Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu as spune sa termini blade, ca le-ar fi pus ecler, stim foarte bine ca ecler nici nu stie sa deschida photo shopu si voi dati vina pe el :-J..Radeti de alte persoane si nici macar nu va uitati la voi. " Frumosilor"

Uite ce copil fara viitor.De unde sti tu ma ca lea facut Gerry?Ai tu dovezi ca sunt facute de Gerry??Taci draq din gura si stai in banca ta acolo..asa cum a zis si moartea..uita-te la tine si dupa la altii!

Uzzi tu razi de fetele altora , ia pune si tu o poza cu tine sa radem si noi , mai intai uitete la tine si dupa vorbeste de altii , astept poza cu fata ta sa te vad daca ai curaj .

Uzzi,are dreptate,tu nu ai curaj sa pui poza cu tine pentru ca o sa radem de fata ta?

Asa si am curaj sa recunosc ca eo am facut 2 din pozele alea,nu le'am facut din rautate,nu am facut sa fac misto de Moartea ci doar ma jucam prin PS,am cautat poze cu players pe topic'ul "arata'ti fata" si am luat'o pe a lu Moartea ca sa o modific,am facut'o ca sa fie ceva funny,daca vreti fac si cu mine asa,Moartea sper ca esti de gasca si nu te superi pentru asta? Acuma esti foarte bine,nu am ras de fata ta,nu ai 3 ochii,nu ai 4 urechi,nu esti handicapat ca sa radem de fata ta ci de moduficariile facute de mine si Trojan la fata ta,sincer acuma sper sa nu te superi,a fost o idee deoarece acuma ma plictisesc ca nu mai pot intra pe Sa:mP cu numele meu original :))

Si ce mai ziceti?

Uite ce copil fara viitor.De unde sti tu ma ca lea facut Gerry?Ai tu dovezi ca sunt facute de Gerry??Taci draq din gura si stai in banca ta acolo..asa cum a zis si moartea..uita-te la tine si dupa la altii!

Stai calm nu te enerva pt un copil ca el,nu are rost,el rade de fata lu moartea,rade de Blade,ar rade si de mine daca pun poza,si de tine,de oricine dar cu el o poza sa vedem ce fata are nu ar da,ii este frica ca ajunge peste tot,pai si ce daca ajunte peste tot,daca arati bine nu are nimic ca ajunte peste tot,ii este rusine de cum l'a lasat Dumnezeu,fiecare aratam cumva dar se pare ca lui ii este rusine cum arata,pe de alta parte rade de ceilalti,acuma lasati vedeta sa rada de noi,sa rada de fetele noastre si el sa ramana in umbra,sa nu stie nimeni cum arata,pana la urma nu il obliga nimeni sa puna poza cu el!

Edited by Snik

Ma fratele meu , puteti si voi , daca nu vreti sa incetati cearta , sa va da-ti PM-uri , e mai usor asa , decat sa va tot certati la discutii...sincer chiar nu are rost , dupa parerea mea.....

Hai ca eu ma duc pe la TV , nb all

Edited by ShiNy

terminati ma frumosilor , in locu vostru nu as vorbi , nu va mai certati aiurea ..... gata uzzi terminate si tu . ce dq va certati ca chioriii !!!! Terminati !

Sall all ! mama mor de ras :))=)) am ajuns sa fim raportati k nu lasam lumea sa dea rob :))=))

Bft ! =)) ... scz nu ma pot abtine din ras =)):))

Sti moartea eu nu pun poza cu mn findca dupa ajung peste tot.

Uite unde era vedeta B-Zone. Esti mai ceva ca Megan Fox, nu ? Esti la fel de cautat ca 'Hannah Montana' goala ? Ajungi peste tot. Daca ai fi o uratenie d-aia cum vezi odata la zece zile, inteleg sa ajungi peste tot si cum iti e frica sa pui, probabil esti ?

Deci ti-e frica , nu ai tupeu sa pui poza ca o sa radem de tine , alta data sa nu mai razi de altii , mai intai uitete in oglinda .

Se uita, se uita si vede un 'b0$$', fat frumos si bogat.

E na bine :)) app Moartea pozele alea 2 nu l-a facut eckedu ci Gerry ;) Gerry le-a modificat .

Mie ca G.Moderator nu-mi pasa cine le-a pus ... ai drepturile autorului (cel care a facut poza cu ... o camera (de exemplu)) sa modifici acea poza ? N-ai, cum sa ai.

Tu pe viitor sa te abtii de la astfel de comentarii.

Cand incepeti o gluma ar fi bine sa va ganditi cum iese. Uite unde erau Designerii comunitatii si vedetele iar eu nu stiam. Daca aveam persoane asa renumite (gen uzi) care ajung peste tot pana acu' aveam 500.000 membri int..

E treaba voastra cum glumiti insa hai ca pun si eu o poza (de pe 'goagal') si zic ca e uzi, mai iau una zic ca e y si tot asa nu cred c-o sa fiti 'happy' si-n fata monitorului, da ?

Nerozii nu tre' sa-si arate neroziile ...

Sall all ! mama mor de ras :))=)) am ajuns sa fim raportati k nu lasam lumea sa dea rob :))=))

Bft ! =)) ... scz nu ma pot abtine din ras =)):))

LOL?? Trebuie sa vad asta. :))

EDIT:

* Nick'ul tau:Tropicos

* Nick'ul celui reclamat:Mada_linux

* Descriere:L-am implorat sa ma lase sa dau rob la banca si nu a vrut + am ramas cu $700 si-mi trb $1000 ca sa platesc rentul!X( X( X(X( X( X(X( X( X(

* Martori:nimeni

* Dovezi (Screnshot):http://img801.imageshack.us/img801/1849/samp011dg.png

Aoleu! =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Edited by Klaudiu