Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, haha, nice! This was my signature. Good job! ;)
@, nimeni nu posteaza fail-uri de saptamana trecuta, te asigur. Se posteaza doar pentru saptamana in curs. De ce posteaza unii de luni/marti si nu asteapta pana duminica sa vada daca mai acumuleaza niste fail-uri? Pentru ca probabil nu-i intereseaza premiile si posteaza doar asa, pentru +1.

Si uite ca aici se sfarseste sederea mea in NG. A fost o perioada destul de scurta dar placuta. Multumesc tuturor pentru sfaturile oferite si sa ne auzim cu bine.

@@V i n c e n Z o, Bafta mai departe, Vincenzo! Te reintorci ca sublider in HA, nu ?:)) Oricum, mult succes!

Nu comentez nimic , Sârmă.. :))

#SuntNab ! HawkREGE #SuntNab ! HawkREGE #SuntNab ! HawkREGE #SuntNab ! HawkREGE #SuntNab ! HawkREGE

Johnny imi datorezi 1kk ca te-am ferit de post ! Edited by Waxios

@Johnny, Tu faci mult spam. Urat din partea ta.

, Pai na, z1z se ocupa deci, se cunoaste treaba.

, Maine revin deci rezista inca 1 zi. Nu stiu ce cuvant vrei sa imi zici dar m-ai facut curios. Sper sa te prind on, esti la servici sau?

@@V i n c e n Z o, good luck.

Please if someone understand this must tell me too :*X_X.

His Mdc: http://imgur.com/eOLJ9JK

je6VrPm.jpg

I don`t see what is wrong .. he had wanted and some admin give him ajail,thats why he is in a cell with wanted .. arrest him and done :D

Edit ... Back in business -> wanted list

Edited by Costel S4F

, aiurea ca n-ai prins momentul ala cand treceam pe sub pod si pe deasupra lui Waxios in acelasi timp :)) Ai prins doar faza cand i s-a facut astuia ciuda si ne-a distrus pe TOTI ca pe niste gandaci =))

, ma bucur foarte mult ca am fost colegi, au fost multe momente frumoase, amuzante, triste si ai fost o companie superba, care foarte putini o pot oferi... Adiooooo, iar mai mult de-atat, oricand doresti sa te invat DOTA 2 din postura unui jucator care nu joaca, dar care e super, super bun, call me :)) Te-am pupat :*

@GF Sedativ, n-am apucat sa-ti pun la revedere... Mi-ar fi placut sa mai ramai, sunt putini cei ca tine, ca InSaNe, seriosi si pusi pe glume, chiar daca pare aiurea. Inca am omleta ta cu de toate, si-o s-o mai am mult timp. Multa sanatate, numai bine :)

@@kdZ, mno, ce sa zic...stiam eu sigur ca o sa stai mult la jail. Ce-i drept ma gandeam la o luna, o luna jumate...nu m-am gandit niciodata ca vei sta asa mult =))
Ma bag si eu la somn, maine ma trezesc de dimineata, plec la Brasov...examene si iar examene. Noapte bune si spor la rapoarte!

Salut si la revedere dragi tovarasi! Nu prea am mai postat eu pe aici de mult timp si m-am gandit sa o fac acum dupa ce am aflat ca nu m-a lasat corijent la info !!! :D :D B-):-B . Va urez o zi banoasa si le urez succes celor care mai au de reparat o medie pe ultima suta de metri. La revedera dragi tovarasi!

ZoLiii cum sa-i faci post lu' aragaz ?! Vrei sa ramai fara mancare ?

http://forum.b-zone.ro/topic/8024-national-guard-raporteaza-un-membru-report-a-member/page-377

Hahahahahahahahahahahahahahaha, imi aduc aminte. Am luat si FW atunci =)))))))))). Am primit 8 plusuri pentru Quote la post, cat am stat sa editez poza aia cu steagul ungariei =)))))) .

Edited by AraGAZ FCP

Asa, la ceas de seara, spargem orice limita de viteza. Hunter power, 604kmh. :))

, Nu-mi plac rasisti, sa luat de mine si desigur ca i-am facut post. Ma si bucur ca a luat FW, daca se repeta poate veni si urmatorul. #TipicromanCiudos !

Cum adica raman fara mancare? Gluma asta nu o inteleg...

@kdZ, Tu de cand ti-a dat Thief jail tot acolo esti? :))

Edited by ZoLiii

, Nu-mi plac rasisti, sa luat de mine si desigur ca i-am facut post. Ma si bucur ca a luat FW, daca se repeta poate veni si urmatorul. #TipicromanCiudos !

Aragaz = mâncare. Pls

Gustere , cand da Ciordales ajail te rogi la kelton sa iti dea ban mai bine.

Ce mai faceti dragi tovarasi? Ma poate antrena si pe mine cineva la arme (sunt f slab) ? Va urez o zi buna dragi tovarasi!

ZoLiii cum sa-i faci post lu' aragaz ?! Vrei sa ramai fara mancare ?

http://forum.b-zone.ro/topic/8024-national-guard-raporteaza-un-membru-report-a-member/page-377

Hahahahahahahahahahahahahahaha, imi aduc aminte. Am luat si FW atunci =)))))))))). Am primit 8 plusuri pentru Quote la post, cat am stat sa editez poza aia cu steagul ungariei =)))))) .

Va rog sa evitati subiectele de tip rasism, si ceilalti (Waxios), sa nu mai nascociti in trecut la situatii de genul, ca nu e placut. Pentru ca nu vreau sa ajungem in pozitia in care o sa fiti tulburati si-o sa va atacati din nou cu tot felul de vorbe, de unde vor genera tot felul de actiuni, care vor avea tot felul de urmari, va rog mult. E mai bine daca oprim din timp ceea ce ar putea urma.

Ma duc sa ma topesc ca o inghetata, v-am pupat :))

Edited by DGS AlexCyo