Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, A intervenit inteleptul AlexCyo, mare caracter, mare om, si sa stii ca pana la urma ai dreptate ;). Da si mie inghetata ca imi este lene sa ma duc pana la magazin sa-mi iau :))

Cand e cazul, mereu va interveni cineva.

Inghetata o sa-ti aduc doar daca-mi dai un portofel nou. De fapt, as vrea o borseta de umar, ceva finut si micut, ca am multe de pus, si cu portofelul nu prea ma inteleg :))

Salutare colegi, ieri am fost prezent la B.I.A.S. 2015 si am filmat putin, sper sa va placa clipurile in special primul care seamana cu un scenariu dintr-un film sau de pe B-ZONE :)) (Am filmat putin si gloantele de antrenament trase de pe 4 blindate si de catre soldati). Stiu ca poate pe unii nu va pasioneaza si sunt off topic, dar are legatura cu armata :D

Sunt mama tuturor la Discutii, iar can' ma gandesc ca eu-s in NG doar de pe 08.01.2014, iar topicul e din 2009, mai ca-ncep sa ma cred un fel de Creanga. B-) Sau Sadoveanu. :-$ Noroc ca nu Blaga. :42:

Dar, partea cea mai tare e la Sanctiuni... :X@Ervin27 a fo' lider un an, plus cat a fo' Rank 5. Si-ndata-l depasesc. [-o< O sa fiu mama tuturor si acolo. Da' aici e vina Jandarmului, ca el m-a facut rau... :-J Si cate sanctiuni bagam pe vremea lui... 8->

@, Nice, dar păcat că unii au uitat câte ai făcut pentru NG şi ţi-au dat report, urât. Sper să se simtă :).

@@yenoH, Mna ce să mai zic, mi-ai zis indirect că sunt mieluşel :))) (glumeam), doar 47 de posturi la sancţiuni şi majoritatea sunt de când postam evidenţa la rapoarte pentru cei de rank 1 :)).

Nu prea am mai postat aici aşa că tre să-i zic şi eu lui @@Ervin27, welcome back ! Refacem generaţia de aur :))) !

BTW remember that ?

NemzOoi.png

Or that ?

Qhxt29x.jpg

Edited by Peiu S4F

@Ervin27, la Discutii oricum sunt slabe sansele sa ma depaseasca cineva curand. Kaddy era singurul ce-a concurat cu mine, ba chiar ma depasise cu 2-3 posturi la un momentdat, dar el mai fusese in NG pe vremuri, deci batalia nu era chiar fair play. :)) In rest, eu-s jupanu' aici. :)) Iar la Sanctiuni... Te detronez, sunt convins. :))

@Peiu S4F, eu ti-am zis si direct, nu numai o data, ca esti bland. :)) Da' nu-i stres, suntem ca-n filme: bad cop - good cop. :)) Dar ai vazut ca sunt unii ce si-o iau in cap cand esti prea bland? :|

@Ervin27, la Discutii oricum sunt slabe sansele sa ma depaseasca cineva curand. Kaddy era singurul ce-a concurat cu mine, ba chiar ma depasise cu 2-3 posturi la un momentdat, dar el mai fusese in NG pe vremuri, deci batalia nu era chiar fair play. :)) In rest, eu-s jupanu' aici. :)) Iar la Sanctiuni... Te detronez, sunt convins. :))

@Peiu S4F, eu ti-am zis si direct, nu numai o data, ca esti bland. :)) Da' nu-i stres, suntem ca-n filme: bad cop - good cop. :)) Dar ai vazut ca sunt unii ce si-o iau in cap cand esti prea bland? :|

Adevarat! :)) asa yenoH be an bad boy :))

Dar ai vazut ca sunt unii ce si-o iau in cap cand esti prea bland? :|

Nu dam exemple ca apoi se supara AraGAZ . :-

Ehhh si uite asa, numele ma reprezina, am reusit in decurs de cateva minute sa dau foc si la armoury si la area acum cateva seri. A da... era sa uit, in video 3 sunt un PESTEishor auriu.