Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, O să fie cum a fost cu FBI, stați chilll îi ținem ca pe șoareci în HQ

Nici n-are rost sa mai comentam se cunoaste cine are adevarata valoare! #National Guard

Va omor singur pe toti,ma.Decat imi iau deagle si plec la vanatoare de ng.

@

Va omor singur pe toti,ma.Decat imi iau deagle si plec la vanatoare de ng.

M8, atat iti zic:

jqh131luykbrgxdgafzl.jpg

'cuz it

maxresdefault.jpg

=)))

Frumos mod de a domina inamicii

Apreciez :))

Edited by BlackHawk97

Tin sa va multumesc pentru participare.Chiar daca au fost suferinte la caterinca :)) a fost frumos,sper ca si alta data sa mai facem o activitate ca aceasta.

SFPD 69 - NG 0

Tin sa va multumesc pentru participare.Chiar daca au fost suferinte la caterinca :)) a fost frumos,sper ca si alta data sa mai facem o activitate ca aceasta.

SFPD 69 - NG 0

Ba tu chiar vrei report de tot postezi aici bata-te :))?

NG Win

@, cred ca s-au adunat in tine toate kilurile la un loc de la toti membrii tai, si te mai declari si castigator :))

Cum era atmosfera la tine pe [/r]? Cum ii incurajai? :)) "Hai baieti, ii tinem in sah, inca putin si iesim din HQ, n-au cum sa ne omoare aici"

Oricum, in seara asta, ati batut pe cineva... Si nu pe oricine, pe tiristi, care sunt intr-o comunitate extrem de mare. Probabil ca n-au vazut in viata lor atatia politisti care sa faca atatea drumuri din SF in LV, si nu oricum, pe GRATIS.

P.S: Sa va schimbati bateriile de la poarta garajului si de la bariera :*

SFPD 69 - NG 0

Eu zic ca o sa ai nevoie de un mecanic. Ai dat kilometrajul peste cap la masinile tale. Saracele masini.:)))

Acum am ajuns si eu la Sibiu ... merita FW-ul din plin , la cate beri am bagat + gratar , la cat mai multe FW-uri :))) ! Cel putiin e yenoH fericit , astepta de mult un FW cu numele meu pe el :))))

V-ati descurcat ? A avut zNoss curaj sa iasa din armoury ? :D

Acum am ajuns si eu la Sibiu ... merita FW-ul din plin , la cate beri am bagat + gratar , la cat mai multe FW-uri :))) ! Cel putiin e yenoH fericit , astepta de mult un FW cu numele meu pe el :))))

V-ati descurcat ? A avut zNoss curaj sa iasa din armoury ? :D

Curaj... Si ce curaj a avut. Eu ma amuz si mai tare decat in game, dupa ce am vazut poza de la MitZone cu whisper de la membrul lor. Noi eram toti adunati la Blueberry si ei asteptau la Area, si cica faceau spawnkill =))

, incearca sa vezi daca retrage ala reclamatia. In caz ca nu o retrage, e cam nasol, pentru ca acel kill e aiurea. Multi fac glume cu "omoara-ma", dar nu trebuie sa-i luam in serios. Ai 2/3, AV oricum nu pot da pentru asta, ar ramane ori FW sau rank down. Inca nu-s sigur ca te pot "salva" cu rank down. :( Si vezi ca nu poti primi PM-uri.

Felicitari, printeselor, pentru performantele de aseara. Stiam ca vom fi la inaltime. :)

, sper ca vezi postarea asta, ca esti greu de gasit. Ti-am atras atentia si pe RPG, dar si in joc, dovada ta, clipul, este PRIVAT! Nu-l pot vizualiza, iar daca nu rezolvi problema voi fi nevoit sa-ti dau FW pentru kill aiurea.

hRYSJ2S.jpg

Edited by yenoH

@@yenoH, O sa incerc intr-o ultima instanta sa vorbesc cu el, stiam ca daca imi spune ca s-a razgandit si nu se mai preda, am dreptul sa il omor. Ma rog orice ar fi life goes on. :)>- Mersi frumos de informare :D

P.s. e de la forum, ptr ca nici eu nu pot trimite pm-uri.

Salut gaylor, ce mai faceti ba!? Mai am si eu loc pe aici, mi-e dor de o sodomizare! Sa vedeti si voi ce general aveti. Mai multe videouri c generalul gasiti aici.

Edited by South Artturo

Salut gaylor, ce mai faceti ba!? Mai am si eu loc pe aici, mi-e dor de o sodomizare! Sa vedeti si voi ce general aveti.

Bata-te ba mai traiesti :))? Cand mai treci p-aci.

Edited by BlackHawk97

, ai AV, te-am pupat. :* Ma bucur nespus ca vrei sa revii, iar cu ocazia asta voi deschide in seara asta aplicatiile. Sa fii pe faza, ca te sparg. Si pregatit pentru ture. :))

, ai AV, te-am pupat. :* Ma bucur nespus ca vrei sa revii, iar cu ocazia asta voi deschide in seara asta aplicatiile. Sa fii pe faza, ca te sparg. Si pregatit pentru ture. :))

Mi-e mila de mine... :( Erai mai dragut din postura de Major. Nu stiu cine si de ce dar a fost inconstient sa lase toata puterea pe mana ta.