaza cu un +1 la raport, iti dai seama ca daca ma premiai si pe mine la rank 1 cabd am luat 4 besturi la rand si nu am primit nici un dinero. Nu trebuie sa ii motivezi pentru ca ei o sa isi faca raportul pentru niste $$$ ...

Noi nu suntem taxi sau ttc sa ne facem rapoartele pentru bani...

Tu, saracie.

Iti dau eu bani ca sa mergi la meditatii in vacanta ca sa ai mediile mai mari in semestrul al 2-lea.

On topic: Bestu se premiaza cu un +1 la raport, iti dai seama ca daca ma premiai si pe mine la rank 1 cabd am luat 4 besturi la rand si nu am primit nici un dinero. Nu trebuie sa ii motivezi pentru ca ei o sa isi faca raportul pentru niste $$$ ...

Noi nu suntem taxi sau ttc sa ne facem rapoartele pentru bani...

The truth has been spoken!

6NceydP.jpg

@, Eu iti astept demisia de cand te cunosc :D:D a,ce-a facut dinamo cu steaua in seara aia? Acum plangi!!!

@, Lasa,ca daca-i zici ca-i gay se supara...Eu am rezistat 6 luni+ intr-o factiune doar cu baieti...rezist si aici mai mult,nu-i bai.