Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va salut dragi colegi,nu am mai postat de ceva timp in acest topic si am simtit nevoia s-o fac;

@@alexnicko,bine ca incerci macar,da' nu cred ca o sa accepte, "Limita este de 2000 de vehicule spawnate simultan".

@,ti-am dat +1 la propunerea ta,chiar e buna.

@@Peiu S4F,apar sau nu assisturile la jail?

@@yenoH,Drunker o luat ban doar 3 zile?Pacat.. :-W

@,multumim pentru acel video.

Spor la raport :*

Edited by Epical

Salut, îmi cer scuze că vă deranjez. Dar această prounere este importantă pentru toți membrii facțiunilor, probabil că v-ați săturat de "Da-mi 100k să nu-ți fac post", venite de la post hunteri, cei care fac poze si se îmbogațesc de pe urma noastră, a celor care greșim, un lucru firesc. Susține propunerea de a scăpa de aceste persoane care strică plăcerea jocului, care joacă doar pentru F8, respectiv F12. Acordă un +1 sau un rate, pentru a vedea adminii că suntem mulți care ne-am săturat de acest lucru: http://forum.b-zone.ro/topic/266865-propunere-post-hunteri/. Îmi cer scuze încă o dată pentru că v-am deranjat și am facut un "+1" în acest topic, nu dati report, vă rog.

, NG-ul nu are girofare, in primul rand. In al doilea rand, atunci cand esti intr-o urmarire cel mai indicat e sa filmezi, in felul asta te poti apara de orice post hunter. Niciodata nu stii ce se-ntampla pe parcursul urmaririi si de ce dovezi ai putea avea nevoie. In al treilea rand, iar asta-i cireasa de pe tort, membri NG nu sunt sanctionati daca-s prinsi pe contrasens, cu sau fara girofar in functiune. In cel mai nefericit caz, colegii tai din PD ne trag pe dreapta, daca reusesc, si ne dau amenda de 2.000$.

PS. Din ce stiu eu, nu cred ca-s posibilitati tehnice pentru propunerea ta. Si sunt sigur ca va fi respinsa. Voi, ca membri PD, ar trebui sa gasiti o modalitate de a va apara de post hunteri.

Te chinui degeaba ca oricum tot ca el va zice. Nu stiai? :O El are intotdeauna dreptate.

O sa mai adaug si eu comentarii la postarea de mai sus, dar maine caci de pe telefon e cam greu :)

Retrag ce-am spus. Nu vreau sa se mai intample aici chestiile astea.

V-am promis ieri că vă fac o surpriză, sper să vă placă -> Soldier Of The Month

Pentru că vine Paștele m-am gândit să ofer premiul și pentru luna trecută, așa că mâine o să revin cu o decizie referitor la soldatul lunii Martie :).

Mulțumesc lui @, pentru că ne-a dat acordul ''să împrumutăm'' și noi acest concurs.

Edited by Peiu S4F

@Epical, de ce Doamne iarta-ma nu folosesti un program pentru taiat filmele? Iti usurezi si tie munca, urcand video-ul rapid nu asteptand o ora, dar si noua, cand tre' sa urmarim dovada. Tai si convertesti doar ce e important, cateva secunde, sau un minut, nu 9 minute. :)) Eu folosesc Xilisoft Video Converter, e foarte simplu de utilizat, are deja setari predefinite pentru Youtube HD si merge uns. In cazu' in care nu doresti s-ajungi mare regizor si scenarist la Hollywood, chiar iti recomand sa-l incerci. :P

@Epical, de ce Doamne iarta-ma nu folosesti un program pentru taiat filmele? Iti usurezi si tie munca, urcand video-ul rapid nu asteptand o ora, dar si noua, cand tre' sa urmarim dovada. Tai si convertesti doar ce e important, cateva secunde, sau un minut, nu 9 minute. :)) Eu folosesc Xilisoft Video Converter, e foarte simplu de utilizat, are deja setari predefinite pentru Youtube HD si merge uns. In cazu' in care nu doresti s-ajungi mare regizor si scenarist la Hollywood, chiar iti recomand sa-l incerci. :P

@@yenoH,sunt NAB si nu stiu pe care sa-l folosesc,cam toate pe care le-am incercat au milioane de setari de facut ca sa tai 10 secunde din video imi i-a 10 minute,in 10 minute il uplodez pe youtube si spun direct minutul unde s-a petrecut actiunea dar...recunosc ca ideea ta nu e rea,o sa incerc programu' de mai sus,mersi ca mi-ai zis de el,pwp :*

Edited by Epical

@Epical, adu-mi aminte mai spre seara sa fac un tutorial pentru Xilisoft si-l uploadez aici, la Discutii. E chiar banal de folosit, sincer iti zic. :)

Buna dimineata soldati.
Dupa cum stiti in aceasta saptamana raportul este optional.
Dar cu totii stim ca la jail este nevoie de activitate mereu si nu il putem lasa gol niciodata.
Ca urmare, eu si cu Cyo ne-am gandit ca sa va ambitionam si sa rasplatim atat bestu la rank 1 cat si bestu la rank 2+.
Membrul NG care face best la rank 1 va fi rasplatit cu suma de 50k.

Membrul NG care face best la rank 2+ va fi rasplatit cu suma de 50k.

Salutare soldati. Am facut astazi o propunere care cred ca ne-ar ajuta :D . Ma gandesc ca sunteti de acord cu ce am cam scris pe acolo. Daca da sustineti cu un + , poate Kelton o va accepta. Daca nu sustineti cu un +1 ca nu va doare mana :)) . Propunerea o gasiti aici .

Parca spuneai ca ai terminat cu chestiile astea.

Poza ta cand eu am scrid pe /r este de cand eram in satul de PB iar tu mi-ai zis ca am AV dupa ce am luat crash in timpul exercitiului de la Four Dragons, de ce m-ai anuntat atunci si nu imediat dupa?

Mi-ai zis de AV cand am zis pe /r "Am tras in manechinii de la dragons si am luat crash" iar tu imediat dupa ai zis ca am AV. Daca era pentru fraza din satu PB de ce nu ai zis-o atunci? Dupa antrenament mi-ai zis ca am luat AV pentru fraza cu crash iar acum spui altceva, interesant.

Parca am vorbit ceva dupa antrenament eu, tu si Peiu, dar vad ca an discutat degeaba si tu iarasi incepi, aiurea.

Retrag cele spuse mai sus, nu mai vreau certuri si alte minuni. Sa fie pace-n lume!

Salut baietii, ce mai faceti? Totul merge bine?

Deja mi s-a luat de perioada pascala, ca de obicei mama "Trebuie sa facem curatenie de paste!". Inteleg, trebuie sa fie curat de paste si nu numai, dar curatenia aia de paste inseamna sa luceasca tot, pana si podul casei, in care sunt sigur ca toata lumea invitata fix la el o sa se uite. Nu prea inteleg chestia asta, tata sta in fata la TV si n-are niciun stres, si na, "barbatul familiei" (adica eu) trebuie sa fiu si mester, si mecanic si angajat la curat murdar. Cred ca numai mie mi se intampla asta!

@Epical, da' si restu' gastii, aveti aici un tutorial, pentru cei care mai au probleme la editarea filmelor, ce-ti va arata, pas cu pas, cum sa tai doar ce anume te intereseaza dintr-un film.

Pasul 1: importi video-ul in Xilisoft, prin drag and drop;

Pasul 2: dai click pe iconita verde ce afiseaza o foarfeca (CLIP), pentru a deschide meniul de editare;

Pasul 3: setezi timpii de inceput si de sfarsit, selectand doar partea de video ce te intereseaza (in cazul meu, 00:01:45:000 - 00:02:05:700);

Pasul 4: dai click pe Apply, dupa care inchizi fereastra;

Pasul 5: te asiguri ca la Profile, jos, ai selectat 720p - Youtube (sau daca vrei, 1080p - Youtube);

Pasul 6: dai click pe Start, iconita verde de sus;

Pasul 7: astepti cateva secunde, pana se randeaza noul video;

Pasul 8: te duci in directorul setat de tine ca Destination (apare in partea de jos) si uploadezi filmul pe Youtube;

Pasul 9: ii cumperi lui yenoH o bere rece. :*

@Epical, da' si restu' gastii, aveti aici un tutorial, pentru cei care mai au probleme la editarea filmelor, ce-ti va arata, pas cu pas, cum sa tai doar ce anume te intereseaza dintr-un film.

Pasul 1: importi video-ul in Xilisoft, prin drag and drop;

Pasul 2: dai click pe iconita verde ce afiseaza o foarfeca (CLIP), pentru a deschide meniul de editare;

Pasul 3: setezi timpii de inceput si de sfarsit, selectand doar partea de video ce te intereseaza (in cazul meu, 00:01:45:000 - 00:02:05:700);

Pasul 4: dai click pe Apply, dupa care inchizi fereastra;

Pasul 5: te asiguri ca la Profile, jos, ai selectat 720p - Youtube (sau daca vrei, 1080p - Youtube);

Pasul 6: dai click pe Start, iconita verde de sus;

Pasul 7: astepti cateva secunde, pana se randeaza noul video;

Pasul 8: te duci in directorul setat de tine ca Destination (apare in partea de jos) si uploadezi filmul pe Youtube;

Pasul 9: ii cumperi lui yenoH o bere rece. :*

Multumesc de sfat ... eu unu folosesc Movie Maker de cand m-am apucat de facut filmulete de genul si este la fel de usor de folosit !

@@yenoH, las' ca-i bine, multumim. Eu iti dau un Whiskey!

Desi nu dau prea des pe la antrenamente, ui c-am prins si eu cate ceva:

Ehe, dupa cateva ore de plictiseala, am reusit si eu sa termin Quest-ul.

Imi dai si mie hartile folosite te rog? Dau un Jack :))

Edit: Shaf de pagina!!!

Edited by Major maxim16

Buna dimineata soldati.

Dupa cum stiti in aceasta saptamana raportul este optional.

Dar cu totii stim ca la jail este nevoie de activitate mereu si nu il putem lasa gol niciodata.

Ca urmare, eu si cu Cyo ne-am gandit ca sa va ambitionam si sa rasplatim atat bestu la rank 1 cat si bestu la rank 2+.

Membrul NG care face best la rank 1 va fi rasplatit cu suma de 50k.

Membrul NG care face best la rank 2+ va fi rasplatit cu suma de 50k.

Retrag cele spuse mai sus, nu mai vreau certuri si alte minuni. Sa fie pace-n lume!

Da mie aia 100k si o sa fie pace-n lume :)

Poate vad maine 3 pagini pline de invoiri ca luati bataie.

Da mie aia 100k si o sa fie pace-n lume :)

Poate vad maine 3 pagini pline de invoiri ca luati bataie.

Ba negrule, saptamana asta antrenamentele au fost anulate cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Nabule :))

Nu-l ascultati pe hawk. E nab dar cred ca stiti deja :))

Mah, , o iei si tu pe limonada?! Sau ai dat iama-n etnobotanice, ca Spazie?! :)) Bagi lumea-n sperieti cu invoirile tale. Dormi in pace, te trezesc eu can' ajungem. :-J

@, eu am facut cu un prieten, el avea harta, insa pana sa fac cu el m-am folosit de acestea si s-au potrivit:

@, nu avem maine antrenament bai nab.

#Ba, daca nu va cade netu'? Vreau sa intru si eu pe server ba, iesiti unul ca va dau un Jack Daniels.

Edited by Jack Betivul