Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata,va salut pe toti si sper sa ne intelegem cat mai bine!Sper sa fac parte din acest colectiv cat mai mult timp!

Multumesc tuturor pentru primirea calda de care am avut parte cand am intrat!

Ne auzim in game! Bafta la antrenament!

Cateva cuvinte sa mai postez si eu pe aici, asa ca va rog sa fiti putin atenti, in special cei promovati azi la rank 2. In primul rand, o sa reintegram antrenamentul aerian si-l vom pune asa cum era inainte, vinerea, dar la ora 20:00. Acesta va consta in parasutari, cop vs robber (cu Rustlere), duele cu Hunter si alte exercitii. O sa va spuna Arturo sau Erow mai multe despre asta. Pentru rank 2, vreau doar sa va atentionez si sa va recomand ca atunci cand iesiti la treaba, sa o faceti alaturi de un rank superior. Sa facem SS de fiecare data la /mdc-uri si sa intrebati pe /r sau in acest topic de fiecare data cand aveti o intrebare / nelamurire, e mult mai bine sa intrebati decat sa actionati nefiind siguri pe voi si sa faceti greseli. Nu va jucati cu /tazer aiurea, fiti foarte atenti cand il folositi si nu actionati niciodata cand nu aveti dovezi clare / concrete in filmare, iar daca dati un /su si n-aveti dovezi suficiente, anuntati pe /d si puteti sa-i dati /clear la wanted-ul respectiv. Va recomand sa cititi regulamentul intern si sa va reimprospatati memoria cu regulile ce trebuiesc respectate cand iesiti pe teren. Sper sa nu aveti probleme si sa va descurcati, felicitari tuturor promovatilor!

Edited by InSaNe S4F

Buna seara colegi! Imi pare rau ca nu am putut ajunge la antrenament, dar uite ca un moment nefericit si-a avut locul. Multumesc pentru promovare, de maine ma pun pe treaba. O sa revizuiesc regulamentul dupa-masa.

@InSaNe S4F nu am mai participat niciodata la un antrenament aerian, dar imi place mult ideea. Eu sunt unul dintre cei care nu stiu sa piloteze Rustler/Hunter etc, din simplul fapt ca n-am mai facut-o pana acum. O intrebare, daca se poate. Nu crezi ca vineri la 20:00 e o ora putin inconvenienta? Eu unul as opta tot pentru duminica, personal mi-ar fi mai bine. Acum nu de mine depinde, e doar o parere. :D

Buna seara colegi! Imi pare rau ca nu am putut ajunge la antrenament, dar uite ca un moment nefericit si-a avut locul. Multumesc pentru promovare, de maine ma pun pe treaba. O sa revizuiesc regulamentul dupa-masa.

@InSaNe S4F nu am mai participat niciodata la un antrenament aerian, dar imi place mult ideea. Eu sunt unul dintre cei care nu stiu sa piloteze Rustler/Hunter etc, din simplul fapt ca n-am mai facut-o pana acum. O intrebare, daca se poate. Nu crezi ca vineri la 20:00 e o ora putin inconvenienta? Eu unul as opta tot pentru duminica, personal mi-ar fi mai bine. Acum nu de mine depinde, e doar o parere. :D

Cred ca ar fi bine vinerea, dar la ora 21:00. La 20:00 deabea scap de la scoala si pana ajung acasa...(bine, in cazul meu...)

Nici eu nu voi putea fi on la ora aceea. Intotdeauna voi fi plecat si nu am cum sa intru la 20. Cred ca daca s-ar vota pentru a vedea ora preferata de toti, ar fi mai ok.

Edited by Catalin1994 ToV

@@InSaNe S4F, E buna ideea cu reintroducerea, eu de cand sunt in NG am vrut asa ceva, sincer credeam ca acel antrenament de la 14:00 duminica era odata general si sapt urmatoare aerian :)).

Legat de intervalul orar vineri ora 20:00 bleah... cine are chef Vineri? Mai bine sambata la 14:00 sau odata general si sapt next aerian in opinia mea.

Salutare! Acum am intrat si eu in casa. Voi ce faceti? Cum a fost prima zi a saptamanii? :D

Nu stiu.... La mine nu e problema ca sunt la liceu. Fac ore de dimineata. Dar mai pe seara pleaca si lumea la o plimbare, la o poveste cu tovarasii etc. Si sambata seara cam tot asa. Daca tot e sa supunem la vot, eu as merge pe ideea lui : o saptamana general, o saptamana d-alalalt.

@@InSaNe S4F, E buna ideea cu reintroducerea, eu de cand sunt in NG am vrut asa ceva, sincer credeam ca acel antrenament de la 14:00 duminica era odata general si sapt urmatoare aerian :)).

Legat de intervalul orar vineri ora 20:00 bleah... cine are chef Vineri? Mai bine sambata la 14:00 sau odata general si sapt next aerian in opinia mea.

Ora si ziua se pot schimba de comun acord cu toata factiunea, dar eu personal as vrea sa le avem pe ambele in aceeasi saptamana. De asemenea vom avea 8 antrenamente pe luna si 2+2 invoiri pe luna. Noi pana acum am avut antrenament mixt duminica. Inainte, vinerea la ora 17:00 (daca nu ma insel), era antrenamentul aerian si chiar era mult mai fun decat cel general. Eu le-am propus la sefii astia 2... sa faca un pool, sa vedem ce zice multimea.

Membri prezenţi

10/15

Second Lieutenant (2)

[LF]PewDiePie[]

[TH]Gunnter.[Huligan

Conner.RM

[AIM]DealerX

AhAsZHx.png

Membri învoiţi

Second Lieutenant (2)

[uS]Noreo

Kayden[s4F]

Ba alesis, cam invizibil. fa-ta remarcat . :)) Jilkas. pune-l te rog si pe alesis la prezenti :)))