Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Alex manager de hotel? Auzi bre, nu ne faci si noua rost de niste locuri? Pentru colegii tai, esti mare bastan, ne iei si tu in vacanta :) Noi aducem bautura.

Voi stiati ca inainte nu se dadea w2 pentru teren guvernamental? Da, asa e, nu se dadea w2, ci se facea asta:

EDIT: Pentru cei care nu stiu, testez niste greenscreen-uri pentru o prezentare NG :D

Edited by DooMasteR

Salutare! Cam pustiu pe aici, unde e spam-ul ce era odata?

Misto regula asta noua, in sfarsit putem face misto cu masura :))

Si, lasand chestiile importante, Costel se distreaza cand nimeni nu se uita :))

Salutari colegi, ce faceti?

N-am mai postat aici de muult, deh.. daca m-a certat Alex.

Nu te-am certat, ma, nu mai minti lumea. Ma uit cat de usor influenteaza un avertisment... Care a venit corect. Probabil is oaia neagra acum pentru cativa. Daca-i asa, percepeti gresit. O sa las loc pentru altcineva sa intervina, ca sa nu credeti ca am eu o problema :))

Am revenit de la munca, aseara am dormit o ora si putin, de la 5 fara ceva la 6. Is mort de somn, dar nu vreau sa dorm, vreau sa ma uit la serial. Ce sfat imi dati :))?

Asta-i saptamana cand @Tovarasu Luis o sa faca 2000 de puncte :)

@Alex S, daca nu intervii tu, o fac eu. Mie nu-mi pasa deloc daca-s oaia neagra, verde, mov sau roz. Cand se posteaza total aiurea, se da AV. Iar cine se supara, o face pe barba lui.

@Alex S, daca nu intervii tu, o fac eu. Mie nu-mi pasa deloc daca-s oaia neagra, verde, mov sau roz. Cand se posteaza total aiurea, se da AV. Iar cine se supara, o face pe barba lui.

Ma gandeam la un admin, ca ala mai da si suspend, si mai inchide si topicul, si ne mai face si moarala seaca, si ne mai si ameninta :))

Nick: Hawk.

Rank: Major

Data sancționării: 21.09.2015

Membrul sancționat: yenoH

Sancțiunea primită: 3xLW

Motivul: Amenintari

Dovezi: Mergem pe incredere

Alte precizări: Bafta in continuare, nu o sa ajungi departe cu comportamentul asta.

Ce spuneti de armata mea? Ii instruiesc eu si cu astia o sa cuceresc tot sv. > :)B-)

5wVSORd.jpg

:))

Ti-am dat +1, prea penal :))

@@Alex S, @@yenoH, cand am fost in SP, pentru un post de cateva cuvinte, nu destea de doua trei, au fost vreo 7-8, au primit chiar fw, pentru ca nu aveau treaba, exact cum posteaza Dejan, deci cu AV, voi sunteti chiar finuti :))

@, nu creddd :))))) Sunt ale tale sau doar renteri?

Noapte buna copii, maine scoala iar.. Fericiti cei ce nu sunt chinuiti la mate-info :))

@DooMasteR, interesanta ideea, mi-a placut. Dar nu te lua dupa , ca te invata prostii. Cat timp sunt glume nedeplasate, de bun gust, poti sa faci cate parodii vrei. Dar fara a folosi numele "Honey" sau orice alta informatie despre viata mea particulara, nici macar asemanari. Ce e virtual, ramane virtual, nu incurcam cu realul.

@@yenoH, ce a zis Waxi? A dat edit. Honey nu e numele virtual? Oricum asta a fost singurul sketch, poate o sa mai fac. Peiu a fost propus si cred ca el va fi ultimul "norocos" :))

@, ai dat repede edit...

@DooMasteR, nu mai conteaza ce-a zis Wax, dar ramane valabila rugamintea mea. "yenoH" e numele meu virtual, numele real, in buletin, e "Honey". Cum ti-am zis, din partea mea poti face cate sketch-uri doresti, cat timp ramai in limitele bunului simt. Tin la glume, la caterinca, nu-s genu' ce sa se supere pentru o parodie. ;)

@DooMasteR, nu mai conteaza ce-a zis Wax, dar ramane valabila rugamintea mea. "yenoH" e numele meu virtual, numele real, in buletin, e "Honey". Cum ti-am zis, din partea mea poti face cate sketch-uri doresti, cat timp ramai in limitele bunului simt. Tin la glume, la caterinca, nu-s genu' ce sa se supere pentru o parodie. ;)

Sa vezi ce parodie iti fac eu...

Spui aici ca injuraturile intre colegi pe /r sau /d se sanctioneaza. De forum nu scrie nimic asa ca te' draq de german.

Edited by South Artturo