Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, stii ca te astept sa facem iar nebuniile din trecut. Mi-e dor de ele, chiar daca uneori ma scoteai complet din sarite. Dar acuma exista un MARE avantaj... Cand ma superi, pov FW-ul. =))

@Alex S, duminica avem treaba, ii luam pe toti la rand. :)) Astea le pot face si acuma, mai nasol e cu abandonatu' suspectilor prin catacombe. =))

Salutare , colegi ! Nu pot să-mi dau seama ce are .. vad ca se vede un pic imaginea si apoi dispare, deci nu are nimic monitorul, dar nu știu de la ce.

Am să rog un coleg să mai facă log-ul 1-2 zile să văd dacă pot rezolva să meargă pe laptop Gta, dacă nu, imi voi depune demisia. Nu prea aș vrea, dar asta e, e doar un joc. O seară faină !

Mah, , daca tot veni vorba, ia sa vedem ce am eu prin arhiva. :))Imi pare nespus de rau ca-n clipuri nu se aude si vocea mea, c-ar fi fost mult mai interesante, dar merge si asa.

Aici esti putin derutata, levitai cu gratia unei lebede bete. :))

Mereu am stiut ca ma iubesti, dar aici ai avut un moment de gelozie inedit. :*

Jucai tare, faceai pe inabordabila... Da' tot la mine te intorceai, orice ar fi fost.

Cireasa de pe tort. :X Ai suferit mult in seara aia. :)) Apare si in clip, pe vremea can' era civil.

Si aici cu fratele @Alex S, pe vremea can' puteam si eu sa rad de suspecti. :))

Si una dintre cele mai tari faze, cu fratii caramida ce merg sa dea fail la rob. =)) Kill-ul lu' FoFo face toti banii. :))

Salutare , colegi ! Nu pot să-mi dau seama ce are .. vad ca se vede un pic imaginea si apoi dispare, deci nu are nimic monitorul, dar nu știu de la ce.

Am să rog un coleg să mai facă log-ul 1-2 zile să văd dacă pot rezolva să meargă pe laptop Gta, dacă nu, imi voi depune demisia. Nu prea aș vrea, dar asta e, e doar un joc. O seară faină !

Ai facut cerere de inactivitate pana pe 2 deci poate rezolvi problema pana atunci nu te grabii sa-ti pui demisia zic eu nu stiu... bafta

Edited by LF Sergiu

@, Știu, prima dată am vorbit cu yenoH înainte să fac acest pas. Sper să rezolv .

Da ideea era sa nu te grabesti sa-ti pui demisia asteapata pana se termina inactivitatea si daca chiar nu ai rezolvat problema atunci sa te gandesti la demisie :))) pana atunci ramai aici parerea mea :P

@, din ciclul amintirilor noastre, impreuna cu @yenoH, o lectie de cum sa-ti bati joc de cioara de Infernal si de sedinta lui:

, stii ca te astept sa facem iar nebuniile din trecut. Mi-e dor de ele, chiar daca uneori ma scoteai complet din sarite. Dar acuma exista un MARE avantaj... Cand ma superi, pov FW-ul. =))

@Alex S, duminica avem treaba, ii luam pe toti la rand. :)) Astea le pot face si acuma, mai nasol e cu abandonatu' suspectilor prin catacombe. =))

Mah, , daca tot veni vorba, ia sa vedem ce am eu prin arhiva. :)) Imi pare nespus de rau ca-n clipuri nu se aude si vocea mea, c-ar fi fost mult mai interesante, dar merge si asa.

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) fara cuvinte...

@Ervin27

Trebuie sa ne luam la revedere de la doi fosti membrii importanti ai factiunii, din respect pentru ceea ce au fost, cel putin. , @ZoLiii - cu parere de rau trebuie sa-mi iau la revedere de la voi, cu siguranta v-ati fi dorit sa parasiti altfel factiunea, nu in stilul de mai devreme. Sunteti victime ale unei reguli neoficiale, iar tu Marius, esti victima a doua oara, tot din NG... Asta-i nu-i dreptate pentru niciunul, mai mult o umilinta. Aveti grija de voi ;)

Cine se afla in situatii asemanatoare si vrea sa mai zburde prin factiune, ar trebui sa inceapa sa joace serios.

Trebuie sa ne luam la revedere de la doi fosti membrii importanti ai factiunii, din respect pentru ceea ce au fost, cel putin. , @ZoLiii - cu parere de rau trebuie sa-mi iau la revedere de la voi, cu siguranta v-ati fi dorit sa parasiti altfel factiunea, nu in stilul de mai devreme. Sunteti victime ale unei reguli neoficiale, iar tu Marius, esti victima a doua oara, tot din NG... Asta-i nu-i dreptate pentru niciunul, mai mult o umilinta. Aveti grija de voi ;)

Cine se afla in situatii asemanatoare si vrea sa mai zburde prin factiune, ar trebui sa inceapa sa joace serios.

Ce sa joace serios frate, asta parca era un joc, nu o indatorire zilnica .. :-W deja au exagerat cu regula asta.

Edited by BlackHawk97

Cand am vazut , nici mie nu mi-a venit a crede .. e foarte umilitor ceea ce au patit ei :| adica iti bati capul nu stiu cate luni de zile .. si te demit asa direct .. puteau macar sa dea un avertisment prima oara ,mai ales ca e o regula de care nu au stiut ... si uite asa incet, incet o sa plece din ce in ce mai multi jucatori care chiar au ajutat la buna starea si mentinerea acestui server si o sa ramana cu toti no liferii si ceilalti jucatori care doar injura si fac DM .. ca deh , in realitate nu ar indraznii asa ceva .

Edited by Costel S4F

@@Alex S, Nu e mare problema man, asta e am fost inactiv, totusi ma enerveaza faptul ca nici nu am fost anuntati de treaba asta macar asa "ba fraere vezi sa faci x ore". Infine.

Bafta multa la toti de aici, grija la ore. Sper sa nu va lipsesc ;) Macar nu mai aveti spam de /fvr :))

@, pe mine ma uimesti ca inca crezi asta dupa cate intamplari asemanatoare au fost :))

Cel mai deranjant este atunci cand se baga ca musca-n lapte, sa zic asa... Inteleg ca se ocupa de administrarea serverului, sunt responsabili cu tot ce misca, dar... Prin ceea ce fac, prin toate deciziile astea care cad greu pe multi dintre membrii, cum ar fi antrenamentele limitate, demiterele astea spontane si fara retinere in factiune, si nu sunt orice membrii. Is membrii cu mai bine de un an in factiune, sau cu o gramada de luni in spate, unde nu ajungi usor, tre' sa te afirmi si cu siguranta si ei stiu. Ar trebui pus in balanta si ceea ce s-a facut pentru factiune in tot timpul asta, poate influenteaza cumva. Oricum, toate astea nu fac decat sa strice colectivul, si in acelasi timp sa-si bat joc de toate eforturile pe care cineva le face sa mentina grupul unit, ca sa faca treaba or sa intre de placere pe joc, sa zica "Ce bine m-am simtit aseara cu astia aseara, ia sa intru sa stau cu ei". Daca unul din cei care iau deciziile astea ar sta cu noi zi de zi, o perioada lunga, poate n-ar mai demite asa usor pe cineva care a "crescut" in ochii lui pentru ca n-a avut nu stiu cate ore, ca joaca un om, nu un robot.

As vrea si eu sa-l vad demis pe Rey, ca n-a mai intrat pe server de vreo doua luni si jumatate, in conditiile in care noi avem voie doar la 14 zile de inactivitate. Ar fi ceva corect, nu?

Probabil isi indreapta atentia catre cei cu varste mai mici, ca ei sunt viitorul, si cu banii si cu activitatea.

Edited by Alex S

@@Alex S, am s-o zic scurt si la obiect, rey e inactiv de 2 luni. O avea invoire (pe 2 luni?), asta e fratica, a iesit la o tuica cu kelton. Fix pe cei cu varste mici se axeaza, pe cei pupincuristi. Lor nu le trebuie oameni cu caracter ca jucatori, ci oameni care sa zica "da boss, ai dreptate".

Lor nu le pasa de ce se intampla social pe server, ci doar fizic si statistic (stii discutia noastra). Chestii inutile. Statistici care nu-si au rostul.

Edited by Rasta Savarina

DooMotanelul e aici, nu fiti tristi :)

tumblr_my8kpzAOQV1shf8zxo3_400.jpg

National Guard... yooo!!! Miorlau de miorlau!! Toate pisicile, labutele suuuus!

A venit vremea, a sosit momentul

A venit vestea care ne-a taiat curentul.

Cum ce s-a intamplat frate? Tu nu stii?

Doi membri de valoare inoata cu pestii.

Stiu, sunt macabru, ei nu au murit

Au fost dati afara ca asa le-a venit.

Reguli stupide, ore pierdute in vant

Ca la sfarsit, administratia sa-ti faca avant.

E trist, stiu, nu incerca sa intelegi

Adevarul e crud, nu trebuie sa negi

Doua exemple, doua valori

Doua motive sa ii adori.

Au fost alungati, pe un motiv stupid

Daca nu joci, te demite rapid.

Nu e vina liderului, asa a fost sa fie

Sper sa nu mi se intample asta si mie.

Chiar daca nu i-am cunoscut bine

Totusi simt o durere la fel ca si tine.

Si, o zic, in spirit de colegialitate,

Zoli, Marius... bafta pe mai departe!

Asta e... N-avem ce-i face, DooMotanelul va ureaza pace! A, da... si noapte buna :)

Si citez:

"Din anul 2006, de cand am deschis primul server, si pana astazi, imi dedic aproape tot timpul liber pentru a creea un ambient placut tuturor jucatorilor si imi dau toata silinta sa duc acesta comunitate cat mai departe."

- Bobo 2015

Aparent unii admini au uitat asta :)):|