Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cu postul asta o sa faci un milion la reputatie, o sa bati recordurile :))

Ba, asadar, Rough se ocupa de partea de marketing din firma de perne si paturi + lapte cald a lui Peiu. Eu sunt un ucenic de-a lui Rough. Impreuna promovam. Pot sa va garantez fiabilitatea de 200% pe care o au produsele lui Peiu, iar materialele sunt extrem de unice, din piele de Bursuc. Profitati de oferta noastra limitata la super pret si comandati la numarul de telefon afisat pe ecran, sub perna. Acceptam orice fel de plata (si femei), asteptam telefoanele voastre :)

Nadia si Dormeo sunt mici copii pe langa Rough si Peiu :))

Na ba, te pun si pe tine pe site, ucenicule =)))))))))

Am uitat sa te pun dar las' ca facem loc, spune-mi numa' exact ce faci, tot cu promovarea acestora te ocupi?

Na ba, te pun si pe tine pe site, ucenicule =)))))))))

Am uitat sa te pun dar las' ca facem loc, spune-mi numa' exact ce faci, tot cu promovarea acestora te ocupi?

Nu, ma, m-am retras. Ocupa-te linistit, nu vreau niciun ban din comenzile tale :))

@@Alex S, Treaba ta, cand noi o sa ne scaldam in bani, si o sa vile si masini sa nu vi dupa la noi, da?

Usor usor incep comenzile, o sa mearga treaba. =)))

Ba, traiesc cat de cat bine si-asa cum sunt acum. Macar de-ai face tu bani, poate ajuti lumea saraca :))

Nickname: yenoh[s4F]

Rank: Leader

Vechime (cât timp ai stat in facțiune): -

De ce dorești să pleci din National Guard: Sunt prea inapt pentru a ocupa aceasta functie.

Alte precizări: Am fost de acord cu organizarea unui war impotriva HA, acestia avand voie cu sniper.

O ultimă dorință: Sa-si dea si Waxios demisia

Nickname: yenoh[s4F]

Rank: Leader

Vechime (cât timp ai stat in facțiune): -

De ce dorești să pleci din National Guard: Sunt prea inapt pentru a ocupa aceasta functie.

Alte precizări: Am fost de acord cu organizarea unui war impotriva HA, acestia avand voie cu sniper.

O ultimă dorință: Sa-si dea si Waxios demisia

Waxios, demisie acceptata

, daca nu te-as iubi, ti-as spune ceva de dulce. :)) Sa vezi tu ce inapt o sa fiu can' te umplu de FW-uri. :*

, am voie sa fac orice, nu te mai gandi.