Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Norocu' meu ca am avut timp sa-l omor ca daca nu era si mai rau...

Am dat edit ca se vede aiurea rau filmarea... in alta ordine de idei, nu cred ca ajung astazi la antrenament, este posibil sa fiu plecat in oras, asa ca va las voua toata distractia :))..

Edited by Rough

@@South Smara, @@Peiu S4F, voi tineti cu Steaua, ce ati facut ba? =))))))

Cum ziceam Erow, "pierde Steaua cu 4-0" dar din pacate doar 3-1 a fost...

@@Ervin27 Asa face Peiu cand pierde Steaua =)))))))))

C

https://www.facebook.com/DoZaDeRas.X/videos/922584547801051/?__mref=message_bubble

Daca vrei sa-l cauti pe Peiu, nu-l mai gasesti nicaieri o saptamana :)))

@, Eu zic sa incetezi cu chestile astea, ca sa nu se ajunga mai rau, si cand spun mai rau ma refer la un suspend pe forum... . Nu ai level 2 si sa nu stii ce inseamna tw(team viwer)... sa fim seriosi. :) // Multa bafta si te asteptam inapoi.

P.S: Eu zic sa editezi postul ala... ;)

P.S 2: Foarte smecher update :X , 1k pe kill... adica atat iau eu :D

Edited by Draco ToV

Cand n-ai ce face noaptea, te mai apuci sa faci pe cucuveaua, te urci pe un munte si... stai la panda. :)

XVPnRxj.jpg

9RR6St5.jpg

Cand n-ai ce face noaptea, te mai apuci sa faci pe cucuveaua, te urci pe un munte si... stai la panda. :)

XVPnRxj.jpg

9RR6St5.jpg

Mama, dar ce ti-ai impodobit orasul, baaa. Zici ca vine Mos Craciunu'

Chiar, vine mosu? :>

Edited by Alex S

Se fac bani peste tot ma nub. Un prieten r6 in taxi a scos 5k pe 2 curse :))

Eu am facut 5k pe trei killuri, aseara. Si pentru ca ma respect cu adevarat, nici macar n-am coborat din masina, si-am stat si ca barosanii pe locul din dreapta, in spate B-):))

Mno, de-acuma nu mai cersiti bani. Cine vrea sa-si ia masini, sa se chinuie sa faca BEST, ca daca face BEST, probabil isi asigura cel putin 200k :))

@Mr DigitAl, spui ca te lasi complet de SA:MP, dar in viitor iti mai doresti o sansa... Nu inteleg eu cuvintele? :))

SEEEEEEEF DE PAGINA, ALOOOOO

Edited by Alex S

@@Alex S, Ba, daca erai sef de pagina fara edit, erai sef boss.. pakat...

Cand am aflat ca se da 1k pe kill am ramas masca, adica WATAFAK, 1k ba?! lol, 100 de killuri = 100k.. adica nu stiu, sunt o gramada de bani :)).. pacat ca nu prea mai am ce sa cumpar cu ei, am deja tot ce-mi trebuie.

Te cumpar pe tine daca vrei, esti de vanzare? :))

@@Alex S, Ba, daca erai sef de pagina fara edit, erai sef boss.. pakat...

Cand am aflat ca se da 1k pe kill am ramas masca, adica WATAFAK, 1k ba?! lol, 100 de killuri = 100k.. adica nu stiu, sunt o gramada de bani :)).. pacat ca nu prea mai am ce sa cumpar cu ei, am deja tot ce-mi trebuie.

Te cumpar pe tine daca vrei, esti de vanzare? :))

Ba, dispari! De cand faceti voi regulile la sefii de pagina!? Voi nu stiti cu cine vorbiti :)) Am dat edit ca sa-i dau mention lui Digital, ca i-am vazut demisia apoi. :))

P.S: Daca ajungi sef de pagina fara edit, ai FW ;):*

Stateam si ma gandeam la ala cu aplicatia. Cred c-ar fi fost misto sa-l accepte, eram curios ce poate :))

Edited by Alex S